Tải bản đầy đủ

Tài liệu NEW TOEIC Part 5 / 6 / 7 docx

NEW TOEIC Part 5 / 6 / 7
Part 5 + Part 6: finish within 23 minutes
101. The Payroll Department _______ that all
employees submit their completed and signed time
sheets no later than Thursday due to the upcoming
holiday.
(a) wants
(b) requests
(c) desires
(d) likes
102. The Hiring Manager found the _______ was
qualified, but felt that he was not a good fit for the
company, so he stopped the negotiations.
(a) candid
(b) candidate
(c) candidly
(d) candidacy
103. After touring the manufacturing plant, she
_______ that we could apply many of their
procedures to our own operations at the Birmingham
facility.

(a) determination
(b) determined
(c) determinating
(d) determines
104. It is mandatory _______ all employees to turn
in their timecards by Wednesday, or else they will
have to wait to receive their checks the following
Wednesday.
(a) from
(b) to
(c) by
(d) for
105. Please check with Maria to see if she _______
the product samples along on the trip, so we can
show the new line to the clients we're meeting with
at seven.
(a) bought
(b) brings
(c) brought
(d) buys
106. I was a little shocked when the buyer suggested
that we _______ several younger employees to the
committee to get market perspective.
(a) added
(b) will have added
(c) add
(d) will add
107. We should see a _______ reduction in
processing time once we implement the new
accounts receivable system and the employees have
been adequately trained.
(a) significantly
(b) significant
(c) signified
(d) signification
108. According to market reports, consumer
_______ is down this year by twelve percent, but
with the holiday shopping season just beginning that
number is sure to improve.
(a) profits
(b) spending
(c) taxation
(d) losses
1
109. If Mr. Logan and Ms. Calkins are unable to
meet at the _______ time, please email me and I'll
try to reschedule at a more convenient time.
(a) prepared
(b) supported
(c) arranged
(d) canceled
110. Julia in the Promotions Department announced
in today's staff meeting that the company picnic,
weather permitting, is _______ for next Tuesday.
(a) recorded
(b) scheduled
(c) appointed
(d) programmed
111. If you feel it is essential to make changes in the
order at this time, please _______ with the Head
Designer on how the changes will affect the
schedule.
(a) refer
(b) discuss
(c) consult
(d) confirm
112. The new customer service assistants will be
trained by a team of three people _______ have a
combined total of twenty-three years' experience
with our company.
(a) whose
(b) who
(c) what
(d) whom
113. International economic reports conclude that
rising interest rates are to blame for the _______ of
international currency.
(a) unstable
(b) instability
(c) stabilize
(d) stability
114. Based on the demographic study, we think that
people from the _______ area will come to buy our
products if we start using billboards in certain areas.
(a) enclosing
(b) surrounding
(c) encircling
(d) accompanying
115. Today the computer manufacturer Tech-Strong
_______ its yearly revenue reports public and
surprised everyone with sales unmatched by any
competitor.
(a) left
(b) made
(c) got
(d) helped
116. I _______ Mr. Cassar in the Sales Department
prepare biweekly progress reports for me and all the
other members of the Cover Project sales team.
(a) hired


(b) left
(c) had
(d) helped
117. We are going to cancel the regional sales
meeting, _______ the big snowstorm has shut down
airports and all major airlines are grounded.
(a) although
(b) despite
(c) unless
(d) since
118. Her vast market analysis knowledge and
contacts within the industry make Adrienne Reston
an incredible _______ for our company's marketing
department.
(a) research
(b) resource
(c) resort
(d) response
2
119. After we analyze the proposals and make a
recommendation, the final decision will then be
_______ to the project manager and her immediate
supervisor.
(a) down
(b) up
(c) on
(d) with
120. Insurance company MediLife acquired LifeSure
last week in a multi-million dollar _______ that
industry analysts say will result in several layoffs.
(a) merger
(b) policy
(c) separation
(d) attachment
121. Jean works in the subcommittee that tests and
_______ all new software programs before programs
are purchased and installed.
(a) reveres
(b) reverses
(c) reviews
(d) revives
122. Marcus Jones says it was because of falling
prices in the last quarter that investors _______
bought shares of the ailing company's stock.
(a) effortlessly
(b) hesitantly
(c) confidently
(d) carelessly
123. In conclusion, I urge you to meet with your
supervisor _______ you have any concerns about the
new company reimbursement policy.
(a) would
(b) might
(c) should
(d) could
124. I recently heard that in the new office building
we will be sharing space with the executive staff and
the _______ department.
(a) exposure
(b) advertising
(c) coverage
(d) public
125. The president's assistant told me that she would
not be _______ for scheduling the conference room
for staff needs anymore.
(a) responsive
(b) responding
(c) responsible
(d) respected
126. When mailing in your catalogue order, don't
forget to _______ each item number on the correct
item line of the order form.
(a) incline
(b) invite
(c) include
(d) incite
127. Yesterday, Kelvin Scientific announced its
_______ plan to build two new production plants
and double its workforce over the next five to seven
years.
(a) ambitious
(b) generous
(c) sprawling
(d) driving
128. The corporation now offers more incentives for
employees in order to avoid the _______ high
turnover rate that seems to be worsening.
a) cautiously
(b) believably
3
(c) carelessly
(d) historically
129. Our tenants are upset because they weren't
informed that very soon a major highway
construction project would be taking place _______
their building.
(a) along
(b) beside
(c) through
(d) within
130. I'm interfacing _______ New York at 3 p.m.,
and I have a report due at the end of the day, so I'm
going to have to cancel the dinner.
(a) with
(b) from
(c) for
(d) in
131. My assistant told me that it usually takes
approximately three hours for the _______ service to
deliver the package to the Detroit office.
(a) courier
(b) distribution
(c) carry
(d) curry
132. Considering the unexpected popularity of the
Tickle-Bot last year, the toy's manufacturer will
increase the _______ for this holiday season.
(a) investment
(b) production
(c) expenses
(d) construction
133. We all know the Markel Company would not
have lost another account _______ high overhead
costs and decreased sales.
(a) if not for
(b) provided that
(c) in that
(d) so long as
134. As a final warning, I want to remind you that
continued delays in the processing of important
paperwork will no longer be _______.
(a) toleration
(b) tolerating
(c) tolerate
(d) tolerated
135. All car dealerships consider different factors,
including _______, when formulating the vehicle's
trade-in value, but some are fairer than others.
(a) depreciate
(b) depreciation
(c) appreciate
(d) appreciation
136. The technology industry _______ towards the
research and development of wireless
communications in the last decade.
(a) shifts
(b) will have shifted
(c) has shifted
(d) will shift
137. The most _______ period for the American
hospitality industry is usually in the summer
between the early May and mid-September.
(a) expensive
(b) costly
(c) profitable
(d) worthy
138. The _______ was a great success and, as a
result, I have several meetings set up for next week
that should produce a few new client contracts.
(a) presenter
(b) present
4
(c) presentation
(d) presentable
139. Advancements in telecommunications have
made a global economic system possible, _______
advertisers can now take a more globalized approach
to marketing.
(a) yet
(b) so
(c) or
(d) but
140. Studies have _______ that wise product
placement can increase company revenues
dramatically in relatively short periods of time.
(a) recommend
(b) researched
(c) shown
(d) targeted
Questions 141-143 refer to the following letter.
Study Shows Workers are Saving More Than Ever
A recent survey by Waverly University reveals that young workers are putting more money aside in
retirement funds than any other previous generation. Instead of saving about ten percent of their annual
salaries, as _______ by most financial planners, the study found that employees under the age of thirty
save an average of about fifteen percent of their yearly wages.
141. (a) advising
(b) advised
(c) has advised
(d) advise
The study, which targeted employees between the ages of twenty-five and thirty in ten cities across the
nation, was conducted by the Department of Economics in order to find trends in spending habits amongst
the youngest age bracket _______ the professional workforce. The results, however, prompted the
analysis of savings habits instead.
142. (a) in
(b) on
(c) by
(d) for
“When we designed the study, we expected to learn more about young professionals as consumers,”
_______ Eric Bradley, Professor of Economics at Waverly University, ”but instead we learned more
about the financial goals of this age group. When asked about their reasons for saving, most respondents
replied that they wanted to make sure they could support themselves in old age.”
143. (a) quoted
(b) retorted
(c) commented
(d) questioned
Questions 144-146 refer to the following letter.
5
Hampton Insurance Agency
4715 Albertson Blvd., Suite A-103
Marietta, Georgia 29174
To whom it may concern:
It is my pleasure to write this letter of recommendation in support of Joshua Baker. Josh has been an
employee of Hampton Insurance Agency for _______ ten years.
144. (a) hardly
(b) easily
(c) closely
(d) nearly
He started as our office clerk, but after one year we asked him to become a claims adjuster. I
recommended him for this _______ because of his outstanding ability to work with clients.
145. (a) election
(b) promotion
(c) negotiation
(d) association
Josh is always pleasant when interacting with customers, and he responds to their concerns in a polite and
professional manner. Many of our clients have told me that Josh always returned their phone calls in a
timely fashion and always made sure their needs were met.
Another one of Josh's qualities that I would like to mention is his attention to detail. In the insurance
business, a mistake in paperwork can cost the agency thousands of dollars. Instead of _______ through
the paperwork like some of our other employees, Josh always takes his time.
146. (a) to rush
(b) rushes
(c) rushing
(d) rush
He even stays in the office late to make sure all his claims are accurate and complete. As a result, Josh has
received an award for being the most accurate adjuster in our company.
Josh is an excellent employee who deserves to advance to a higher position in the insurance field. I
recommend him without hesitation. Please contact me at 473-4826 if I can provide any further
information in support of his application to your company.
Questions 147-149 refer to the following letter.
Big Foot Shoes
Walk a mile in our shoes, and you'll never buy from anyone else!
6
END OF THE YEAR SALE!
Saturday, December 16th ONLY
Mark your calendars because you're not going to want to miss this one. For one day only, everything in
the store _______ heavily discounted.
147. (a) will have been
(b) are
(c) will be
(d) was
That means all of your favorite brands and styles will be under one roof and selling at prices you won't
believe. Take the Fastbreak Running Shoe, regularly priced at $89.99. The sale price is an astonishing
$49.99. That's a forty dollar price _______!
148. (a) cut
(b) reduce
(c) sale
(d) cost
But we didn't stop with the price cuts. Check out our cool two-for-one special, which allows you to take
home two pairs of shoes - any style and price - for the price of one. Everything in the store is on the sale,
including all accessories. This is the time to stock up on all your favorite shoes, because you'll never see
shoe prices this _______ again.
149. (a) cheaply
(b) cheaper
(c) cheapest
(d) cheap
Big Foot Shoes
Questions 150-152 refer to the following letter.
8700 Oceanview Drive
Los Angeles, CA 90230
Ad Event Media Agency
September 15
Dear Mr. Jordan,
I have known Clara Wu for the past three years _______ she has worked as a Sales Associate for Ad
Event Media Agency
150. (a) for
(b) while
(c) by
7
(d) around
Clara has never failed to impress with _______ strong work ethic and her one-of-a-kind personality.
151. (a) its
(b) their
(c) her
(d) his
Her job performance has always exceeded expectations, and she has consistently been a top salesperson
throughout her entire employment with our company. Clients and co-workers alike respond very well to
Clara due to her highly developed interpersonal and communication skills. Because she is an _______
listener and interviewer, Clara is able to consistently meet her clients' needs in a positive and thorough
manner.
152. (a) idealistic
(b) agreeable
(c) acceptable
(d) exceptional
I recommend her for employment without reservation. Please feel free to contact me if you have any
questions or concerns.
Part 7 : finish within 22 minutes
Notification of Open Credit Line PMI Financial
800 Pecan Avenue
Kansas City, MO 40500
Account Number: 28941921043980
June 17
Dan Wernecke
10101 Zafarano Blvd.
Kansas City, MO 40500
Dear Mr. Wernecke,
Congratulations on your new credit account with PMI Financial. It's a compliment to you and your
financial planning that your application has been approved. We are pleased to inform you that a credit line
of one thousand dollars has been approved for your use. All you have to do is visit a PMI store near you,
8
fill out a request-for-credit transaction form for any amount up to and including one thousand dollars, and
PMI Financial will cut you a check right on the spot.
Additionally, based on your good credit standing, extra cash may be just a phone call away. Call me
directly at PMI Financial to apply for the money you want.
Karen Mortenson,
Your PMI Financial Manager
1-800-454-3432 ext. 103
153. What is the purpose of the letter?
(a) To remind Mr. Wernecke to pay his balance
(b) To welcome Mr. Wernecke to PMI Financial
(c) To inform Mr. Wernecke that his credit line
has been increased
(d) To notify Mr. Wernecke that his loan
application has been received
154. How much is Mr. Wernecke's credit line?
(a) $103
(b) $800
(c) $1000
(d) $1500
155. What will Mr. Wernecke most likely do if
he wants extra money?
(a) Go to the nearest PMI store
(b) Fill out an application online
(c) Call his PMI Financial representative
(d) Contact one of Ms. Mortenson's employees
156. The word “transaction” in the first
paragraph, line 4 is closest in meaning to
(a) sales
(b) tax
(c) business
(d) contract
MORNINGSTAR REAL ESTATE PARTNERS
OFFICE (956)234-2343 WEBSITE:www.morningstarproperties.com FAX (956)234-3423
APARTMENT RENTAL AGREEMENT
Morningstar Real Estate Partners, as Manager and Agent, rents to Resident(s) Apartment Number 333
located at 7530 San Pedro Avenue, Brownsville, Texas 78320 to be used solely for the purpose of a
personal unfurnished apartment residence by: Carry Garcia for a term of nine months and fourteen days
beginning June 17 and ending March 31. This Agreement shall be month-to-month and will terminate on
April 1. Resident shall pay rent, tax, charges and deposits as set forth below.
Monthly Base Rental Charges: $750 Other Charges and Deposits: $500
Monthly Pet Rent: $15 per month Pet Deposit: $300
Utilities: Natural gas - Paid by Resident
Electricity - Paid by Resident
9
Water - Paid by Owner
Waste disposal - Paid by Resident
Amount to be paid to the account of Morningstar Real Estate Partners by certified check on a monthly
basis: $765

The rent shall be $765 per month and must be paid on or before the first day of each month. Residents
may pay with a personal check, cashier's check, certified check or a money order.
Resident : Carry Garcia Date: June 15
157. Who is most likely the recipient of the
agreement?
(a) A former resident
(b) A Morningstar partner
(c) The leasing agent
(d) The future tenant
158. How much will Ms. Garcia pay on a
monthly basis?
(a) $300
(b) $500
(c) $750
(d) $765.
159. When does the lease begin?
(a) March 31
(b) April 1
(c) June 15
(d) June 17
160. The word “terminate” in paragraph 1, line
4 is closest in meaning to
(a) expire
(b) originate
(c) repeat
(d) continue
Phone (430)542-3832 Fax: (430)542-3800 E-mail: classifieds@consumermarketplace.com
Consumer Marketplace CLASSIFIEDS
Are you ready to expand your business? Do it with Consumer Marketplace.
With Consumer Marketplace, your advertisement will reach over one hundred thousand homes in the
metropolitan area. Our publication is distributed at the first of each month and is sent to homes in
neighborhoods all over the city. We offer monthly rates as well as annual rates, and the best part is that
Consumer Marketplace is one of the most affordable advertising options available.
For just fifteen dollars a month, you can buy a 25-word advertisement. For only seventy-five dollars a
month, you'll get a quarter-page ad. We have several graphic design options to choose from, all of which
are included in the basic rate. Call to place your ad today or fax or e-mail your ad copy and we'll provide
10
design ideas and rates.
Line Classified Advertising Rates (Per Issue)
1-25 words: $15 per month
Additional Words: $.75 per word
Optional Tinting $1.50 per word
Quarter-page $75
Deadline for March issue: February 26
161. What is this notice about?
(a) The advertisement opportunities with a
publication
(b) The distribution information of Consumer
Marketplace
(c) The accomplishments of a local magazine
(d) The rates for running a newspaper
advertisement
162. Who would most likely be interested in
this notice?
(a) Consumers in the metropolitan area
(b) Classified ads salespeople
(c) Local business owners
(d) Magazine publishers.
163. How much does it cost to include color
words in an advertisement?
(a) Seventy-five cents per word
(b) Fifteen dollars per month
(c) One dollar fifty cents per word
(d) Seventy-five dollars per word
164. The word “metropolitan” in the first
paragraph, line 2 is closest in meaning to
(a) popular
(b) urban
(c) wealthy
(d) busy
11
MARTIN-CURRY CONSULTANTS
You're invited to join us in celebrating twenty-five years as one of the top structural engineering design
firms in the Northeast. The firm will be hosting a reception to honor our clients and friends that have
supported us over the years. For a quarter century, Martin-Curry has stood for innovation in structural
engineering and project management and has continued to be the engineering firm of choice by supplying
its many clients with quality design and service.
Friday, November 9, 6:30 P.M.
Corporate Headquarters
8900 Lincoln Avenue
Providence, RI 02912
Speaker
Victor Martin, Co-founder and Chairperson of the Board
===========================================================================
RSVP to Barbara North by October 31
1779 Elm Road, Providence, RI 02912
165. Who is NOT likely a recipient of the
invitation?
(a) Long-standing clients
(b) Current employees
(c) Family members of employees
(d) Friends in the industry.
166. When is the last day to RSVP?
(a) October 1
(b) October 31
(c) November 9
(d) November 25
167. Why is Martin-Curry hosting the
reception?
(a) To acknowledge the hard work of the
employees
(b) To observe a major company milestone
(c) To honor the company's co-founder
(d) To celebrate the opening of the headquarters
168. The word “innovation” in the first
paragraph, fourth line is closest in meaning to?
(a) quality
(b) integrity
(c) competence
(d) originality
HUBBLE UNIVERSITY
An Introduction to Risk Assessment and Crisis Management
Course Summary
12
This course will show how your company can improve its bottom line by using risk assessment to choose
projects. We will focus on the evaluation of the expected return of a project as well as its cost by
considering hazards and risks. The course will provide hints for comparing alternatives and explore
solutions for rebounding from the economic failure of a project. We will also review case studies.
Project evaluation is changing the way decisions are made and has been proven to generate profits in the
companies that embrace it.
This course qualifies for the Hubble University Management Certificate Program. With the completion of
the learning module and a final project, students will receive credit towards a Management Certificate.
This course will be of particular interest to project managers, bankers and insurers.
169. What is the purpose of the summary?
(a) To announce the Hubble University
Management Certificate Program
(b) To outline what students taking the course
will learn
(c) To describe the purpose of risk assessment
and crisis management
(d) To encourage students to sign up for the
Certificate Program
170. Where would this summary most likely
appear?
(a) In a university course catalogue
(b) In a banking magazine
(c) On a university application
(d) In the business section of a newspaper
171. Who would NOT be interested in this
course, according to the summary?
(a) A project manager
(b) A banker
(c) A real-estate agent
(d) An insurance agent
172. The word “embrace” in the second
paragraph, line 2 is closest in meaning to
(a) adopt
(b) hug
(c) contain
(d) hold
3000 Andre Drive
Columbus, OH 78321
March 15
Mary Louise Chiu
Glory Banks
4009 Washington Place
Columbus, OH 78321
Dear Ms. Chiu,
13
Thank you again for the opportunity to interview for the teller manager position. I appreciated your
hospitality and enjoyed meeting you and members of your staff.
The interview convinced me of how compatible my background, interests, and skills are with the goals of
Glory Banks. As I mentioned during our conversation, my experience as a teller at the Bank of Ohio has
prepared me well for a management position. During the last five years, I have learned the ins and outs of
customer-service operations in the banking industry. Also, I may have failed to mention during our meeting
that I have experience in loan processing as well. I know if given the chance to put this knowledge to use at
your institution, I can be an asset to your Glory Bank team. I am confident that my contributions will result
in increased productivity and customer satisfaction.
For more information on my experience as a teller, please call Bill Larrinaga at 650-345-9085. I look
forward to seeing you again.
Sincerely,
Ralph Yarborough
173. What is the purpose of the letter?
(a) To thank Ms. Chiu for applying at Glory Banks
(b) To ask for more information about the position
(c) To thank Ms. Chiu for a job interview
(d) To formally accept the teller manager position.
174. Why would Ms. Chiu call Mr. Larrinaga?
(a) To interview him for the manager position
(b) To express her interest in the job
(c) To learn more about Mr. Yarborough's skills
(d) To inform him of increased customer
satisfaction
175. What experience does Mr. Yarborough NOT
have?
(a) Teller management experience
(b) Customer service experience
(c) Teller experience
(d) Loan processing experience.
176. When did Mr. Yarborough most likely write
this letter?
(a) After being offered the teller manager position
(b) After attending an information session
(c) After a meeting with Ms. Chiu
(d) After not being selected for the position
MUSCLES Magazine Writer's Guidelines
From time to time, we need new, independent writers to add fresh voices for articles and stories to be
published in Muscles Magazine. To be considered, contact Editor Rena Mubarek with your story idea.
Please follow the guidelines below in preparing your submission:
1) Please be sure to include the names and qualifications of all your personal sources and why you chose
them as experts for your story.
14
2) Please specify whether your story is to appear as a column or a feature, and which column you would
prefer your story to appear in.
3) Please include your contact information and identify your preferable mode of communication. If return
of your submission is desired, a self-addressed stamped envelope must be provided.
All submissions are carefully considered, and an emphasis on male fitness is a must. Although care will
be taken, we assume no responsibility for lost submissions. Send your story idea to:
Rena Mubarek
RenaM@muscles.com
3400 Irwin Road
Marshy Hills, CA 91823
Fax: 818-523-5435
177. What is the purpose of the guidelines?
(a) To solicit submissions for a periodical
(b) To seek new photographers for the magazine
(c) To request help generating new column
formats
(d) To inform readers of the writing standards.
178. Who are the guidelines most likely
intended for?
(a) Muscles Magazine subscribers
(b) Weightlifters
(c) Sports commentators
(d) Freelance writers
179. What is NOT a listed method of contacting
Ms. Mubarek?
(a) E-mail
(b) Telephone
(c) Fax
(d) Postal service.
180. Where would one most likely find these
guidelines?
(a) At a fitness center
(b) In subscription renewal letters
(c) In a column in the magazine
(d) On a job website for writer
May 15
To Whom It May Concern,
I spoke to a technical support agent from Shooter Cameras on May 14 regarding several difficulties that
I've experienced recently with my camera. First, the viewfinder display is blurry and unreadable. Second,
the built-in flash does not function when using the manual mode. Finally, the camera does not
automatically rewind a finished roll of film.
I was instructed by the agent to send my camera to your facility for repairs by Shooter Cameras
technicians. Enclosed, you will find my camera, the Shooter Shotpro 4.0 and a telephoto lens that came
15
with the camera when I purchased it. My camera was purchased in April and is still covered by the
warranty. I have included a copy of my receipt to verify my purchase date. Please feel free to contact me if
you need any additional information.
Sincerely,
Quadira Abdul-Ali
7034 Sunset Street
Seaside, CA 90231
(405)543-9874
qabdul@email.com
181. Why is Ms. Abdul-Ali writing the letter?
(a) To complain about the technical support
agent
(b) To thank the company for making great
cameras
(c) To ask about what is covered under the
warranty
(d) To submit her camera for repairs.
182. What is not a problem Ms. Abdul-Ali
experienced with the camera?
(a) Viewfinder
(b) Automatic rewind
(c) Flash
(d) Telephoto lens.
183. What repair action was taken that was NOT
specifically requested?
(a) A new battery was installed.
(b) A rewind mechanism was replaced.
(c) A new flash unit was installed.
(d) The viewfinder problems were corrected.
184. How long did it take to repair the camera
after Ms. Abdul-Ali sent it?
(a) One day
(b) One week
(c) One month
(d) Two months
185. When did Ms. Abdul-Ali most likely write
the le?
(a) As soon as she first bought the camera
(b) Before reviewing her warranty information
(c) After talking to an agent of Shooter Cameras
(d) After receiving the repaired camera
Confidential Sales Candidate Screening
Sales Force Profile
Candidate: Amber Tillerman
Company: M. Bingerburg Group
Date: January 12
Hiring Recommendation: Hirable
16
The screening deals specifically with Ms. Tillerman's sales potential. This screening has determined that
Amber has a natural aptitude for positions within the marketing profession. Generating short-term sales
should be expected from Ms. Tillerman, and she will certainly yield results in a highly competitive
market.
In the table below, we have included Ms. Tillerman's results which are based on a set of requirements,
compiled from a list of your specifications and a directory of common industry guidelines.
RESULTS

STRENGHS WEAKNESSES

Desire u V
Commitment u V
Enjoys Selling u V
Money Motivated V
Trainable u V
Skill set u V
Immediate Availability V
186. What was the purpose of the screening
test?
(a) To test Ms. Tillerman's knowledge of the
company
(b) To survey Ms. Tillerman's sales skills
(c) To review Ms. Tillerman's professional
history
(d) To assess Ms. Tillerman's ability to train
others.
187. When did Ms. Tillerman take the screening
test?
(a) January 12
(b) January 14
(c) January 16
(d) January 17.
188. Why did Ms. Truman write the e-mail to
Mr. Bingerburg?
(a) To voice her concerns about Ms. Tillerman
(b) To ask for his analysis of the results of the
sales screening
(c) To support Ms. Tillerman's application for
employment
(d) To request an interview with him.
189. What will Mr. Bingerburg most likely do
next?
(a) Hire Ms. Tillerman
(b) Check Ms. Tillerman's references
(c) Ask Ms. Tillerman to complete a training
program
(d) Schedule another interview with Ms.
Tillerman.
190. Which of Ms. Tillerman's weaknesses was
NOT addressed in Ms. Truman's e-mail?
(a) Commitment
(b) Availability
(c) Money Motivation
(d) Trainability.
Jerry Polanco
17
Development Specialist
National Organization for Education
4300 West 12th Street
Denver, CO 029344
July 23
Dear Mr. Polanco,
Alicia Jefferson suggested that I contact you about my interest in grant writing and fundraising. She said
you are one of the best people to talk to in regard to careers in development.
I am leaving the Institute for Affordable Housing after seven years of experience in grant writing.
Because of my positive experience, I would like to continue working with a nonprofit organization.
Currently, I'm exploring the possibility of taking a position with the Coalition of Writers. However,
before I venture further into the job market, I would like to benefit from the experience and knowledge of
other professionals in the field who might advise me on other opportunities for someone with my
qualifications. I have several questions which I believe you could help clarify. Perhaps we could meet
briefly sometime during the next two weeks to discuss my career plans. I will call your office on Tuesday,
July 31, to schedule a meeting time.
I look forward to discussing my plans with you.
Sincerely,
Maxine Fulton
191. Why is Ms. Fulton writing to Mr. Polanco?
(a) To let him know about availabilities in her
schedule
(b) To request more information about the
organization
(c) To ask for career advice and planning
(d) To apply for a position with his nonprofit
agency.
192. What is Mr. Polanco's position?
(a) Grant writer
(b) Public relations director
(c) High-level manager
(d) Political lobbyist.
193. When will Mr. Polanco and Ms. Fulton
most likely meet?
(a) Before July 23
(b) On July 26
(c) Before July 31
(d) After August 2
194. Where did Ms. Fulton work previously?
(a) The National Organization for Education
(b) The Coalition of Writers
(c) The Institution for Affordable Housing
(d) The Capitol Hill Education Collaborative.
18
195. Who is Alicia Jefferson?
(a) Ms. Fulton's current supervisor
(b) Mr. Polanco's former employee
(c) Ms. Fulton's good friend
(d) Mr. Polanco's co-worker.
Jack McIntire
3303 Mountaincrest Road
Holbrook, NH 56333
July 1
Dear Mr. McIntire,
I am writing to request your assistance in organizing a corporate outing at Rollers Amusement Park. We
have visited the park for the past four years for our Intern Appreciation Party and have been pleased with
your service. I hope that we can continue the tradition this year.
We plan on having the outing on Friday, August 7 and must be firm with this date because it is the last
working day for our interns. This year, we will be treating twenty-two guests to a day at the park and
would like to request catering service as well. I have reviewed your menu online and would like the Menu
“E” Option (Hot Dogs/ Veggie Burgers/pies and cakes). We will only need three vegetarian plates.
Thank you in advance for your help. Please contact me at 312-634-6643 if you need any additional
information regarding the outing.
Sincerely,
Kim Sterling
196. Why is Ms. Sterling writing to Mr.
McIntire?
(a) To ask for a discount for the corporate outing
(b) To organize a special day for some workers
(c) To plan the menu for the company event
(d) To thank him for several years of service.
197. How long does Ms. Sterling have to return
the contract in order to secure the reservation?
(a) Three days
(b) Seven days
(c) Nine days
(d) Fourteen days.
198. What item on Menu “E” did Ms. Sterling
NOT mention in her letter?
(a) Veggie burgers
(b) Hamburgers
(c) Hot dogs
19
(d) Desserts.
199. Why does Ms. Sterling insist on having the
outing on August 7?
(a) She wants to receive the Friday discount.
(b) She is not available on any other date.
(c) The featured guest won't be at work after
that.
(d) The date is the same one used for several
years.
200. How much of a discount is Ms. Sterling's
company eligible for?
(a) 1%
(b) 2%
(c) 3%
(d) 4%.
ANSWER
101. B 102. B 103. B 104. D 105. C 106. C 107. B 108. B 109. C 110. A
111. C 112. B 113. B 114. B 115. B 116. C 117. D 118. B 119. B 120. A
121. C 122. B 123. C 124. B 125. C 126. C 127. A 128. D 129. B 130. A
131. A 132. B 133. A 134. D 135. B 136. C 137. C 138. C 139. B 140. C
141. B 142. A 143. C 144. D 145. B 146. C 147. C 148. A 149. D 150. B
151. C 152. D 153. B 154. C 155. C 156. C 157. D 158. D 159. D 160. A
161. A 162. C 163. C 164. B 165. C 166. B 167. B 168. D 169. B 170. A
171. C 172. A 173. C 174. C 175. A 176. C 177. A 178. D 179. B 180. D
181. D 182. D 183. A 184. C 185. C 186. B 187. A 188. A 189. D 190. B
191. C 192. C 193. D 194. C 195. D 196. B 197. D 198. B 199. C 200. C
20

Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×

×