Tải bản đầy đủ

Tài liệu New toeic new pptx

2009 년 1 월 NEW TOEIC 예상문제 Part 5 / 6
- Part 5 와 Part 6 와 와와와와와 23 와와 와와 와와와 와와 와와와와와, 와와와 와와! *^^
101. Businesses wait to be sure of an economic
recovery but consumers are getting more ------- about
the job market.
(A) optimist (B) optimistic
(C) optimistically (D) optimists
102. The ------- will be chaired by Mr. Sheldon, one of
the most innovative directors in the company.
(A) category (B) qualification
(C) committee (D) productivity
103. The interest rate on housing loans dropped -------
2.1 percent last month and is expected to go down
further over the next few weeks.
(A) as (B) to
(C) in (D) since
104. The desert shop specializes in cookies made of
chocolate, but ------- are available.
(A) other (B) the other
(C) another (D) others
105. ------- the replacement parts are delivered by

tomorrow, we will have more complaints from retailers
and customers.
(A) Such as (B) Given
(C) Unless (D) Only if
106. Training sessions for all departmental supervisors
will be held ------- the conference room.
(A) on (B) of
(C) as (D) in
107. For the people ------- were affected by the
earthquake, the non-profit organization has asked for
more aid.
(A) they (B) whose
(C) who (D) which
108. Among the ------- candidates for the position, Mr.
Clark has the most experience in retail sales.
(A) likely (B) conditional
(C) relied (D) original
109. There is a ------- demand for video disc drives that
are compatible with multiple disc formats.
(A) grow (B) growing
(C) grew (D) grows
110. Mr. Howard has ------- confidence in his computer
programming skills that he never says no when asked
to create utility software.
(A) another (B) plenty
(C) such (D) almost
111. The customer returned his order saying its switch
was defective, and the online store agreed to ------- the
full amount to his account.
(A) magnify (B) credit
(C) discontinue (D) charge
112. The management should realize that ------- out a
loan is only a temporary solution to the company's
financial problems.
(A) was taken (B) taking
(C) having been taken (D) taken
113. The CEO was very pleased with the results of the
latest sales campaign ------- gave the sales manger a
bonus.
(A) if so (B) furthermore
(C) and (D) then
114. A good manager should ------- try to create an
atmosphere of trust and cooperation.
(A) always (B) nearly
(C) well (D) far
115. The swimming pool had to be closed due to a
------- of funds for maintenance.
(A) level (B) shortage
(C) range (D) record
116. In order to maintain its good reputation, the
restaurant does its best to serve the guests ------- and in
a courteous manner.
(A) quick (B) quicker
(C) quickness (D) quickly
117. The head of sales department asked Mr. Karawara
to turn in his sales report ------- noon today so that he
could set the deadline.
(A) up to (B) for
(C) till (D) by
118. The extension of the deadline has enabled most of
the sales representatives to complete their ------- on
time.
(A) propose (B) proposing
(C) proposal (D) proposed
119. For over 20 years, Mr. Richardson has been a
------- member of the Green Club to volunteer his time to
educate the public about recycling.
(A) first (B) regular
(C) valued (D) durable
120. After tremendous success of his first clothing shop,
the designer has ------- to open another.
1
(A) picked (B) decided
(C) settled (D) established
121. It is surprising to see ------- much broadband
Internet connection fees have dropped over the last
year.
(A) thus (B) how
(C) moreover (D) because
122. ------- the cash register, you should first open the
cash drawer with your key and punch in your employee
number.
(A) Use (B) To use
(C) Used (D) Using
123. Economic experts agree that the merger will prove
------- rewarding, and that profits will soar in the near
future.
(A) mutually (B) lately
(C) exactly (D) approximately
124. We are ------- that the proposal will meet with the
approval of all parties concerned.
(A) confidence (B) confide
(C) confident (D) confidently
125. Even though the assistant manager, Mr. Schropp
appeared unwilling ------- to a new post, he was
persuaded by his family to accept it.
(A) transfer (B) to transfer
(C) transferring (D) to transferring
126. Property values dropped at an ------- rate, and
some property owners tried to minimize the loss by
selling their land.
(A) alarming (B) enlarging
(C) according (D) escaping
127. The fire insurance policy for the office building
should be renewed on ------- before the 15th of this
month.
(A) when (B) neither
(C) either (D) or
128. Mr. Garcia will already ------- his presentation on
the new manufacturing process by the time you reach
the convention center.
(A) finished (B) have finished
(C) finishing (D) finish
129. Consumers these days ------- about the amount of
fat and sugar in food products.
(A) concern (B) discern
(C) allow (D) care
130. Mr. Toshi was elected to the city council, but has
not officially started to carry out the duties -------.
(A) will be involved (B) involves
(C) involving (D) involved
131. In spite of all their efforts and repeated
negotiations, the opposing parties have yet to reach a
-------.
(A) benefit (B) proposal
(C) fondness (D) settlement
132. Effective managers use the Internet and read
economic journals to keep themselves ------- about
current trends in overseas trade.
(A) inform (B) informative
(C) informing (D) informed
133. According to the latest news report, the
government has decided to raise income tax rates for
------- with high incomes.
(A) that (B) this
(C) those (D) these
134. The new marketing ------- that was adopted by the
firm has proved very effective.
(A) has approached (B) approach
(C) to approach (D) approaches
135. This banquet room is the place where the
company ------- most of its seminars and meetings.
(A) holds (B) decides
(C) occurs (D) identifies
136. We ask that you watch road signs and walk on the
left so that cyclists can pass at a ------- speed.
(A) reducing (B) reduces
(C) reduction (D) reduced
137. Even though the grand opening of the new Italian
restaurant was ------- than expected, many people were
happy with the food quality it served.
(A) late (B) more lately
(C) lateness (D) later
138. It was just last month that Mr. Oretga retired after
20 years of service ------- the company.
(A) forward (B) during
(C) among (D) to
139. Most experts agree that genetically ------- foods
should be allowed on the market after health officials
confirm they are safe.
(A) modify (B) modifying
(C) to modify (D) modified
140. All applicants for the position are required to
complete the ------- at the front desk and submit them.
(A) form (B) formation
(C) formed (D) forms
2
141-143 refer to the following letter
David Williams
125 Clancy Lane
Dearborn, Mi
Dear Mr. Williams,
This is to let you know that we ------- your cancellation of your purchase order
141. (A) were received (B) receiving (C) have received (D) will receive
We also understand the reasons for your cancellations, as detailed in your letter.
I'm very sorry about the problems you ------- while trying to order our products.
142. (A) encountered (B) caused (C) extended (D) transferred
It seems that our online system overcharged other customers, too. This experience has shown us that we need
to work on our online shop to make it more efficient. We are doing everything possible to ensure that this
problem doesn't happen again.
We value you as a customer, and your satisfaction is our biggest -------.
143. (A) priority (B) problem (C) concerning (D) sincerity
I have enclosed a coupon for 50 percent off any future purchase if you ever decide to shop with us again.
I hope you accept my sincerest apologies.
Truly yours,
Edward capriciano
Capri Inc.
144-146 refer to the following memo.
To : All Employees
From : Mark Schmidt, CFO
RE: Waste disposal
It has come to my ------- that we have been spending too much money
144. (A) intention (B) attention (C) extension (D) opposition
on paper over the past year. -------, most of the paper in our office that
145. (A) Therefore (B) Although (C) In fact (D) So as
we throw in the trash can be recycled, which will in turn save us money. We can also use both sides of the
paper for un important documents, and that means less trash. Less trash means that we cut down on our waste
disposal expenses. We will also be buying less paper. This makes so much more sense ------- and
environmentally.
146. (A) economy (B) economic (C) economical (D) economically
This is why we have decided to start a paper recycling program. I will distribute a list of the type of paper items
in our office that can be recycled. If you have any used paper on the list, please dispose of it in the specially
marked bins near the employee lounge.
Thank you for your cooperation.
Regards,
Mark Schimidt, CFO
3
147-149 refer to the following memo.
To : All sales department staff
From : Carlo Juliani, Vice President, Sales department
Date : Oct. 6, 2008
On Monday, Oct. 13, from 10:30 to 13:00, there ------- a luncheon meeting
147. (A) was (B) has been (C) will be (D) had
in the conference room to review the results of the last quarter covering July through September and to evaluate
the outlook and the targets for the next quarter. All section heads should be ready to report ------- on the figures
for both periods.
148. (A) brief (B) briefed (C) briefness (D) briefly
The guest speaker, Mr. Solomon of Solomon consultants, will provide an in -depth forecast on the trends in the
Asian markets.
His ------- is scheduled for the latter half of the meeting and is expected to at one hour.
149. (A) interview (B) talk (C) training (D) writing
Our CEO, Sam Jordan, will wrap up the meeting by announcing winners and handing out prizes for the sales
campaign that ended in September.
150-152 refer to the following notice.
To the Users of Prosonic TV Sets.
We sincerely apologize for the ------- raised among the users of our television sets.
150. (A) mistake (B) concern (C) popularity (D) complexity
The few incidents of fires caused by defective parts have been traced to a particular transformer used in a
limited number of sets made between January and February of 2008. If you own a 21-inch Brightron
manufactured between January and February of 1995, please bring it in to a Prosonic dealer ------- a free
replacement of the parts before April 30, 2008.
151. (A) with (B) as (C) for (D) except
Prosonic will make every effort to correct the defect and not let a similar product defect ------- again. We thank
you for your patronage.
152. (A) occur (B) occurring (C) be occurred (D) occurs
Masayoshi Takada
President, Prosonic Corporation.
ANSWERS
101. B 102. C 103. B 104. D 105. C 106. D 107. C 108. A 109. B 110. C
111. B 112. B 113. C 114. A 115. B 116. D 117. D 118. C 119. C 120. B
4
121. B 122. B 123. A 124. C 125. B 126. A 127. D 128. B 129. D 130 D
131. D 132. D 133. C 134. B 135. A 136. D 137. D 138. D 139. D 140. D
141. C 142. A 143. A 144. B 145. C 146. D 147. C 148. D 149. B 150. B
151. C 152. A
5

Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×

×