Tải bản đầy đủ

Tài liệu REVISION FOR THE FINAL TEST

Tam Vu 2 High School REVISION FOR THE FINAL TEST
ENGLISH 12

Họ, tên thí sinh:..........................................................................
Số báo danh:.............................................................................
Choose the correct answer.
1). " You must enter for the race , Jill ! Go ahead!" Paul said.
A). Paul encouraged Jill to enter for the race.
B). Paul promised Jill to enter for the race.
C). Paul threatened Jill to enter for the race.
D). Paul congratulate Jill to entering for the race.
2). " ............. you like to play a game of tennis?" - " Yes , I'd love to"
A). Could B). Will C). Do D). Would
3). Jeff wanted to know ..................
A). why his friends were laughing B). why were his friends laughing
C). that why were his friends laughing D). that why his friends are laughing
4). He asked me ............. in my class .
A). how many students are there B). how many students were there
C). how many students there were D). how many students are there
5). You ........ drive fast ; there is a speed limit here.
A). must B). need to C). ought to D). mustn't

6). The man was found unconscious at the foot of the cliff. He ............. have fallen 200 metres.
A). must B). should C). mustn't D). need
7). You have been working non-stop for ten hours. You .............. be really tired.
A). should B). would rather C). must D). ought to
8). Jane ............. him up when the bus reach the square .
A). told me wake B). requested me waking
C). said me to wake D). asked me to wake
9). " You damaged my laptop, Mike" , said Sylvia.
A). Sylvia said Mike has damaged her laptop.
B). Sylvia told Mike to damage her laptop.
C). Sylvia accused Mike of damaging her laptop.
D). Sylvia threatened Mike to damage her laptop.
10). The police were suspicious at first but I ............. convince them that we were innocent.
A). was able to B). will be able to C). could D). can
11). The air-hostess asked the passengers .................... in those seats.
A). don't smoke B). not smoking C). not to smoke D). no smoking
12). " I left my bike here and now it's gone." - " Someone ............. borrowed it."
A). couldn't have B). must have C). should have D). needn't have
13). Carol refused to take the job given to her ................ the salary was not good.
A). in spite of B). because C). because of D). although
14). If you think ...................... before .................. your decision , you will avoid ........... into
trouble later.
A). careful / to make /to get B). careful / making / getting
C). carefully / make / getting D). carefully / making / getting
15). Pamela gave up her job at the publishing house , ............. surprised everyone.
A). which B). what C). that D). who
16). Jane told me that she ..................... on the Spanish course the day before.
A). would enroll B). enrolled C). has enrolled D). had enrolled
17). I'll see you ..............................
A). at the moment. B). the night before. C). last nigh. D). in an hour.
18). I asked him ............. , but he said nothing.
A). what was the matter B). what the matter was
C). what's the matter D). the matter was what
19). We ............... forget to shut the lift gates.
A). should B). needn't C). must D). mustn't
20). You'd better ................ working so hard.
A). have stopped B). to stop C). stopped D). stop
21). Many forest fires are caused by cigarettes ............... out of cars.
A). are throwing B). throw C). thrown D). have thrown
22). You .............. write to her for she'll be here tomorrow.
A). don't B). mustn't C). needn't D). haven't
23). Cindy ............. that I could keep her book for another two days.
A). said me B). told C). told me D). spoke me
24). " You've won the game! Congratulations!" said the coach to his players.
A). The coach encouraged the players to win the game.
B). The coach want the players to win the game.
C). The coach congratulated the players on winning the game.
D). The coach encouraged the players of winning the game.
25). Carol is excited ................ her job interview.
A). for starting B). about starting C). for start D). to starting
26). The policeman asked us .............
A). whether any of us had seen the accident happen.
B). had any of us seen the accident happen.
C). if had any of us seen the accident happen.
D). that if any of us seen the accident happen.
27). He promised were her , but he didn't.
A). that married B). that he'll marry C). he will marry D). to marry
28). You are old .................. to take part in this competition.
A). so B). too C). enough D). such
29). We learn foreign languages ................ know more about other peoples and countries.
A). so that B). in order that C). in order to D). because of
30). Excuse me . Could you tell me ............. ?
A). what time is it B). what is the time C). what time it is D). what time was it
31). I would rather .................. a sleep than ............... out for a walk now.
A). to have / go B). have / going C). have / go D). to have / to go
32). The man ................ over there is my uncle.
A). stood B). stand C). standing D). who standing
33). My father didn't go to college ; .................. did my mother.
A). neither B). either C). both D). so
34). Mr. Walker told his wife .............. for him if he .............. late.
A). not waiting / was B). not to wait / was C). not to late / is D). don't wait / was
35). My sister has been a newsreader on TV ................. she finished university.
A). since B). for C). when D). as
36). Maureen advised me .......................... by train for it was less tiring than driving.
A). going B). go C). to go D). had gone
37). The new computer system ................ for the post office will allow accounts to be managed
over the internet.
A). designed B). designing C). design D). which designing
38). " Let's register for the excursion!" Said Jake.
A). Jake promised registering for the excursion.
B). Jake invited registering for the excursion.
C). Jake suggested registering for the excursion.
D). Jake expected everyone registering for the excursion.
39). My report , ....................... which the boss was satisfied had been carefully done.
A). for B). with C). about D). at
40). She asked me ............. the seat ............. or not.
A). if / had occupied B). whether / occupied
C). if / has been occupied D). whether / was occupied
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Code 001
`!@#$%^&*(
`!@#$%^&*(
`!@#$%^&*(
Choose the correct answer
01). ; / , ~ 21). ; / , ~
02). ; / , ~ 22). ; / , ~
03). ; / , ~ 23). ; / , ~
04). ; / , ~ 24). ; / , ~
05). ; / , ~ 25). ; / , ~
06). ; / , ~ 26). ; / , ~
07). ; / , ~ 27). ; / , ~
08). ; / , ~ 28). ; / , ~
09). ; / , ~ 29). ; / , ~
10). ; / , ~ 30). ; / , ~
11). ; / , ~ 31). ; / , ~
12). ; / , ~ 32). ; / , ~
13). ; / , ~ 33). ; / , ~
14). ; / , ~ 34). ; / , ~
15). ; / , ~ 35). ; / , ~
16). ; / , ~ 36). ; / , ~
17). ; / , ~ 37). ; / , ~
18). ; / , ~ 38). ; / , ~
19). ; / , ~ 39). ; / , ~
20). ; / , ~ 40). ; / , ~

Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×

×