Tải bản đầy đủ

A2 Reading

SOCIALIST REPUBLIC OF VIET NAM
Independence – Freedom - Happiness

A2

ENGLISH LANGUAGE TEST
Skill: READING
Limited time: 40 minutes

Exam Code

R

1

0

2

Candidate's Name: …………………………… Candidate No
Examiner 1: ……………………….………… Examiner 2 : ………………………....

READING

PART 1
Question 1 – 5.
Complete the five conversations. For questions 1 - 5, mark A, B or C on your
answer sheet.
1. 1. Are you going to get up soon?
A
In a minute.
B
Not long.
C
Forever.
2. 2. My aunt is going to stay with me.
A
How do you do?
B
How long for?
C
How was it?
3. 3. Did you understand what she was
A
It’s not enough.
saying?
B
I’m sure she wasn’t.
C
Not really.
4. 4. I really must go now!
A
How long is it?
B
Can’t you stay?
C
What time?
5. 5. Are you free this Monday?
A
I can be, if it’s important.
B
Sorry I’m late.
C
Not very often.
PART 2
Question 6 - 15.
Read the sentences about a birthday present.
Choose the best word (A, B or C) for each space.
For question 6 to 15, mark A, B or C on your answer sheet.
6. Michael was an English student …………….. with his family in London.
A. live
B. living
C. to live
7. Michael always wanted his parents and sister to be proud …………….. him.
A. of
B. with
C. about
1


8. His sister was going to be 18 …………….. the end of the month.
A. in
B. on
C. at
9. Michael wanted to …………….. his sister a special present for her birthday.
A. buy
B. sell
C. do
10. Michael didn’t …………….. what kind of present to get his sister.
A. think
B. know
C. understand
11. His sister liked …………….. photographs but she already had a camera.
A. making
B. putting
C. taking
12. He wanted to get her a smart phone but that meant spending too much
…………….. .
A. money
B. price
C. cost
13. He asked his parents to help because the problem was making him …………….. .
A. afraid
B. unhappy
C. difficult
14. Michael’s sister told him it didn’t …………….. what present he gave her.
A. prefer
B. mind
C. matter
15. At the party, she was …………….. a new cell phone by her parents and brother.
A. given
B. offered
C. got
PART 3
Question 16 – 23.
Which notice (A-L) says this (16 - 23)? For questions 16 - 23, mark the correct
letter A- L on the answer sheet.
16. If you have lost a book, call this
A
number.
1. 17. This company can take you to B
catch the plane at any time.
2. 18. If you need to buy something to C
wear, this may be the cheapest place
to book.
3. 19. This restaurant always has special D
meals for children.

2


20. If you need to know about the E
traffic, you can call this number.

21. If you want to do something
special for your child’s birthday, call
this number.

F

22. Always keep your bags with you.

G

23. You can eat lunch during this
meeting.

H

I

J

K

L

PART 4
Questions 24 – 30. Read an article about Corryvale Farm.
Write the answers to question 24 – 30 in your answer sheet.

3


24. Where is Corryvale Farm?
4


.........................................................................................................................................
25. How many kinds of animals are raised at Corryvale Farm?
.........................................................................................................................................
26. How often does Stephen cut the wool off the sheep?
.........................................................................................................................................
27. Why was Jenny not successful when she tried to sell sweaters 5 years ago?
.........................................................................................................................................
28. Why did Jenny have to stop making socks at home?
.........................................................................................................................................
29. Is it true that Corryvale socks are used by young people only?
.........................................................................................................................................
30. What can be found on the walls of Jenny office?
.........................................................................................................................................

Keys
5


Reading
PART 1 (5p)
Question 1 – 5
1. A
2. B

3. C

4. B

5. A

PART 2 (5p)
Question 6 – 15
6. B
7. A
11. C
12. A

8. C
13. C

9. A
14. C

10. B
15. A

PART 3 (8p)
Question 16-23
16. K
17. H
20. B
21. F

18. E
22. I

19. D
23. L

PART 4 (7p)
Question 24-30
24. in the west of England.
25. 3 / three
26. every six months.
27. because it was summer, the weather was hot and people didn’t want to buy
sweaters.
28. because she soon had thousands of customers.
29. No, it isn’t.
30. lots of letters from happy customers all over the world.

6



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×

×