Tải bản đầy đủ

Đề thi học kì II môn Tiếng Anh lớp 11

SỞ GD&ĐT HÀ NỘI

KIỂM TRA HỌC KỲ II- NĂM HỌC 2018-2019

TRƯỜNG THPT BẮC LƯƠNG SƠN

MÔN: TIẾNG ANH (CƠ BẢN) LỚP 11
Thời gian làm bài : 45 phút.

Họ và tên:……………………………………………………… Lớp:………

I. Choose the word that has the underlined (letters) pronounced differently from
the others. (0.5p)
1. A. waited
2. A. studies

B. mended
B. flourishes

C. objected
C. finishes


D. faced
D. glances

3.A. sun
B. solar
C. safe
D. sure
Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose first stress is different
from the rest.
4.A. treasure
5. A. wonder

B.purpose
B. believe

C. structure
C. prepare

D. suggest
D. transport

II. Choose the best part (A, B, C or D) to complete the sentence. [3p]
6.Swimming and water skiing are both ____________ sports.
A. aquatic
B. air
C. appreciated
D. attracted
7.The women __________ outside are our colleagues.
A. are standing
B. stand
C. who standing
D. standing
8.It was Mary ____________ to help us.
A. who comes
B. it comes
C. that came
9.This is Mrs. Green, _________ son is my student
A.who
B. whose
C.that
D. they
10.Mr. Brown is an avid stamp _________________.
A. collect
B.collector
C. collection
D.collecting
11.- A: ____________ ? - B: It’s five thousand dong.
A. How long is it
B. How much is it
C. How far is it
D. How high is it
12.Farmers use more and more _____them to grow better crops but harm the environment.
A. powerful chemicals who help
B. powerful chemicals which help
C. which powerful chemicals help
D. powerful chemicals help
13. The hotel staff are always friendly and courteous.
Which word has the CLOSEST meaning to the underlined word.
A. perfect
B. helpful
C. polite
D. efficient
14.I am the last one ________ of the news.
A. informing
B. to inform
C. to be informed
D. inform
15.It was the boy ______ broke the window.
A. which
B. who
C. whom
D. whose
16.Nobody helps me to send this document to my office, _____?
A. does he
B. do they
C. don’t they
D. doesn’t she
17. I am rude to her, __________?
A. am I
B. am not I
C. aren’t I
D. are I

III. Read the passage carefully, then choose the correct answer. [1P]
In an early survey conducted in 1888, a billion and a half people inhabited the earth. Now, the
population is about six billion and is growing fast. Even though the rate of growth has begun to slow
down, most people believe the population size may be eight billion during the next several years.
If we examine the amount of land available for this ever increasing population, we begin to see the
problem. Not all land is useful to us because it cannot produce food. We can cut out about one fifth of
it because it is covered by snow and ice. Then we can cut out another fifth because it is desert. Another

1


fifth is mountains. The other fifth does not have enough soil for crops to grow because it is bare rock.
Obviously, with so little land to support us, we should take great care not to reduce it any more or with
the rapidly growing population we may sooner or later lack food to eat and place to live in.
18.What is the main topic of the passage?
A. The world's population and the shortage of cultivated land.
B. The growth of the world's population.
C. The necessity of reducing the rate of birth.
D. The shortage of cultivated land.
19.The world's population ______ at present.
A. has stopped growing
B. is still growing
C. is decreasing rapidly
D. stands at about eight billion
20.According to the passage, we ______.
A. can cultivate on all land.
B. are not influenced by the land reduction
C. can grow crops on bare rock D. should protect land
21.Which of the following is closest in meaning to the word 'bare' in the second paragraph?
A. hard
B. empty
C. treeless
D. rough
22.Which of the following sentences is not true according to the passage?
A. Most of the world's land are uncultivated.
B. The rapid growth of population may lead to a shortage of land.
C. Only one fifth of the world's land is being cultivated.
D. There has been a dramatic reduction of the birth rate.

IV. Read the passage and fill in each gap with a correct word. [1p]
Plants supply man with food, clothing, and shelter - his most important needs. Many of our most
useful medicines are also made from (23)...... . In addition, plants (24)........beauty and pleasure to our
lives. Most people enjoy the smell of flowers, the sight of a waving grain field, and the quiet of a
forest. (25)........, not all plants are useful to man. Weeds that grow in fields and gardens choke off
useful plants. Tiny bits of pollen from certain plants cause (26)......diseases as asthma and hay fever.
Other plants destroy millions of .dollars worth of crops yearly.
23. A. plants
B. platation
C. planting
D. planted
24. A. cause
B. send
C. add
D. bring
25. A. Although
B. Therefore
C. However
D. Moreover
26. A. the
B. any
C. same
D. such

V. Supply the correct word form. [1.5p]
27. The fish look so…………….. swimming about in the tank
BEAUTY
28. Books provide the reader with a lot of……………………
INFORM
29. ………………………, if the wind does not blow, there is no wind energy FORTUNE
VI. Finish each sentence in such a way that it means exactly the same as the one printed
before it. [1.5p]
30.The dog grabbed at the piece of meat and ran away.
A. It was the dog that grabbed at the piece of meat and ran away
B. It was at the piece of meat that the dog grabbed and ran away
C. The piece of meat was grabbed by the dog and ran away.
31. It is said that many people are homeless after the floods.
A. Many people are said to have been homeless after the floods.
B. Many people are said to being homeless after the floods.
C. Many people are said to be homeless after the floods.
32. It’s John. He has never eaten hot Vietnamese food.
A. It’s John who has never eaten hot Vietnamese food.
B. It’s John which has never eaten hot Vietnamese food
C. It’s John whom has never eaten hot Vietnamese food.
VII.Choose the answer which needs correcting.[1.5p]
33. They climbed Mount Rainer, that is in the state of Washington.
A
B
C
D
34. One of the people which I admire most is my history teacher.
A
B
C
35. It was the dictionary which I borrowed from the teacher last week.

2


A

B

C

D

======The end!======

3


SỞ GD&ĐT HÀ NỘI

KIỂM TRA HỌC KỲ II- NĂM HỌC 2018-2019

TRƯỜNG THPT BẮC LƯƠNG SƠN

MÔN: TIẾNG ANH (CƠ BẢN) LỚP 11
Thời gian làm bài : 45 phút

Họ và tên:………………………………………………….. Lớp:………

I.Choose the best part (A, B, C or D) to complete the sentence. [3p]
1. A / an ____ is a person who is trained for traveling in a spacecraft.
A. astronaut
B. scientist
C. engineer
D. technician
2. Your parents are living over one thousand kilometers away from you, __________?
A. do they
B. are they
C. aren’t they
D. don’t they
3. Hue helped me a lot with my study last semester.
A. It was Hue that helped me a lot with my study last semester.
B. It was Hue that has helped me a lot with my study last semester.
C. It was Hue that had helped me a lot with my study last semester.
D. It was Hue that was helped me a lot with my study last semester.
4. It was in 1875 __________ joined the staff of the astronomical observatory at Harvard University.
A. Anna Winlock, who
B. that Anna Winlock
C. as Anna Winlock
D. Anna Winlock then
5. These ideas have now been completely discarded.
Which word has the CLOSEST meaning to the underlined word.
A. come up with
B. got rid of
C. put forward
D. put into practice
6. How many athletes took part _________ the 2006 Asian games?
A. in
B. for
C. at
D. on
7. This is Mrs. Green, _________ son is my student
A. who
B.whose
C. that
D.they
8. This firm, ____ employs five hundred people, makes video recorders.
A. that
B. which
C. who
D. whom
9. Historian Barbara Tuchman was the first woman ______ president of the Academy of Arts and
Sciences.
A. whose election as
B. to elect
C. was elected
D. to be elected
10. Nobody helps me to send this document to my office, _____?
A. does he
B. do they
C. don’t they
D. doesn’t she
11.Lisa has been able to play the flute since she was six, ____?
A. can’t she
B. isn’t she
C. wasn’t he
D. hasn’t she
12.A- “ How are you doing,buddy?”. B-“………….”
A. I’m reading book
B.I’m good.Thanks
C.I’m riding a bike
D.I’m watching film

II. Read the passage carefully, decide whether the following statements are true (1) or
false (F),tick V to the collumn. [1p]
Throughout history there have been many great explorers. Have you, for example, heard of
Marco Polo, the famous Italian traveler? He was the first European to travel to China. He
arrived in China in the late 13th century. About 200 years later, Christopher Columbus sailed
from Spain by ship. He was looking for a new way to reach India. However, as you probably
know, he didn't reach India. He landed in America. Five hundred years after Columbus in the'
1930s a famous explorer named Richard Byrd was one of the first persons to fly over both the
North and the South Poles. Today we continue to explore this world and are studying to
explore other worlds, too. In the 1930s Russian and American scientists sent many unmanned
spacecraft to the moon. These spacecraft sent back very valuable information about the moon.
Then on July 16th 1969 the first manned spaceship to the moon left earth. On that day Apollo

4


11 blasted off with three American astronauts on board. Four days after blast-off, two of these
astronauts landed on the moon. They later explored the surface of the moon. About two days
after landing on the moon, they started back to the earth. They arrived safely back on earth a
few days later. Today we are sending unmanned spacecraft to other planets. In the future, we
might walk on Mars or Venus the way we did on the moon. We might even travel to other
galaxies. Who knows? One thing we know for sure is that we will continue to explore this
world and other worlds, too.
True

False

13.Marco Polo traveled from England to China
in the late 13th century.
14.While he was looking for India, Christopher
Columbus reached America.
15.In the 19thcentury Richard Byrd flew over
both the North and the South Poles.
16.Unmanned spacecraft went to the moon
before manned spacecraft did.
17.Apollo 11 was the first manned spaceship to
go to the moon.
III. Read the passage and fill in each gap with a correct word. [1p]
Plants supply man with food, clothing, and shelter - his most important needs. Many of our most
useful medicines are also made from (18)...... . In addition, plants (19)........beauty and pleasure to our
lives. Most people enjoy the smell of flowers, the sight of a waving grain field, and the quiet of a
forest. (20)........, not all plants are useful to man. Weeds that grow in fields and gardens choke off
useful plants. Tiny bits of pollen from certain plants cause (21)......diseases as asthma and hay fever.
Other plants destroy millions of .dollars worth of crops yearly.
18. A. plants
B. platation
C. planting
D. planted
19. A. cause
B. send
C. add
D. bring
20. A. Although
B. Therefore
C. However
D. Moreover
21. A. the
B. any
C. same
D. such
IV.Choose the word that has the underlined (letters) pronounced differently from the others.
(0.5p)
22.A. weather
B. growth
C. wealthy
D. geothermal

23.A. waited
24.A. studies

B. mended
B. flourishes

C. objected
C. finishes

D. faced
D. glances

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose first stress is different
from the rest.
25.A. treasure
B.purpose
C. structure
D. suggest
26. A. wonder
B. believe
C. prepare
D. transport
V.Supply the correct word form. [1.5p]
27. Bob only collects stamps from…………………... envelopes
DISCARD
28. John is very……………………………. in reading comics.
INTEREST
29. We use solar energy for our……………………….. life
DAY
VI. Finish each sentence in such a way that it means exactly the same as the one printed
before it. [1.5p]
30. It is thought that the prisoner escaped by climbing over the wall.
A.The prisoner is thought to escape by climbing over the wall
B. The prisoner is thought to be escaped by climbing over the wall
C. The prisoner is thought to have escaped by climbing over the wall.

5


31.John Smith is a farmer. I bought his land.
A. John Smith is a farmer which I bought his land.
B. John Smith is a farmer whose land I bought.
C. John Smith is a farmer who I bought his land.
32. My father watches the news on TV every evening.
A. It is my father that watches the news on TV every evening.
B. It is the news that my father watches on TV every morning.
C. It is every morning that my father watches the news on TV.
VII.Choose the answer which needs correcting.[1.5p]
33. They climbed Mount Rainer, that is in the state of Washington.
A
B
C
D
34. One of the people which I admire most is my history teacher.
A
B
C
35. It was the dictionary which I borrowed from the teacher last week.
A
B
C
D

======The end!======

6


SỞ GD&ĐT HÀ NỘI

KIỂM TRA HỌC KỲ II- NĂM HỌC 2018-2019

TRƯỜNG THPT BẮC LƯƠNG SƠN

MÔN: TIẾNG ANH (CƠ BẢN) LỚP 11
Thời gian làm bài : “45 phút”

Họ và tên:……………………………………………………… Lớp:………

I. Choose the best part (A, B, C or D) to complete the sentence. [3p]
1. Neil Armstrong, an American ______, was the first man to step on the moon's surface.
A. scientist
B. cosmonaut
C. astronaut
D. astronomer
2.The women __________ outside are our colleagues.
A. are standing
B. stand
C. who standing
D. standing
3.It was Mary ____________ to help us.
A. who comes
B. it comes
C. that came
4.This is Mrs. Green, _________ son is my student
A.who
B. whose
C.that
D. they
5.Mr. Brown is an avid stamp _________________.
A. collect
B.collector
C. collection
D.collecting
6.- A: ____________ ? - B: It’s five thousand dong.
A. How long is it
B. How much is it
C. How far is it
D. How high is it
7.Farmers use more and more _____them to grow better crops but harm the environment.
A. powerful chemicals who help
B. powerful chemicals which help
C. which powerful chemicals help
D. powerful chemicals help
8. The hotel staff are always friendly and courteous.
Which word has the CLOSEST meaning to the underlined word.
A. perfect
B. helpful
C. polite
D. efficient
9.I am the last one ________ of the news.
A. informing
B. to inform
C. to be informed
D. inform
10.It was the boy ______ broke the window.
A. which
B. who
C. whom
D. whose
11.Nobody helps me to send this document to my office, _____?
A. does he
B. do they
C. don’t they
D. doesn’t she
12. I am rude to her, __________?
A. am I
B. am not I
C. aren’t I
D. are I

II.Read the passage and fill in each gap with a correct word. [1p]
Plants supply man with food, clothing, and shelter - his most important needs. Many of our most
useful medicines are also made from (13)...... . In addition, plants (14)........beauty and pleasure to our
lives. Most people enjoy the smell of flowers, the sight of a waving grain field, and the quiet of a
forest. (15)........, not all plants are useful to man. Weeds that grow in fields and gardens choke off
useful plants. Tiny bits of pollen from certain plants cause (16)......diseases as asthma and hay fever.
Other plants destroy millions of .dollars worth of crops yearly.
13. A. plants
B. platation
C. planting
D. planted
14. A. cause
B. send
C. add
D. bring
15. A. Although
B. Therefore
C. However
D. Moreover
16. A. the
B. any
C. same
D. such

III.Finish each sentence in such a way that it means exactly the same as the one printed
before it. [1.5p]
17.The dog grabbed at the piece of meat and ran away.
A. It was the dog that grabbed at the piece of meat and ran away
B. It was at the piece of meat that the dog grabbed and ran away
C. The piece of meat was grabbed by the dog and ran away.
18. It is said that many people are homeless after the floods.

7


A. Many people are said to have been homeless after the floods.
B. Many people are said to being homeless after the floods.
C. Many people are said to be homeless after the floods.
19. It’s John. He has never eaten hot Vietnamese food.
A. It’s John who has never eaten hot Vietnamese food.
B. It’s John which has never eaten hot Vietnamese food
C. It’s John whom has never eaten hot Vietnamese food.

IV.Choose the word that has the underlined (letters) pronounced differently from
the others. (0.5p)
20. A. waited
21. A. studies

B. mended
B. flourishes

C. objected
C. finishes

D. faced
D. glances

22.A. sun

B. solar

C. safe

D. sure

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose first stress is different from the
rest.
23.A. treasure
B.purpose
C. structure
D. suggest
24. A. wonder
B. believe
C. prepare
D. transport
V. Supply the correct word form. [1.5p]
25. The fish look so………………… swimming about in the tank
BEAUTY
26. Books provide the reader with a lot of……………………
INFORM
27. ………………………, if the wind does not blow, there is no wind energy FORTUNE
VI.Choose the answer which needs correcting.[1.5p]
28. They climbed Mount Rainer, that is in the state of Washington.
A
B
C
D
29. One of the people which I admire most is my history teacher.
A
B
C
30. It was the dictionary which I borrowed from the teacher last week.
A
B
C
D
VII. Read the passage carefully, then choose the correct answer. [2P]
In an early survey conducted in 1888, a billion and a half people inhabited the earth. Now, the
population is about six billion and is growing fast. Even though the rate of growth has begun to slow
down, most people believe the population size may be eight billion during the next several years.
If we examine the amount of land available for this ever increasing population, we begin to see the
problem. Not all land is useful to us because it cannot produce food. We can cut out about one fifth of
it because it is covered by snow and ice. Then we can cut out another fifth because it is desert. Another
fifth is mountains. The other fifth does not have enough soil for crops to grow because it is bare rock.
Obviously, with so little land to support us, we should take great care not to reduce it any more or with
the rapidly growing population we may sooner or later lack food to eat and place to live in.
31.What is the main topic of the passage?
A. The world's population and the shortage of cultivated land.
B. The growth of the world's population.
C. The necessity of reducing the rate of birth.
D. The shortage of cultivated land.
32.The world's population ______ at present.
A. has stopped growing
B. is still growing
C. is decreasing rapidly
D. stands at about eight billion
33.According to the passage, we ______.
A. can cultivate on all land.
B. are not influenced by the land reduction
C. can grow crops on bare rock D. should protect land
34.Which of the following is closest in meaning to the word 'bare' in the second paragraph?
A. hard
B. empty
C. treeless
D. rough

8


35.Which of the following sentences is not true according to the passage?
A. Most of the world's land are uncultivated.
B. The rapid growth of population may lead to a shortage of land.
C. Only one fifth of the world's land is being cultivated.
D. There has been a dramatic reduction of the birth rate.

======The end!======

9


SỞ GD&ĐT HÀ NỘI

KIỂM TRA HỌC KỲ II- NĂM HỌC 2018-2019

TRƯỜNG THPT BẮC LƯƠNG SƠN

MÔN: TIẾNG ANH (CƠ BẢN) LỚP 11
Thời gian làm bài : 45 phút!

Họ và tên:……………………………………………………… Lớp:………
I.Choose the word that has the underlined (letters) pronounced differently from the others.
(0.5p)
1.A. weather
B. growth
C. wealthy
D. geothermal

2.A. waited
3.A. hours

B. mended
B. fathers

C. objected
C. dreams

D. faced
D. thinks

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose first stress is different
from the rest.
4.A. treasure
5. A. wonder

B.purpose
B. believe

C. structure
C. prepare

D. suggest
D. transport

II.Read the passage carefully, decide whether the following statements are true (1) or
false (F),tick V to the collumn. [1p]
Throughout history there have been many great explorers. Have you, for example, heard of
Marco Polo, the famous Italian traveler? He was the first European to travel to China. He
arrived in China in the late 13th century. About 200 years later, Christopher Columbus sailed
from Spain by ship. He was looking for a new way to reach India. However, as you probably
know, he didn't reach India. He landed in America. Five hundred years after Columbus in the'
1930s a famous explorer named Richard Byrd was one of the first persons to fly over both the
North and the South Poles. Today we continue to explore this world and are studying to
explore other worlds, too. In the 1930s Russian and American scientists sent many unmanned
spacecraft to the moon. These spacecraft sent back very valuable information about the moon.
Then on July 16th 1969 the first manned spaceship to the moon left earth. On that day Apollo
11 blasted off with three American astronauts on board. Four days after blast-off, two of these
astronauts landed on the moon. They later explored the surface of the moon. About two days
after landing on the moon, they started back to the earth. They arrived safely back on earth a
few days later. Today we are sending unmanned spacecraft to other planets. In the future, we
might walk on Mars or Venus the way we did on the moon. We might even travel to other
galaxies. Who knows? One thing we know for sure is that we will continue to explore this
world and other worlds, too.
True

False

6.Marco Polo traveled from England to China in
the late 13th century.
7.While he was looking for India, Christopher
Columbus reached America.
8.In the 19thcentury Richard Byrd flew over both
the North and the South Poles.
9.Unmanned spacecraft went to the ,moon before
manned spacecraft did.
10.Apollo 11 was the first manned spaceship to go
to the moon.

10


III.Choose the answer which needs correcting.[1.5p]
11.It was the dictionary which I borrowed from the teacher last week.
A
B
C
D

12.They climbed Mount Rainer, that is in the state of Washington.
A
B
C
D
13.One of the people which I admire most is my history teacher.
A
B
C
IV. Finish each sentence in such a way that it means exactly the same as the one printed
before it. [1.5p]
14.It is thought that the prisoner escaped by climbing over the wall.
A.The prisoner is thought to escape by climbing over the wall
B. The prisoner is thought to be escaped by climbing over the wall
C. The prisoner is thought to have escaped by climbing over the wall.
15.John Smith is a farmer. I bought his land.
A. John Smith is a farmer which I bought his land.
B. John Smith is a farmer whose land I bought.
C. John Smith is a farmer who I bought his land.
16. My father watches the news on TV every evening.
A. It is my father that watches the news on TV every evening.
B. It is the news that my father watches on TV every morning.
C. It is every morning that my father watches the news on TV.

V.Choose the best part (A, B, C or D) to complete the sentence. [3p]
17.A / an ____ is a person who is trained for traveling in a spacecraft.
A. astronaut
B. scientist
C. engineer
D. technician
18.Your parents are living over one thousand kilometers away from you, __________?
A. do they
B. are they
C. aren’t they
D. don’t they
19.Hue helped me a lot with my study last semester.
A. It was Hue that helped me a lot with my study last semester.
B. It was Hue that has helped me a lot with my study last semester.
C. It was Hue that had helped me a lot with my study last semester.
D. It was Hue that was helped me a lot with my study last semester.
20.It was in 1875 __________ joined the staff of the astronomical observatory at Harvard University.
A. Anna Winlock, who
B. that Anna Winlock
C. as Anna Winlock
D. Anna Winlock then
21.These ideas have now been completely discarded.
Which word has the CLOSEST meaning to the underlined word.
A. come up with
B. got rid of
C. put forward
D. put into practice
22.How many athletes took part _________ the 2006 Asian games?
A. in
B. for
C. at
D. on
23.This is Mrs. Green, _________ son is my student
A. who
B.whose
C. that
D.they
24.This firm, ____ employs five hundred people, makes video recorders.
A. that
B. which
C. who
D. whom
25. Historian Barbara Tuchman was the first woman ______ president of the Academy of Arts and
Sciences.
A. whose election as
B. to elect
C. was elected
D. to be elected
26.. Nobody helps me to send this document to my office, _____?
A. does he
B. do they
C. don’t they
D. doesn’t she
27..Lisa has been able to play the flute since she was six, ____?
A. can’t she
B. isn’t she
C. wasn’t he
D. hasn’t she

11


28.A- “ How are you doing,buddy?”. B-“………….”
A. I’m reading book
B.I’m good.Thanks

C.I’m riding a bike

D.I’m watching film

VI.Read the passage and fill in each gap with a correct word. [1p]
Plants supply man with food, clothing, and shelter - his most important needs. Many of our most
useful medicines are also made from (29)...... . In addition, plants (30)........beauty and pleasure to our
lives. Most people enjoy the smell of flowers, the sight of a waving grain field, and the quiet of a
forest. (31)........, not all plants are useful to man. Weeds that grow in fields and gardens choke off
useful plants. Tiny bits of pollen from certain plants cause (32)......diseases as asthma and hay fever.
Other plants destroy millions of .dollars worth of crops yearly.
29. A. plants
B. platation
C. planting
D. planted
30. A. cause
B. send
C. add
D. bring
31. A. Although
B. Therefore
C. However
D. Moreover
32. A. the
B. any
C. same
D. such

VII.Supply the correct word form. [1.5p]
33. Bob only collects stamps from…………………... envelopes
34. John is very……………………………. in reading comics.
35. We use solar energy for our……………………….. life

DISCARD
INTEREST
DAY

======The end!======

ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH 11 ( CƠ BẢN) HK 2
Câu

Đề 45 phút.

0.1 điểm/c
1
D

Câu

Đề 45
phút
0.25 điểm/c
1
A

Câu
1

Đề “45 phút”
0.25 điểm/c
C

Câu
1

Đề 45 phút!
0.1 điểm/c
A

12


2
A
3
D
4
D
5
A
0.25 điểm/c
6
A
7
D
8
C
9
B
10 B
11 B
12 B
13 C
14 C
15 B
16 B
17 C
0.2 điểm/c
18 A
19 B
20 D
21 D
22 D
0.25 điểm/c
23 A
24 D
25 C
26 D
0.5 điểm/c
27 Beautiful
28 Information
29 Unfortunately
0.5 điểm/c
30 A
31 C
32 A
0.5 điểm/c
33
B
34 A
35 B

2
C
3
A
4
B
5
B
6
A
7
B
8
B
9
D
10
B
11
D
12
B
0.2 điểm/c
13
F
14
T
15
T
16
T
17
T
0.25 điểm/c
18
A
19
D
20
C
21
D
0.1 điểm/c
22
A
23
D
24
A
25
D
26
A
0.5 điểm/c
27
Discarded
28
Interested
29
Daily
0.5 điểm/c
30
C
31
B
32
B
0.5 điểm/c
B
B
34
A
35
B

2
D
3
C
4
B
5
B
6
B
7
B
8
C
9
C
10
B
11
B
12
C
0.25 điểm/c
13
A
14
D
15
C
16
D
0.5 điểm/c
17
A
18
C
19
A
0.1 điểm/c
20
D
21
A
22
D
23
D
24
A
0.5 điểm/c
25
Beautiful
26
Information
27
Unfortunately
0.5 điểm/c
28
B
29
A
30
B
0.2 điểm/c
31
A
32
B
33
D
34
D
35
D

2
D
3
D
4
D
5
A
0.2 điểm/c
6
F
7
T
8
T
9
T
10
T
0.5 điểm/c
11
B
12
B
13
A
0.5 điểm/c
14
C
15
B
16
B
0.25 điểm/c
17
A
18
C
19
A
20
B
21
B
22
A
23
B
24
B
25
D
26
B
27
D
28
B
0.25 điểm/c
29
A
30
D
31
C
32
D
0.5 điểm/c
33
Discarded
34
Interested
35
daily

13



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×

×