Tải bản đầy đủ

TOEIC PART 2 tiet 6(practice)

KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG

PART 2 – tiết 6 (practice)
1. here's the shipment arriving from?
(A)
Yes, it was sent yesterday.
(B)
From Hong Kong, I think.
(C)
She's arriving at 8:00.
Possible Answers: I'll call the supplier and find out.
2. How is your new job?
(A)
No, 1 didn't apply for it.
(B)
1 feel quite sick.
(C)
I think it's going well.
3. The service here wasn't very good, was it?
(A)
At the restaurant.

(B)
Very well, thanks.
(C)
1 didn't think it was good either.
Possible Answers: I didn't think it was so bad.
4. Do you prefer traveling by train or plane?
(A)
Both are fine.
(B)
I think it's going to rain.
(C)
At about 6 o'clock.
Possible Answers: Neither, I prefer the bus.
5. When is he coming?
(A)
Only for a week.
(B)
To Brazil.
(C)
In about 30 minutes.
Possible Answers:
I'm not sure.
Sometime next week.
6. What’s the weather like over in New Delhi?
(A)
I’m going on Monday.
(B)
He’s not sure whether he’ll accept it or not.
(C)
It’s warm and humid.
Possible Answers: Quite pleasant, actually.
7. Why did you go to the airport so early?
(A)
To do some shopping.
(B)
I went this morning.
(C)
It leaves at 7 a.m.
Possible Answers:
I needed time to exchange some money.
Because I had an early flight.
8. Could you return these books to the library?
(A)
Yes, I booked two tickets.
(B)
Sure, I'll do it after work.
(C)
May I see your ID card, please?
http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98


KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG
Possible Answers: Sure, I can do it during my break.
9. How do I get to the convention center?
(A)
Take the bus across the street.
(B)
There's an auditorium and a cafeteria.
(C)
In the city center.
Possible Answers: There's a free shuttle just outside.
10. You've been with the company for a long time, haven't you?
(A)
Yes# I was at the office.
(B)
No, only for about a year.
(C)
She will be back this afternoon.
Possible Answers: Yes, for more than ten years.
11. Do you want to reserve the conference room for the workshop?
(A)
Is it available?
(B)
There's plenty of room.
(C)
Yes, I think she did.
Possible Answers:
Yes, for Monday at 10 a.m.
No, I think we'll have it in the auditorium.
12. Do you know when the manager will finish his report?
(A)
In conference room B.
(B)
By the end of the week.
(C)
I spoke to the director.
Possible Answers: Within a week.
13. Why are the windows open?
(A)
He won the award.
(B)
Sorry, I forgot to close them.
(C)
Yes, it opens soon.
Possible Answers: Because the air conditioner is broken.
14. I'd like to make an appointment for Friday.
(A)
At the dental clinic.
(B)
I like them too.
(C)
What time would you like?
Possible Answers: Are you available at 3 p.m.?
Sorry, we're closed on Friday.
15. Where did you buy that new briefcase?
(A)
Last week.
(B)
No, older than you think.
(C)
I bought it at the department store.
Possible Answers: It was a gift from my brother.
16. Who is going to speak at the presentation?
(A)
Everyone was present.
(B)
I think Mr. Vine will.
(C)
At the gift shop.
Possible Answers: It hasn't been decided yet.
17. What's the quickest way to the supermarket?
http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98


KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG
(A)
Yes, in the bank statement.
(B)
Probably by bus.
(C)
At the marketing seminar.
Possible Answers: You can probably just walk.
It only takes ten minutes by subway.
18. Won't you have to leave for the airport early?
(A)
Yes, he will leave it here.
(B)
No, my flight isn't until 9:00.
(C)
She was quite late.
Possible Answers: Yes, I need to be there by 7:00.
19. Can I meet with you now, or should I come by this afternoon?
(A)
I think it's at 3 o'clock.
(B)
You can leave it in the lobby.
(C)
This afternoon would be better.
Possible Answers: What about tomorrow morning?
I have some free time now.
20. Who's taking care of the training schedule?
(A)
They've asked Marsha to do it.
(B)
.I'm taking the train.
(C)
We will be careful.
Possible Answers: Ask someone in the human resources department.
21. Didn't you call the supplier?
(D)
I'll do it right now.
(E)
Oh, I answered it.
(F)
Yes, it is.
Possible Answers: No, I completely forgot
22. I don't think I'll be able to make it to the dinner.
(A)
A staff party.
(B)
At the Japanese restaurant on the corner.
(C)
That's too bad.
Possible Answers: Really? Why can't you come?
I'm sorry to hear that.
23. How many days are you going to be away?
(A)
Just four.
(B)
He can take it out.
(C)
Probably to Thailand.
Possible Answers: About a week.
24. What type of car did you rent?
(A)
One that has a lot of space.
(B)
Yes, she types very quickly.
(C)
I'm driving to the convention center. Just something small.
25. When are the factory production reports due?
(A)
In the top drawer of my desk.
(B)
I report directly to the manager.
http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98


KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG
(C)
Thursday morning at 9 a.m.
Possible Answers: By the end of the week.
I'll ask the director and let you know.
26. Shouldn't we leave work early to avoid heavy traffic?
(A)
I walked to the office.
(B)
Yes, maybe we should.
(C)
No, he couldn't.
Possible Answers: Yes, good idea.
27. We have more than twenty different flavors.
(A)
Do you have strawberry?
(B)
A little more, please.
(C)
It's just been served.
Possible Answers: Could I try the chocolate, please?
28. Who's going to analyze the research results?
(A)
I can do that.
(B)
They searched for it everywhere.
(C)
No, in the lab.
Possible Answers: My assistant will.
29. Have you met the new financial director yet?
(A)
Directly to the office.
(B)
Yes, last week.
(C)
No, he's quite old.
Possible Answers: No, I'm meeting him for lunch today. Yes, she seems very nice.
30. The production plant will be finished this month, won't it?
(A)
Well, there might be a short delay.
(B)
In the garden outside.
(C)
I ordered the fish.
Possible Answers: No, it will be finished next month.
Đ/a: 1B

2C

3C

4A

5C

6C

7A

8B

9A

10B

11A

12B

14C
27A

16B
29B

17B
30A

18B

19C

20A

21A

22C

23A

24A

25C

26B

15C
28A

http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98

13B



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×

×