Tải bản đầy đủ

Bài test ngữ pháp tiếng anh

Bài Test Ngữ pháp tiếng Anh
I.

Khoanh tròn A, B,C hoặc D ở phương án có phần gạch chân được phát âm
khác với các từ còn lại.
1. A. Fields
B. Crops
C. Breaks
D. Flats
2. A. Delays
B. Begins
C. Attracts
D. Attends

II. Khoanh tròn A, B, C hoặc D có phần gạch chân cần phải sửa lỗi sai.
1. Nowadays, many people are fancying going shopping on the internet to save
their time.
A
B
C
D

2. James gets married with three childs
A
B
C
D
3. There are lot of cheese in the fridge. Do you want to have some for
breakfast? A
B
C
D
III. Khoanh tròn A, B, C hoặc D ở phương án đúng.
1. Domestic appliances like washing machines and dishwashers have
made…...life much easier.
1. the
B. a
C. ∅
D. an
B. …... Urals Mountains form part of the conventional boundary between the
continents of
A. the; the; the
B.the; ∅; ∅
C. ∅; the; the
D. ∅; ∅∅
3. Everybody has…..own ideas about the best way to bring up their children.
A. his

B.

her

C. your

D.their

4. There are nearly 50 free camping sites around the falls where you can have
…...lakeside views.
A. picture

B. picturesque

C. picturesquely D.picturesqueness

5. She extremely hates…...out by…....
A. eating; herself

B. to eat; her

C. eating; her

D. eat; herself

6. My cat likes catching…....and laying them at my feet.
A. mouses

B. mice

C.

mouse

D. mices

7. There is a beautiful garden…....my house. Sometimes, I play there with my
friends.


A. between

B. next

C. at

D. behind

8. There is an important meeting…...9 a.m. tomorrow. You should prepare your
report thoroughly.
A. at

B. on

C. in

D. of

9. John always contradicts his parents. It makes them…...with him.
A. interested

B. disappointed

C. pleased

D. delighted

10. Jane has a strong wish to become successful and rich. She's really
A. ambitious

B. hopeful

C. passionate

Phần đáp án:
I. 1-C ; 2- C
II. 1-A; 2- D; 3-A
III. 1-C; 2-B; 3-D; 4- B; 5- A; 6-B;7- D; 8- A; 9- B; 10-A

D. Eager



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×

×