Tải bản đầy đủ

Bài tập phrasal verbs chọn lọc + đáp án luyện thi đh cùng mr view

BÀI TẬP PHRASAL VERBS CHỌN LỌC
Question 1: I can ______ with most things but I can’t stand a day without listening to
Song Tung MTP’s songs.
A. put aside

B. put on

C. put up

D. put off

Question 2: Despite the inclement weather, it ______ to be a beautiful night to have
dinner with Soobin Hoang Son.
A. turned into

B. turned out

C. turned on D. turned off

Question 3: When I was cleaning my house for Tet holiday, I ______ the photograph of
Ed Sheeran and me.

A. came over

B. came round

C. came across

D. came into

Question 4: Bui Tien Dien asked Duc Chinh to _______ his cats while he was away on
vacation.
A. look after

B. look for

C. look over

D. look on

Question 5: The flight to Changzhou was delayed, but we finally _______ shortly after
midnight and still managed to attend AFC’s final match.
A. took off

B. took on

C. took up

D. took over
th

Question 6: Our school will _______ for Tet holiday on the 10 of February.
A. break up

B. break down

C. break off

D. break in

Question 7: All her plans for flirting Truong Hip fell ________.
A. in



B. through

C. down

D. away


Question 8: Cường Seven: I’ll call _______ you at 6 o’clock.
Gil Lê

: Chi Pu and I will wait for you at Phuc Long coffee store.

A. for

B. by

C. up

D. in

Question 9: I don’t think he will ever get ______ the shock of his father’s death.
A. over

B. through

C. by

D. off

Question 10: The small white flowers are my favorite. They give off a wonderful honey
smell that scents the entire garden.
A. Release

B. stop

C. end

D. melt

Question 11: He drives so quickly that I am afraid that one day he will _______ someone
crossing the street.
A. crash down

B. knock down

C. turn over

D. come across

Question 12: If we want to _______ up with Chi Pu’s car, we’d better hurry.
A. Come

B. arrive

C. approach

D. catch

Question 13: The explorers made a fire to _______ off wild animals.
A. get

B. keep

C. take

D. go

Question 14: It took us over twelve hours to hike over the mountain. By the time we got
back to our campsite, I was completely _______ out.
A. worn

B. made

C. put

D. knocked

Question 15: When they ______ for the beach, the sun was shining, but by the time they
arrived it had clouded over.
A. set off

B. went on

C. left out

D. moved up


Question16: Do you think this new fashion will _______?

A. catch on

B. come back

C. get ahead

D. go over

Question 17: If my plan to become a singer ________, I promise you’ll get the credit for
it.
A. comes off

B. goes over

C. brings into

D. works out

Question 18: The school was closed for a month because of serious _______ of fever.
A. outcome

B. outburst

C. outset

D. outbreak

Question 19: Could you possibly _______ Duc Phuc at the next fan meeting?
A. stand in for

B. make up for

C. fall back on

D. keep in with

Question 20: What caused the changes in the position of women in society?
A. broke out

B. brought about

C. moved in

D. turned out


ĐÁP ÁN
1.C
2. B
3. C
4. A

5. A
6. C
7. B
8. A

9. A
10. A
11. B
12. D

13. B
14. A
15. A
16. A

17. A
18. D
19. A
20. B



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×