Tải bản đầy đủ

Đề kiểm tra viết môn tiếng anh lớp 4

TEST 1
I. Read the text and write true (T) or false (F) of the sentences.
Nam was born in Hanoi but his father was not. His hometown is in Thanh Hoa
province. It is about 160 kilometers south of Hanoi. Last weekend Nam’s family
went there to visit his grandfather. They went there by car. They were very happy
to see Nam’s grandfather, uncles, aunts and cousins, aunts and cousins. The next
morning, they went to visit Sam Son beach and enjoy sea food there. They came
back home late in the evening.
1. _____________Nam’s father was born in Hanoi.
2. _____________Nam was born in Hanoi.
3. _____________Nam’s grandfather lives in Hanoi.
4. _____________Nam’s family went to visit his grandfather last weekend.
5. _____________His relatives were very happy to see Nam’s family.
6. _____________The next day they stayed at home to chat with their relatives.
II. Fill in the blank to complete the sentences.
1. How is the _ _ _ther today ? – It’s sunny today.
2. How many class_ _ are there?
3. It’s cl_ _ _ y today.
4. Where _ _ _ you from ? – I’m from Canada.
5. These cray_ _ _ are for you.
6. My crayons _ _ _ on the table.

7. _ _ you like Arts? - Yes, I do.
8. There are seven _ _ _ _ in a week.
9. _ _ _se are my crayons.
10. Do you h _ _ _ Maths today?
III. Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
1. AFTERANOON
.................................................................
2. MORENING
.................................................................
3. EVEINING
.................................................................
4. ENGILAND
.................................................................
5. AMEIRICAN
.................................................................
6. CHIELDREN
.................................................................
7. TOEMORROW
.................................................................
8. NATIONALIETY .................................................................
9. JAPEANESE
.................................................................
10. AUSITRALIA
.................................................................
IV. Choose the correct answer A, B, C or D.
1. Where is Mai from? - She is from___________.
A. England
B. Singapore
C. America
D. Vietnam
2._________ is your birthday?


A. What
B. When
C.Where
D. Who
3. June, July, August,_________.
A. November
B. December


C. September
D. October
4.___________ subjects do you have on Thursday?
A. When
B. Why
C. Where
D. What
V. Matching (1-6) with (a-f).
1. a banana
a. con thuyền
2. a basket
b. xe đạp
3. a battery
c. quả chuối
4. a bicycle
d. cái chai
5. a boat
e. cục pin
6. a bottle
f. cái rổ
Your answers:
1.………. 2. .......…… 3. ....…… 4. ...…… 5. ........… 6. ...............
TEST 2
I. Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
1. AUESTRALIAN
………………………………………
2. CAMOBODIAN
………………………………………
3. CHINAESE
………………………………………
4. MALAIYSIAN
………………………………………
5. JANPANESE
……………………………………..
6. LAOSTAIN
………………………………………
7. INDONAESIAN
……………………………………….
8. CANEADIAN
………………………………………
II. Choose the correct answer A, B, C or D.
1. How old ……..............… Peter? - He’s twelve years olds.
A. is
B. are
C. isn’t
D. am
2. How ……..........…… books on your bookshelf? - There are ten books.
A. when
B. very
C. many
D. old
3. I’m thirsty. I’d like……………..………..
A. a banana
B. a hamburger
C. a packet of milk
D.
a bread
4. Sam can …….................…… a horse.
A. ride
B. play
C. stay
D. drink
5. Choose the odd one out:
A. father
B. mother
C. teacher
D. sister
6. What’s ……................…… name? She’s Mary.
A. her
B. his
C. this
D. the
7. Choose the odd one out:


A. on
B. to
C. in
D. read
8. My books are ………..............….. the table.
A. at
B.to
C. under
D. on
9. Mary …….................….. like to sing.
A. do
B. can
C. don’t
D. can’t
10. Would you like ……...............…… ice cream? - Yes, please.
A. a
B. the
C. some
D. any
III. Reorder the words to make sentences.
1. mountains/ sister/ my/ skiing/ likes/ the/ in.
……………………………………………………………..………..
2. isn’t/ coffee/ nice/ English/ very.
………………………………………………………………………
3. your/ what/ name/ teacher’s/ is/ ?
………………………………………………………………………
4. surname/ how/ spell/ do/ your/ you/ ?
……………………………………………………………………….
5. often/ weekends/ am/ I/ at/ home/ at
……………………………………………………………………….
6. have/ I/ a music lesson.
…………………………………………………………………..……
7. my homework/ I/ do
………………………………………………………………..….……
8. help/ I/ my dad.
…………………………………………………………………..…….
9. my grandma/ I visit
…………………………………………………………………....……
10. married/ sister/ is/your/?
………….……………………………………………….…………….…

Đáp án Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 4
TEST 1
I. Read the text and write true (T) or false (F) of the sentences.
1. F
2. T
3. F
4. T
5. T
6. F
II. Fill in the blank to complete the sentences.
1. weather
2. classes
3. cloudy
4. are
5. crayons
6. are
7. Do
8. days
9. These
10. have
III. Leave ONE unnecessary letter in these words to make them sentences.
1. AFTERNOON
4. ENGLAND
7. TOMORROW
9. JAPANESE
2. MORNING
5. AMERICAN
8. NATIONALITY 10. AUSTRALIA
3. EVENING
6. CHILDREN


IV. Choose the correct answer A, B, C or D.
1. D
2. B
3. C
4. D
V. Matching (1-6) with (a-f)
1. c
2. f
3. e
4. b
5. a
6. d
TEST 2
I. Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
1. Australian
2. Cambodian 3. Chinese
4. Malaysian
5. Japanese
6. Laotian
7. Indonesian
8. Canadian
II. Choose the correct answer A, B, C or D.
1. A

2. C

3. C

4. A

5. C

6. A

7. D

8. D

9. A

10. C

III. Reorder the words to make sentences.
1. My sister likes skiing in the mountains.
2. English coffee isn’t very nice.
3. What is your teacher’s name?
4. How do you spell you surname?
5. I am often at home at weekends.
6. I have a music lesson.
7. I do my homework.
8. I help my dad.
9. I visit my grandma.
10. Is your sister married?
IV. Fill in the blank.
1. time
2. does
3. father
4. What
5. are
6. want
7. Maths
8. years
9. work
10. dinner
V. Matching (1- 6) with (a-f)
1. c
2. f
3. e
4. b
5. a
6. d
TEST 3
I. Circle the odd one out.
1. B
2. C
3. B
4. D
5. A
II. Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
1. LISTENING
3. MODEL
5. TAKING PHOTOS
2. WELCOME
4. COLLECTING STAMPS
6. SAILING
III. Matching
1. d
2. h
3. b
4. g
5. e
6. j

7. a

8. f

9. c

10. i


IV. Choose one word whose underlined part is pronounced differently.
1. A
2. D
3. A
4. B
5. B
V. Put the verbs into the present simple or the present continuous.
1. is walking are you doing
3. do not like
4. never eat
5. do
you go
6. are sleeping
7. eats
8. wear
9. is playing
10. are
walking



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×