Tải bản đầy đủ

Tong hop 300 tu vung TOEIC thông dụng nhất

Day 1 - Ngày 1
A journey of a thousand miles begins with a single step
Today, I will learn these 12 words by heart! - Ghi câu tiếng Việt thế hiện quyết tâm sẽ học thuộc:
______________________________________________________________________________
Hoạt động 1: Đọc lớn và học thuộc những từ sau

Hoạt động 2: Ghi từ
tiếng Anh tương ứng

1. Draw (v) /drɔː/: vẽ

He draw a circle in the sand with a stick.

So sánh

2. Compare (v) /kəmˈpeə(r)/:
so sánh

We compared the two reports carefully.

Hứa


3. Consume (v) /kənˈsjuːm/:
tiêu thụ

25 per cent of the world’s population
consumes 80 per cent of the planet’s
resources.

Sự rủi ro

4. Market (n) /ˈmɑːkɪt/: chợ

We buy our fruit and vegetables at the
market.

Cầm, nắm

5. Imply (v) /ɪmˈplaɪ/: ngụ ý

His silence seemed to imply agreement.

Vẽ

6. Promise (v) /ˈprɒmɪs/: hứa

You promised that you’d be home early
tonight.

Chợ

7. Protect (v) /prəˈtekt/: bảo vệ

Our aim is to protect the jobs of our
members.

Tiêu thụ

8. Require (v) /rɪˈkwaɪə(r)/: đòi The situation required that he be present.
hỏi, yêu cầu


Bảo vệ

9. Risk (n) /rɪsk/: sự rủi ro, sự
nguy hiểm

Smoking can increase the risk of developing
heart disease.

Bày ra,
trưng bày

10. Hold (v) /həʊld/: cầm, nắm

She was holding a large box.

Lối vào

11. Access (n) /ˈækses/: lối vào The police gained access through a broken
window.

Đòi hỏi,
yêu cầu

12. Display (v) /dɪˈspleɪ/:
bày ra, trưng bày

Ngụ ý

Hoạt động 3: Tự đặt câu
1. Draw:
2. Compare:
3. Consume:
4. Market:
5. Imply:
6. Promise:
7. Protect:
8. Require:
9. Risk:

The exhibition gives local artists an
opportunity to display their work.


10. Hold:
11. Access:
12. Display:

Well done! Tốt lắm! Nếu bạn đã học thuộc và thực hiện hết các hoạt động. Hãy tick vào ô bên dưới
Tôi đã thuộc! ☐
Tối nay dành 15 phút để ôn lại và làm bài tập nhé ^^. OK! ☐

Night 1 – Đêm 1
Bài tập 1: Điền từ vào chỗ trống
Access, compare, consume, display, draw, hold, imply, market, promise, protect, require, risk
1. We ___________ to be home before dark.
2. A car's engine ___________ fuel.
3. Fruits and vegetables are sold at the farmers' ____________.
4. The hotel __________ that its guests check out before noon.
5. The pioneers faced many ____________ as they traveled across the plains.
6. I picked up a cricket and __________ it gently.
7. The teacher ___________ the climate in the U.S. with the climate in Mexico.
8. A fence____________ us from our neighbor's vicious dog.
9. She __________ her house on the chalkboard.
10. When she said that the floor was dirty, she was ____________ that I should mop it.
11. Artists ___________ their paintings along the sidewalks of New York City.
12. This path is the only __________to the river.

Bài tập 2: Trắc nghiệp chọn từ đúng

1. The teacher __________ the climate in the U.S. with the climate in Mexico.
a. promise
b. display
c. compared
d. access
2. The pioneers faced many __________ as they traveled across the plains.


a. display
b. risks
c. promise
d. drew
3. A fence __________ us from our neighbor's vicious dog.
a. implying
b. display
c. drew
d. protects
4. I picked up a cricket and __________ it gently.
a. market
b. consumes
c. held
d. display
5. Artists __________ their paintings along the sidewalks of New York City.
a. access
b. display
c. market
d. compared
6. Fruits and vegetables are sold at the farmers' __________.
a. promise
b. protects
c. compared
d. market
7. The hotel __________ that its guests check out before noon.


a. drew
b. requires
c. display
d. access
8. We __________ to be home before dark.
a. protects
b. promise
c. compared
d. access
9. A car's engine __________ fuel.
a. implying
b. consumes
c. compared
d. display
10. When she said that the floor was dirty, she was __________ that I should mop it.
a. risks
b. held
c. implying
d. market
11. This path is the only __________ to the river.
a. risks
b. compared
c. implying
d. access
12. She __________ her house on the chalkboard.


a. drew
b. consumes
c. held
d. protects

Bài tập 3
Chép lại 12 từ đã học, kèm nghĩa, mỗi từ 3 lần


KEY:
Bài tập 1:
1. promise
2. consumes
3. market
4. requires
5. risks
6. held
7. compared
8. protects
9. drew
10. implying
11. display
12. access
Bài tập 2:
1. c. compared
2. b. risks
3. d. protects
4. c. held
5. b. display
6. d. market
7. b. requires
8. b. promise
9. b. consumes
10. c. implying
11. d. access
12. a. drew

Excellent! Xuất sắc! Hôm nay bạn đã thuộc được 12 từ. Hãy tick vào bên dưới để đánh dấu sự
hoàn thành!
Hôm nay tôi đã thuộc được 12 từ của ngày 1. ☐


Day 2 - Ngày 2
A journey of a thousand miles begins with a single step
Today, I will learn these 12 words by heart! - Ghi câu tiếng Việt thế hiện quyết tâm sẽ học thuộc:
______________________________________________________________________________
Hoạt động 1: Đọc lớn và học thuộc những từ sau

Hoạt động 2: Ghi từ
tiếng Anh tương ứng

1. Warning (n) /ˈwɔːnɪŋ/ cảnh
báo

His sad death should be a warning to
everyone

Thực hành

2. Afford (v) /əˈfɔːd/ đủ khả
năng

We can't afford to go abroad this summer

Quá trình

3. Stock (n) /stɒk/ hàng hóa
dự trữ

We have a fast turnover of stock

Thay thế

4. Code (n) /kəʊd/ mã

Tap your code number into the machine

Cảnh báo

5. Outdated (a) /ˌaʊtˈdeɪtɪd/
lỗi thời

These figures are now outdated



6. Practice (n) /ˈpræktɪs/ thực
hành

It takes a lot of practice to play the violin
well

Cửa hàng

7. Network (n) /ˈnetwɜːk/
mạng lưới

The office network allows users to share
files and software, and to use a central
printer

Đủ khả
năng

8. Process (n) /ˈprəʊses/ quá
trình

We're in the process of selling our house

Mạng lưới

9. Replace (v) /rɪˈpleɪs/ thay
thế

The new design will eventually replace all
existing models

Xem lại

10. Store (n) /stɔː(r)/ cửa
hàng

He owns a health food store at the end of the
street

Hàng hóa
dự trữ

11. Revise (v) /rɪˈvaɪz/ xem
lại

I can see I will have to revise my opinions of
his abilities now

Bằng
chứng

12. Proof (n) /pruːf/ bằng
chứng

These results are a further proof of his
outstanding ability

Lỗi thời


Hoạt động 3: Tự đặt câu
13. Warning:
____________________________________________________________________________
14. Afford:
____________________________________________________________________________
15. Stock:
____________________________________________________________________________
16. Code:
____________________________________________________________________________
17. Outdated:
____________________________________________________________________________
18. Practice:
____________________________________________________________________________
19. Network:
____________________________________________________________________________
20. Process:
____________________________________________________________________________
21. Replace:
____________________________________________________________________________
22. Store:
____________________________________________________________________________
23. Revise:
____________________________________________________________________________
24. Proof:
____________________________________________________________________________
Well done! Tốt lắm! Nếu bạn đã học thuộc và thực hiện hết các hoạt động. Hãy tick vào ô bên dưới
Tôi đã thuộc! ☐
Tối nay dành 15 phút để ôn lại và làm bài tập nhé ^^. OK! ☐

Night 2 – Đêm 2
Bài tập 1:
Sử dụng 12 từ trên điền vào chỗ trống
1. The dress __________ at school does not allow us to wear shorts or jeans.
2. The CD has __________ the phonograph record.
3. Smoke coming from the volcano was a __________ that it might soon erupt.
4. The __________ of growing up takes many years.
5. Winning first prize was the culmination of years of __________ and hard work.
6. I __________ my paper before turning it in.


7. The local store had a large __________ of nails.
8. We can __________ to waste time this morning because there is no school.
9. The Internet is a huge computer __________.
10. We will put those men to the __________ to find out which is the real prince.
11. It is an __________ and inefficient system.
12. The __________ is open for late night shopping on Wednesdays.

Bài tập 2:
Trắc nghiệp chọn từ đúng
1. The Underground Railroad was a __________ of people and safe houses, not a railroad
A.
B.
C.
D.

with tracks and trains.
Practice
Code
Outdated
Network

2.
A.
B.
C.
D.

Please pick up some bread at the grocery __________.
Proof
Store
Process
Stock

3. I can't __________ a fancy television.
A. Afford
B. Replaced
C. Stock
D. Practice
4. We are learning the __________ of milking cows.
A. Proof
B. Process
C. Code
D. Outdated
5. Scientists are searching for __________ of life on other planets.
A. Practice
B. Stock
C. Outdated
D. Proof
6. The mechanic __________ the car's dead battery.
A. Practice


B. Replaced
C. Network
D. Stock
7.
A.
B.
C.
D.

I was given the number, but not the __________ for Guildford.
Code
Network
Outdated
Stock

8. Grandmother never threw away __________ clothes, saying that old styles often come
back.
A. Replaced
B. Outdated
C. Practice
D. Warning
9. We had to __________ our plans because of the weather.
A. Revise
B. Process
C. Outdated
D. Store
10. We didn't hear the teacher's __________ to be quiet.
A. Practice
B. Revise
C. Warning
D. Code
11. Leila spends a few hours every day on violin __________.
A. Proof
B. Code
C. Practice
D. Afford
12. My parents keep a large __________ of food in the house.
A. Warning
B. Revise
C. Network
D. Stock


Bài tập 3:
Chép lại 12 từ đã học, kèm nghĩa, mỗi từ 3 lần

KEY:
Bài tập 1:
1. code 2. replaced 3. warning 4. process 5. practice 6. revised 7. stock 8. afford 9. network 10. proof
11. outdated 12. store
Bài tập 2:
1D 2B 3A 4B 5D 6B 7A 8B 9A 10C 11C 12D

Excellent! Xuất sắc! Hôm nay bạn đã thuộc được 12 từ. Hãy tick vào bên dưới để đánh dấu sự
hoàn thành!
Hôm nay tôi đã thuộc được 12 từ của ngày 2. ☐


Day 3 - Ngày 3
A journey of a thousand miles begins with a single step
Today, I will learn these 12 words by heart! - Ghi câu tiếng Việt thế hiện quyết tâm sẽ học thuộc:
______________________________________________________________________________
Hoạt động 1: Đọc lớn và học thuộc những từ sau

Hoạt động 2: Ghi từ
tiếng Anh tương ứng

1. Match (n) /mætʃ/: trận đấu

The football match was so exciting

Ứng viên

2. Profile /ˈprəʊfaɪl/: hồ sơ, lí
lịch

You can update your Facebook profile

Thuê,
mướn

3. Submit (v) /səbˈmɪt/: nộp,
đệ trình

Completed projects must be submitted by 10
March

Trận đấu

4. Candidate /ˈkændɪdət/ (n)
ứng viên

He stood as a candidate in the local elections

Lương

5. Present /ˈpreznt/ (v) trình
bày

He presented the question very clearly

Nhóm

6. Hire /ˈhaɪə(r)/ (v) : thuê,
mướn

She was hired three years ago

Trình bày

7. Reject /rɪˈdʒekt/ (v) từ chối

The prime minister rejected any idea of
reforming the system

Nộp, đệ
trình

8. Group /ɡruːp/ (n): nhóm

She asked her students to get into groups of
four

Lợi ích

9. Basis /ˈbeɪsɪs/ (n) nền tảng,
cơ sở

This article will form the basis for our
discussion

Lương

10. Benefit /ˈbenɪfɪt/ (n): lợi
ích

I've had the benefit of a good education

Nền tảng,
cơ sở

11. Wage /weɪdʒ/ (n): lương

Tax and insurance are deducted from your
wages

Từ chối

12. Salary /ˈsæləri/ (n): lương

He gets a basic salary plus commission

Hồ sơ, lí
lịch

Hoạt động 3: Tự đặt câu
1. Match:
.....................................................................................................................................................
2. Profile:
.....................................................................................................................................................


3. Submit
.....................................................................................................................................................
4. Candidate
.....................................................................................................................................................
5. Present
.....................................................................................................................................................
6. Hire
.....................................................................................................................................................
7. Reject
.....................................................................................................................................................
8. Group
.....................................................................................................................................................
9. Basis
.....................................................................................................................................................
10. Benefit
.....................................................................................................................................................
11. Wage
.....................................................................................................................................................
12. Salary
.....................................................................................................................................................
Well done! Tốt lắm! Nếu bạn đã học thuộc và thực hiện hết các hoạt động. Hãy tick vào ô bên dưới
Tôi đã thuộc! ☐
Tối nay dành 15 phút để ôn lại và làm bài tập nhé ^^. OK! ☐

Night 3 – Đêm 3
Bài tập 1:
Sử dụng 12 từ trên điền vào chỗ trống
1. Her face has a delicate _______________ .
2. She _______________ his offer.
3. To be an original thinker, you must often _______________ old ideas.
4. My father is paid his _______________ every two weeks.
5. A large _______________ of people met to discuss the plan.
6. The _______________ for mayor will speak on TV tonight.
7. I collect _______________ every week from my boss.
8. We won the tennis _______________ because we practiced hard.
9. The theater _______________ a play by Shaw.
10. It is to your _______________ to get a college education.
11. Trust is the _______________ of friendship.
12. We _______________ a crew to paint the house.
13. He _______________ the story to the magazine in hope that it would be published.


Bài tập 2
Trắc nghiệm chọn từ đúng
1. The theater __________ a play by Shaw.
A. rejected
B. basis
C. match
D. presented
2. It is to your __________ to get a college education.
A. rejected
B. candidates
C. benefit
D. submitted
3. The __________ for mayor will speak on TV tonight.
A. profile
B. presented
C. candidates
D. match
4. We won the tennis __________ because we practiced hard.
A. hired
B. wages
C. match
D. benefit
5. We __________ a crew to paint the house.
A. wages
B. hired


C. candidates
D. reject
6. Trust is the __________ of friendship.
A. wages
B. rejected
C. hired
D. basis
7. She __________ his offer.
A. basis
B. submitted
C. rejected
D. match
8. A large __________ of people met to discuss the plan.
A. group
B. rejected
C. presented
D. salary
9. To be an original thinker, you must often __________ old ideas.
A. benefit
B. rejected
C. hired
D. reject
10. My father is paid his __________ every two weeks.
A. presented
B. basis


C. salary
D. wages
11. He __________ the story to the magazine in hope that it would be published.
A. candidates
B. submitted
C. salary
D. hired
12. Her face has a delicate __________.
A. profile
B. match
C. hired
D. submit
13. I collect __________ every week from my boss.
A. match
B. rejected
C. wages
D. salary

Bài tập 3


Chép lại 12 từ đã học, kèm nghĩa, mỗi từ 3 lần

KEY
Bài 1
1. profile 2. rejected 3. reject 4. salary 5. group 6. candidates 7. wages 8. match 9. presented 10.
benefit 11. basis 12. hired 13. submiited
Bài 2
1D 2C 3C 4C 5B 6D 7C 8A 9D 10C 11B 12A 13C
Excellent! Xuất sắc! Hôm nay bạn đã thuộc được 12 từ. Hãy tick vào bên dưới để đánh dấu sự
hoàn thành!
Hôm nay tôi đã thuộc được 12 từ của ngày 3. ☐


Day 4 - Ngày 4
A journey of a thousand miles begins with a single step
Today, I will learn these 12 words by heart! - Ghi câu tiếng Việt thế hiện quyết tâm sẽ học thuộc:
______________________________________________________________________________
Hoạt động 1: Đọc lớn và học thuộc những từ sau

Hoạt động 2: Ghi từ
tiếng Anh tương ứng

1. Value/ˈvæljuː/giá trị

Sports cars tend to hold their value well

Trôi chảy

2. Expand/ɪkˈspænd/: mở
rộng

They
expanded their retail operations during the
1980s

Nguồn,
nguyên
nhân

3. Goods /ɡʊdz/: hàng hóa

They sell leather goods such
as wallets, purses

Hoàn
thành

4. Strict/strɪkt/: nghiêm ngặt

She's very strict about things like homework

Hóa
đơn(noun)

5. Trend/trend/xu hướng

There's been a downward/upward trend
in sales in the last few years

Vận
chuyển

6. Smooth/smuːð/suôn sẻ, trôi We had a very smooth flight with
chảy, trơn chu
no turbulence at all.

Xu hướng

7. Source/sɔːrs/ : nguồn,
nguyên nhân

Your local library will be a useful source
of information

Nghiêm
ngặt

8. Stationery /ˈsteɪʃəneri/ :
văn phòng phẩm

We need to order more stationery for our
office

Mở rộng

9. Fulfill /fʊlˈfɪl/: đáp ứng,
hoàn thành

No candidate fulfils all the requirements for
this position

Hóa
đơn(verb)

10. Ship /ʃɪp/: vận chuyển

The company ships its goods all over the
world.

Hoàng hóa

11. Bill /bɪl/(v): hóa đơn

You will be billed monthly for the service

Giá trị

12. Invoice /ˈɪnvɔɪs/ (n) : hóa
đơn

Invoices must be submitted by the 24th of
every month.

Văn phòng
phẩm

Hoạt động 3: Tự đặt câu
25. Value:
____________________________________________________________________________
26. Expand:
____________________________________________________________________________
27. Goods
:
____________________________________________________________________________


28. Strict:
____________________________________________________________________________
29. Trend:
____________________________________________________________________________
30. Smooth:
_____________________________________________________________________________
31. Source:
_____________________________________________________________________________
32. Stationery:
_____________________________________________________________________________
33. Fulfill:
_____________________________________________________________________________
34. Ship:
_____________________________________________________________________________
35. Bill:
_____________________________________________________________________________
36. Invoice:
_____________________________________________________________________________
Well done! Tốt lắm! Nếu bạn đã học thuộc và thực hiện hết các hoạt động. Hãy tick vào ô bên dưới
Tôi đã thuộc! ☐
Tối nay dành 15 phút để ôn lại và làm bài tập nhé ^^. OK! ☐
Night 4 – Đêm 4
Bài tập 1: Điền từ vào chỗ trống
1. He _______________ his duty of caring for the child.
2. Her school has _______________ rules about what to wear.
3. To which address should we _______________ your purchase?
4. We need to order more _______________ for our office.
5. What is the _______________ of your car?
6. The restaurant owner complained that he had not received some of the items listed on the
supply company's _______________ .
7. The electric company _______________ us every month.
8. The school made a plan to _______________ its playground.
9. Not knowing Latin was the _______________ of his trouble with scientific terms.
10. That shop is known for its baked _______________ .
11. Dot has a _______________ swing of the bat from all her practice.
12. Short skirts are the _______________ this year.
Bài tập 2

Trắc nghiệp chọn từ đúng

1. To which address should we __________ your purchase?


A. source
B. ship
C. trend
D. bills
2. What is the __________ of your car?
A. expand
B. source
C. value
D. bills
3. Not knowing Latin was the __________ of his trouble with scientific terms.
A. trend
B. bills
C. source
D. fulfilled
4. We need to order more __________ for our office
A. expand
B. trend
C. stationery
D. value
5. Short skirts are the __________ this year.
A. ship
B. value
C. strict
D. trend
6. He __________ his duty of caring for the child.


A. value
B. ship
C. expand
D. fulfilled
7. That shop is known for its baked __________.
A. strict
B. goods
C. expand
D. bills
8. The electric company __________ us every month.
A. stationery
B. expand
C. bills
D. source
9. Her school has __________ rules about what to wear.
A. strict
B. fulfilled
C. value
D. source
10. The school made a plan to __________ its playground.
A. source
B. expand
C. fulfilled
D. bills
11. Dot has a __________ swing of the bat from all her practice.


A. expand
B. stationery
C. goods
D. smooth
12. The restaurant owner complained that he had not received some of the items listed on
the supply company's __________.
A. strict
B. fulfilled
C. trend
D. invoice
Bài tập 3
Chép lại 12 từ đã học, kèm nghĩa, mỗi từ 3 lần

Đáp án:
Bài tập 1: 1 fulfilled 2 strict 3 ship 4 stationery 5 value 6 invoice 7 bills 8 expand 9 source 10 goods
11 smooth 12 trend
Bài tập 2: 1B 2 C 3C 4C 5D 6D 7B 8C 9A 10B 11D 12D
Excellent! Xuất sắc! Hôm nay bạn đã thuộc được 12 từ. Hãy tick vào bên dưới để đánh dấu sự
hoàn thành!
Hôm nay tôi đã thuộc được 12 từ của ngày 4. ☐


Day 5 – Ngày 5
A journey of a thousand miles begins with a single step
Today, I will learn these 12 words by heart! - Ghi câu tiếng Việt thế hiện quyết tâm sẽ học thuộc:
______________________________________________________________________________
Hoạt động 1: Đọc lớn và học thuộc những từ sau

Hoạt động 2: Ghi từ
tiếng Anh tương ứng

1. Customer /ˈkʌstəmər/
(n): khách hàng

The store held a special sale for its regular
customers.

Có hiệu quả

2. Discount /ˈdɪskaʊnt/
(n/v): giảm giá

The store owner discounted ten percent from the
packages of broken cookies.

Cam kết, thực
hiện

3. Efficient/ɪˈfɪʃnt/ (a): có
hiệu quả

He is an efficient worker.

Hạn chót, hạn
cuối

4. Terms /tɜːrmz/ (n) điều
khoản

They failed to agree on the terms of a settlement.

Khách hàng

5. Run/rʌn/ (v) điều hành

My grandfather ran a shoe business.

Điền đầy đủ

6. Verify /ˈverɪfaɪ/ (v) xác
nhận, xác minh

The waiter verified our bill by checking it with a
calculator

Khách hang,
thân chủ

7. Client /ˈklaɪənt/ (n)
khách hàng, thân chủ

The lawyer met with her client to talk about their
first day in court.

Hoàn trả tiền

8. Commit/kəˈmɪt/ (v)
cam kết, thực hiện

She committed herself to helping the poor.

Quỹ

9. Fund/fʌnd/ (n) quỹ

She is saving for her retirement fund.

Điều hành

10. Deadline /ˈdedlaɪn/
(n) hạn chót, hạn cuối

I am not going to finish this report by
tomorrow's deadline.

Giảm giá

11. Fill out /fɪl aʊt/ (v) please fill out the attached form and send it back
to me
điền đầy đủ

Xác nhận, xác
minh

12. Refund /ˈriːfʌnd/ (n) , The store will refund your money if you are not
satisfied.
/rɪˈfʌnd/(v) hoàn trả tiền

Điều khoản

Hoạt động 3: Tự đặt câu
1. Customer :
2. Discount :
3. Efficient :
4. Terms :
5. Run :


6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Verify :
Client :
Commit :
Fund :
Deadline:
Fill out :
Refund :

Well done! Tốt lắm! Nếu bạn đã học thuộc và thực hiện hết các hoạt động. Hãy tick vào ô bên dưới
Tôi đã thuộc! ☐
Tối nay dành 15 phút để ôn lại và làm bài tập nhé ^^. OK! ☐
Night 5 – Đêm 5
Bài tập 1: Sử dụng 12 từ trên điền vào chỗ trống
1.

My grandfather _______________ a shoe business.

2.

I am not going to finish this report by tomorrow's _______________ .

3.

The store owner _______________ ten percent from the packages of broken cookies.

4.

She is saving for her retirement _______________ .

5.

They failed to agree on the _______________ of a settlement.

6.

The waiter _______________ our bill by checking it with a calculator.

7.

She _______________ herself to helping the poor.

8.

Please _______________ the attached form and send it back to me

9.

The lawyer met with her _______________ to talk about their first day in court.

10.

He is an _______________ worker.

11.

The store held a special sale for its regular _______________ .

12.

The store will _______________ your money if you are not satisfied.


Bài tập 2 : Trắc nghiệm chọn từ đúng
1. She is saving for her retirement __________.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

a. Ran
b. Fund
c. Refund
d. terms
The store will __________ your money if you are not satisfied.
a. deadline
b. terms
c. refund
d. fill
The store held a special sale for its regular __________.
a. customers
b. ran
c. committed
d. efficient
She __________ herself to helping the poor.
a. efficient
b. committed
c. customers
d. client
The waiter __________ our bill by checking it with a calculator.
a. verified
b. ran
c. refund
d. deadline
He is an __________ worker.
a. efficient
b. fill
c. committed
d. client
Please __________ the attached form and send it back to me
a. terms
b. efficient
c. fill out
d. deadline
The lawyer met with her __________ to talk about their first day in court.
a. discounted
b. efficient
c. client
d. fill
The store owner __________ ten percent from the packages of broken cookies.
a. client
b. deadline
c. discounted
d. fund
10. I am not going to finish this report by tomorrow's __________.


Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×