Tải bản đầy đủ

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 6 Phòng GD-ĐT Châu Thành, Bến Tre năm học 2012 - 2013

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

ĐỀ KIỂM TRA HKII, NĂM HỌC 2012 - 2013

CHÂU THÀNH

MÔN: TIẾNG ANH - LỚP 6

---------------------------

Thời gian: 45 phút (không kể phát đề)

ĐỀ CHÍNH THỨC
Điểm bằng số

Điểm bằng chữ

Giám khảo 1


Số thứ tự

Giám khảo 2

Số phách

I. Choose the best option (from A, B, C or D) to complete each sentence: (5,0pts) (Chọn ý đúng nhất
từ A, B, C hoặc D để hoàn thành mỗi câu sau).
1. What about ______________ soccer this weekend, Lan?
A. play

B. plays

C. to play

D. playing

2. Mom: Are there any onions on the table? Phuong: ______________.
A. No, there are

B. No, there isn’t

C. Yes, there are

D.

Yes,

aren’t
3. How much ______________ does he want? – One kilo, please.
A. cabbages

B. potatoes

C. beef

D. carrot

4. Mai is ______________ her homework at the moment.
A. doing


B. playing

C. going

D. visiting

5. Nam is ______________. He’d like to sit down.
A. tired

B. cold

C. hungry

D. full

C. Where

D. Which

6. ______________ is his hair? – It’s brown.
A. What

B. What color

7. What’s your ______________? – I’m Vietnamese.
A. language

B. country

C. nationality

D. name

C. box

D. bowl

8. A ______________ of noodles is 12.000 dong.
A. bar

B. bottle

9. Nga doesn’t want ______________ to Huong Pagoda by bike because it’s too hot.
A. to going

B. go

C. going

D. to go

there


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

10. Mai: ______________ go to Huong Pagoda?
A. Why don’t we

Ba: That’s a good idea.

B. Do you

C. What about D. Let’s

11. What’s ______________ like in the spring? – It’s warm.
A. weather

B. winter

C. the weather D. the winter

12. Miss Chi is very beautiful. She has ______________.
A. black long hair

B. long black hair

C. hair long black

D.

black

C. some

D. any

C. tall

D. thin

C. tomorrow

D. now

hair

long
13. I am thirsty. I would like ______________ can of soda.
A. a

B. an

14. He isn’t fat. He is ______________.
A. short

B. heavy

15. My father is going to travel to Hanoi ______________.
A. at present

B. every day

16. Do ______________ like cold weather?
A. they

B. he

C. she

D. your brother

17. Mexico is ______________ city in the world.
A. the bigger

B. the biggest

C. biggest

D. bigger than

* Choose the word that is not correct: (Chọn từ không đúng trong câu)
18. We sometimes make a picnic in the park.
A

B C

D

* Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (Chọn từ có
phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại.)
19. A. tennis

B. tent

C. soccer

D. never

* Odd one out: (Chọn 1 từ không cùng nhóm với những từ còn lại)
20. A. hand

B. red

C. orange

D. blue

II. Circle the best options to complete the passage (1pt): (Khoanh tròn ý đúng nhất để hoàn thành
đoạn văn)
Minh likes (21) ____________. On the (22) ____________, he often goes walking in the mountains. He
usually goes with two friends. Minh and his friends always (23) ____________ strong boots and warm


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

clothes. (24) ____________ always take food, water and a camping stove. Sometimes they camp
overnight.
(21) A. walk

B. walking

C. walks

D. to walking

(22) A. summer

B. weekend

C. week

D. morning

(23) A. are going to wear

B. are wearing

C. wear

D. wears

(24) A. They

B. He

C. She

D. We

III. Give the correct form of the verbs in the brackets (1pt): (Cho dạng đúng của động từ trong
ngoặc)
25. Lan sometimes (visit) _________________ her old friend in the vacation.
26. I (see) _________________ a new film tonight.
27. They (watch) _________________ television now.
28. My sister can (go) _________________ to the store for mom.
IV. Write sentences from the words given (1pt): (Viết câu từ các từ đã cho.)
29. We / often / volleyball / summer.
……………………………………………………………………………………………………….
30. Hoa / walk / school / every day.
……………………………………………………………………………………………………….
31. My mother/ have / full lips.
……………………………………………………………………………………………………….
32. The students / be / the canteen.
……………………………………………………………………………………………………….
V. Read the text carefully, then answer the questions (2pts): (Đọc đoạn văn cẩn thận, trả lời câu hỏi)
Miss Huong is a teacher. She teaches us Math. She is tall and thin but she is not weak. She plays sports
every day. Her favorite sport is aerobics. She does aerobics three times a week. She likes jogging, too. She
jogs in the park near her house every morning. In her free time, she reads and helps her mom.
33. What does Miss Huong do?
……………………………………………………………………………………………………….
34. Is she weak?


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

……………………………………………………………………………………………………….
35. Does she play sports?
……………………………………………………………………………………………………….
36. What is her favorite sport?
……………………………………………………………………………………………………….
37. How often does she jog?
……………………………………………………………………………………………………….
38. What does she do in her free time?
……………………………………………………………………………………………………….
* About you:
39. What do you do in your free time?
……………………………………………………………………………………………………….
40. How often do you help your mom?
……………………………………………………………………………………………………….
-THE END-


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

ANSWER KEYS
I/ 5,0 đ - Mỗi lựa chọn đúng 0,25 đ (0,25đ x 20c = 5,0đ)
1. D

5. A

9. D

13. A

17. B

2. C

6. B

10. A

14. D

18. B

3. C

7. C

11. C

15. C

19. C

4. A

8. D

12. B

16. A

20. A

II/ 1,0 đ - Mỗi câu điền đúng 0,25 đ (0,25 đ x 4c = 1,0 đ)
21. B
22. B
23. C
24. A
III/ 1,0 đ - Mỗi động từ chia đúng 0,25 đ (0,25 đ x 4c = 1,0 đ)
25. visits
26. am going to see
27. are watching
28. go
IV/ Mỗi câu viết lại đúng 0,25 đ (0,25 đ x 4c = 1,0 đ)
29. We often play volleyball in the summer.
30. Hoa walks to school every day.
31. My mother has full lips.
32. The students are at the canteen.
V/ 2,0 đ. Mỗi câu trả lời đúng 0,25 đ (0,25đ x 8c = 2,0đ)
33. Miss Huong / She is a teacher.
34. No, she isn’t.
35. Yes, she does.
36. Her favorite sport is aerobics.
37. She jogs every morning.


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

38. In her free time, she reads and helps her mom.
39.

(Students’ answers)

40.
- THE END –



x

Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×