Tải bản đầy đủ

KỲ THI HỌC SINH GIỎI CẤP TÌNH LẦN II Năm học : 2010-2011 - Trường THPT Chuyên Tiền Giang pptx

Trang 1

Sở Giáo Dục và Đào Tạo Tiền Giang
Trường THPT Chuyên Tiền Giang


KỲ THI HỌC SINH GIỎI CẤP TÌNH LẦN II
Năm học : 2010-2011




1. GRAMMAR & VOCABULARY:
Question 1: WORD CHOICE (10 pts)
Choose the best answer among A, B, C, D:
1.The Red Cross is ……… an international aid organization .
a. intriguingly b. intrusively c. intrinsically d. intrepidly
2. Everybody believes he will be the winner of the 100-meter ………………
a. match b. competition c. contest d. race
3.These football players had no strict ………………until they joined our club.
a. practice b. education c. exercise d. training

4. We have worked out the plan and now we must put it into …………………
a. practice b. reality c. fact d. deed
5.Because of the dominance of retail chain stores, most shopping centers show the same bland
……. and no imagination
a. similarity b. likeness c. equality d. uniformity
6.The evidence that carbon dioxide levels are rising is …………
a. inevitable b. unavoidable c. indelible d. undeniable
7.The opera singer was …… by the reception she received from the audience.
a. deluged b. overwhelmed c. inundated d. flooded
8. Each year the Chancellor of the Exchequer stands up in the House of Commons and gives a . . .
of what is seen as the economic outlook for the country.
a. forecast b. foretell c. foresee d. forego
9. He told us the usual things about how everything had gone wrong - it was a typical ……… .
luck story.
a. solid b. hard c. stiff d. black
10. They were so impressed with the way she reacted to their questions that they didn't to
offer her the job.
a. delay b. hesitate c. waiver d. dither








KEY : (10 pts)
1. c 2. d 3. d 4. a 5. d 6. d 7. b 8. a 9. b 10. b

Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×