Tải bản đầy đủ

Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION Period 32 pptx

Giáo án tiếng anh lớp 5 - CONSOLIDATION
Period 32
I. AIMS
1Knowledge: Ss’ll able to revew the vocabulary
which they leant.
2. Skills: reading and writing
3.Language focus:
a. Vocabulary: in the unit 4, 5, 6
b. Grammar: in the unit 4, 5, 6
II. ACTIVITIES FOR TEACHING AND LEARNING
1. Settlements (1’)
2 .Oral test: (3’)
3. New lesson

TEACHER’S ACTIVITIES
STUDENTS’ ACTIVITIES
Activity 1: (8’)
I. Choose the letter A, B or C
1. My father is a worker. He
………… in the factory.
A. worked B. works

C. working
2. Mai………….a book now.
A. read B. reads C. is
reading
3. I …………born on November
7
th
.
A. am B. was C.
were
4.Minh …………… a picture and
his sister is helping him.
A. drew B. draws C. is


-Ss read all sentences
Ss do ex
Some ss say about sesult
Other listen and remark.
Key:
1. B 6. A
2. C 7. C
3. B 8. B
4. C 9. C
5. A 10. B



drawing
5. I …………… animals.
A. like B. likes
C. is liking
6. I …………up early every day.
A. get B. got
C. am getting
7. There ……… a lot of people
at my party yesterday.
A. are B. was
C. were
8. I want ………… a footballer.


A. be B. tobe
C. being
9. Where……….you yesterday?
A. are B. was






-Ss read all sentences
Ss do ex
Some ss do it on the board
Other look and remark.
Key:
1.I usually listen to music.

2.
We had a birthday party
yesterday.
3. Hoa was at the song
fastival lastweek.
C. were
10. My parents …………T.V
now.
A. is watching B. are
watching C. am watching
Activity 2 (10’)
II. Reorder the words to make
sentences
1. I/ listen/ usually/music/to.
………………………………
….
2. had/ party/ we/
birthday/yesterday/a/ .
………………………………
…………………
1.
was/Hoa/the/at/festival/weeken
4. How often do you play
badminton?
5. How many students were
there at
the School Festival last
week.
-Work in pair
Some Ss do ex on the board

Some pairs read aloud
Other listen and remark





d/song/last.
………………………………
………
2.
How/do/play/often/badminton/
you?
………………………………
3. there/how/were/many/at/festiva
l/school/students/the/ week/
last/?
………………………………
……………… .

Activity 3 (10’)
III.Answer the questions




-
Learn by heart new words
and
structures.
-Prepare next lesson





1. What did you do last weekend?
………………………………
………
2. What do you want to be in the
future?
………………………………
…………….
3. When were you born?
………………………………
………
4. What does your father do?
………………………………
……
5. Where were you yesterday?
…………………………………….
IV. Complete the dialogue.
Alice: There …was
…. a Music Festival
at my last week.
Tom: How many people …were……
there at the festival?
Alice: There …were…
… a lot of
people.
Tom: What …did
…. you do there?
Alice: We ……sang
… songs and
danced.
Tom: ……Did
…….you have fun?
Alice: Yes. The festival …was…

great.
We ……had
….a good time.

V. Other activity:
-
Guide Ss to do exercises in the book
-T remarks the lesson.





Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×