Tải bản đầy đủ

10 ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH HỌC KỲ II LỚP 6

Trường Đinh Bộ Lĩnh
ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II- NH 2009- 2010
Họ và tên: .............................
Môn: Tiếng Anh 6- Đề A
Thời gian: 45 phút
Lớp:.......................................
I. Trắc nghiệm khách quan: 4 điểm – 20 phút
Khoanh tròn vào câu trả lời đúng:
1/ He’s from Canada. He……………….. English.
a. speak
b. speaks
c. is speaking
d. is going to speak
2/ He should …………..more healthy foods.
a. eat
b. eats
c. eating
d. to eat
3/ He …………beef or chicken.
a. eat never b. never eats c. is never eating
d. never is eating

4/ Where are you from?- I’m ………………..Viet Nam.
a. to
b. on
c. for
d. from
5/ Mexico is the ……………city in the world.
a. biger
b. bigger
c. bigest
d. biggest
6/ Choose the sentence is correct (Chọn câu đúng)
a. Lam always go to Hong Kong on summer vacation.
b. Lam always goes to Hong Kong on summer vacation.
c. Lam go always to Hong Kong on summer vacation.
d. Lam goes always to Hong Kong on summer vacation.
7/ What about…………….fishing?
a. go
b. goes
c. going
d. to go
8/ It’s a beautiful day. Let’s ……………for a walk.
a. going
b. go
c. goes
d. is going
9/ What’s the weather …………….in the spring?
a. likes
b. liking
c. to like
d. like

10/ He ………. to visit Ha Long Bay this summer vacation.
a. is going
b. are going
c. is going to
11/ They are…………badminton.
a. doing
b. playing
c. going
12/ …………… are you going to stay? For a week.

a. How often
b. When
c. How long
13/ When ………….is cold, I play volleyball.
a. What
b. it
c. this
14 / In the spring, there are………..flowers in our garden.
a. many
b. any
c. much
15 / What color are your jeans?...............blue.
a. It is
b. It’s
c. They’re

d. They

16 / Odd one out:
a. aunt

d. sister

b. uncle

c. friend

d. go
d. walking
d. How much
d. these
d. a


II. Tự luận: 6 điểm- 25 phút- môn Anh Văn 6- Đề A
A/ Đọc đoạn văn sau:
Rita is from Canada, but she lives in Ho Chi Minh City. She works in a hospital. She has a car and usually
drives to work. She leaves home at eight and starts work at half past eight. She likes her job, but she likes the
weekend, too. On Saturdays, she plays tennis or goes swimming. She sometimes goes jogging, too. On Sunday
evenings, she always eats in a restaurant with her friends.
A. 1. Đánh dấu (3) vào ô Đúng hoặc ô Sai :( 1, 5 điểm)
Đúng
Sai
1/ Rita is from Ho Chi Minh City.
2/ She works in a hospital.
3/ On Sunday evenings, she always eats in a restaurant with her friends.
A. 2.Trả lời các câu hỏi ( 1, 5 điểm)
1/ Where is Rita from?
.. .. .......................................................................................................................................................................
2/ When does she start work?
.. .. .......................................................................................................................................................................
3/ What does she do on Saturdays?
.... .......................................................................................................................................................................
B/ Đặt các từ đúng vị trí để viết thành câu:( 3 điểm)
1 / cartoons films/ very much/ likes/ my sister.
.. .............................................................................................................................................................................
2 / don’t/ why/go/we/ camping?
.. .............................................................................................................................................................................
3 / are/ my class/ to/ going/ on/ vacation/ summer/ visit/ Dam Sen.
.. .............................................................................................................................................................................
4 / the/ like/ what’s/ weather/ in/ winter/ the/?
.. .............................................................................................................................................................................
5 / in/ playing/ boys/ are/ the/ football/ the street.
.. .............................................................................................................................................................................
6 / speaks/ English/ he.
.. .............................................................................................................................................................................


ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KÌ II - MÔN TIẾNG ANH 6- NĂM HỌC 2009 – 2010
ĐỀ A
I. Phần trắc nghiệm khách quan – mỗi câu đúng 0. 25 điểm
1. b 2. a
3. b 4. d
5. d 6. b
7. c
8. b
9. d 10. a 11. b 12. c
13. b 14. a 15. c 16. c
II. Tự luận
A/ Mỗi câu đúng 0. 5 điểm
A. 1 1. Sai
2. Đúng
3. Đúng
A. 2
1/ She’s from Canada.
2/ She starts work at half past eight.
3/ On Sunday evenings, she always eats in a restaurant with her friends.
B/ Mỗi câu đúng 0. 5 điểm
1/ My sister likes cartoon films very much.
2/ Why don’t we go camping?
3/ My class are going to visit Dam Sen on summer vacation.
4/ What’s the weather like in the winter?
5/ The boys are playing football in the street.
6/ He speaks English.


MA TRẬN RA ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II- TIẾNG ANH 6
NĂM HỌC: 2009- 2010
Chủ đề
KQ
I. Language
focus

Nhận biết
TL

KQ

Thông hiểu
TL

KQ

Vận dụng
TL

Tổng

2

14

16

3.5
0. 5
II. Reading

4
6

3

3

3

1. 5

1. 5
III. Writing

6

6

3

3
Tổng

17

5
5

6
2

22
3

10


Trường Đinh Bộ Lĩnh
Họ và tên: .............................
Lớp:.......................................
I. Trắc nghiệm khách quan: 4 điểm – 20 phút
Khoanh tròn vào câu trả lời đúng:
1 / Odd one out:
a. aunt
b. uncle

c. friend

d. sister

2 / When ………….is cold, I play volleyball.
a. What
b. it

c. this

d. these

c. eating

d. to eat

c. is speaking

d. is going to speak

c. is never eating

d. never is eating

c. for

d. from

c. They’re

d. They

c. bigest

d. biggest

c. going

d. to go

3 / He should …………..more healthy foods.
a. eat
b. eats
4 / He’s from Canada. He……………….. English.
a. speak
b. speaks
5 / He …………beef or chicken.
a. eat never
b. never eats
6 / Where are you from?- I’m ………………..Viet Nam.
a. to
b. on

7 / What color are your jeans?...............blue.
a. It is
b. It’s
8 / Mexico is the ……………city in the world.
a. biger
b. bigger
9 / What about…………….fishing?
a. go
b. goes

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II- NH 2009- 2010
Môn: Tiếng Anh 6- Đề B
Thời gian: 45 phút

10 / In the spring, there are………..flowers in our garden.
a. many
b. any
c. much

d. a

11 / It’s a beautiful day. Let’s ……………for a walk.
a. going
b. go

d. is going

c. goes

12 / He ………. to visit Ha Long Bay this summer vacation.
a. is going
b. are going
c. is going to
13 / …………… are you going to stay? For a week.
a. How often
b. When
c. How long
14 / What’s the weather …………….in the spring?
a. likes
b. liking
c. to like
15 / Choose the sentence is correct (Chọn câu đúng)
e. Lam always go to Hong Kong on summer vacation.
f. Lam always goes to Hong Kong on summer vacation.
g. Lam go always to Hong Kong on summer vacation.
h. Lam goes always to Hong Kong on summer vacation.

16/ They are…………badminton.
a. doing
b. playing

c. going

d. go
d. How much
d. like

d. walking


II. Tự luận: 6 điểm- 25 phút- môn Anh Văn 6- Đề B
A/ Đọc đoạn văn sau:
Rita is from Canada, but she lives in Ho Chi Minh City. She works in a hospital. She has a car and usually
drives to work. She leaves home at eight and starts work at half past eight. She likes her job, but she likes the
weekend, too. On Saturdays, she plays tennis or goes swimming. She sometimes goes jogging, too. On Sunday
evenings, she always eats in a restaurant with her friends.
A. 1. Đánh dấu (3) vào ô Đúng hoặc ô Sai :( 1, 5 điểm)
Đúng
Sai
1/ Rita is from Ho Chi Minh City.
2/ She works in a hospital.
3/ On Sunday evenings, she always eats in a restaurant with her friends.
A. 2.Trả lời các câu hỏi ( 1, 5 điểm)
1/ Where is Rita from?
.. .. .......................................................................................................................................................................
2/ When does she start work?
.. .. .......................................................................................................................................................................
3/ What does she do on Saturdays?
.... .......................................................................................................................................................................
B/ Đặt các từ đúng vị trí để viết thành câu:( 3 điểm)
1 / speaks/ English/ he.
.. .............................................................................................................................................................................
2 / the/ like/ what’s/ weather/ in/ winter/ the/?
.. .............................................................................................................................................................................
3 / don’t/ why/go/we/ camping?
.. .............................................................................................................................................................................
4 / in/ playing/ boys/ are/ the/ football/ the street.
.. .............................................................................................................................................................................
5 / are/ my class/ to/ going/ on/ vacation/ summer/ visit/ Dam Sen.
.. .............................................................................................................................................................................
6 / cartoons films/ very much/ likes/ my sister.
.. ..........................................................................................................................................................................


ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KÌ II - MÔN TIẾNG ANH 6- NĂM HỌC 2009 – 2010
ĐỀ B
I. Phần trắc nghiệm khách quan – mỗi câu đúng 0. 25 điểm
1. c
2. b
3. a
4. b
5. b 6. d
7. c
8. d
9. c
10. a 11. b 12. a
13. a 14. d 15. b 16. b
II. Tự luận
A/ Mỗi câu đúng 0. 5 điểm
A. 1 1. Sai
2. Đúng
3. Đúng
A. 2
1/ She’s from Canada.
2/ She starts work at half past eight.
3/ On Sunday evenings, she always eats in a restaurant with her friends.
B/ Mỗi câu đúng 0. 5 điểm
1/ He speaks English.
2 / What’s the weather like in the winter?
3 / Why don’t we go camping?
4 / The boys are playing football in the street.
5 / My class are going to visit Dam Sen on summer vacation.
6/ My sister likes cartoon films very much.


PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH
TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN

====

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2013-2014
Môn : TIẾNG ANH 6
Thời gian làm bài : 45 phút ( không kể thời gian phát đề )
ĐIỂM:

Giám thị : ………………………………...
Thí sinh : …………………………………

Lớp : 6 ……..

ĐỀ A

* PHẦN TRẮC NGHIỆM ( thời gian làm bài 15 phút )
A. LANGUAGE FOCUS. ( 4 ms )
I. Choose the best answer. ( 3 ms )
1. _____________ that ? – That’s my brother, Tuan.
A. What’s
B. Who’s
C. Where’s
D. How’s
2. How does Lan _____________ ? – She is cold and hungry.
A. be
B. feel
C. do
D. live
3. What’s the ______________ like today ? – It’s hot.
A. weather
B. season
C. seasons
D. matter
4. Ho Chi Minh City is _____________ than Ha Noi.
A. big
B. the big
C. bigger
D. the biggest
5. _________________does she do when it’s cool ? – She goes sailing .
A. Who
B. What
C. Where
D. How
6. How many ______________ does your mother need ? – One kilo.
A. rice
B. oranges
C. chicken
D. beef
7. He _____________ swimming in his free time.
A. go often
B. often go
C. goes often
D. often goes
8. It’s a beautiful day today. Let’s _____________ for a walk.
A. go
B. going
C. to go
D. to going
9. Yoko is from ________________ . She speaks __________________ .
A. France – French
B. China – Chinese C. Viet Nam - Vietnamese
10. What is your mother going to do _______________?
A. now
B. every morning C. in the fall
D. tomorrow
11. ________________ are you going to stay in Hue ? – For 5 days.
A. How long
B. How thick
C. How high
D. How old
12. Which answer is true for the question “ What’s your favorite sport ?”
A. I like tennis.
B. I play tennis.
C. I am playing tennis.
D. I am going to play tennis.
II. Pronunciation. ( 1m )
Which underlined part is pronounced differently from the others ?
1. A. capital
B. population
C. language
D. nationality
B. orange
C. cold
D. potato
2. A. nose
B. chest
C. leg
D. tired
3. A. menu
B. winter
C. spring
D. fish
4. A. rice
===========

D. Japan - Japanese


PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH
TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN
====

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2011-2012
Môn : TIẾNG ANH 6
Thời gian làm bài : 45 phút ( không kể thời gian phát đề )

Giám thị : ………………………………...
Thí sinh : …………………………………

ĐIỂM:
Lớp : 6 ……..

ĐỀ B

* PHẦN TRẮC NGHIỆM ( thời gian làm bài 15 phút )
A. LANGUAGE FOCUS. ( 4 ms )
I. Choose the best answer. ( 3 ms )
1. How many ______________ does your mother need ? – One kilo.
A. rice
B. oranges
C. chicken
D. beef
2. What’s the ______________ like today ? – It’s hot.
A. weather
B. season
C. seasons
D. matter
3. Which answer is true for the question “ What’s your favorite sport ?”
A. I like tennis.
B. I play tennis.
C. I am playing tennis.
D. I am going to play tennis.
4. Ho Chi Minh City is _____________ than Ha Noi.
A. big
B. the big
C. bigger
D. the biggest
5. _________________does she do when it’s cool ? – She goes sailing .
A. Who
B. What
C. Where
D. How
6. How does Lan _____________ ? – She is cold and hungry.
A. be
B. feel
C. do
D. live
7. He _____________ swimming in his free time.
A. go often
B. often go
C. goes often
D. often goes
8.. What is your mother going to do _______________?
A. now
B. every morning C. in the fall
D. tomorrow
9. _____________ that ? – That’s my brother, Tuan.
A. What’s
B. Who’s
C. Where’s
D. How’s
10. ________________ are you going to stay in Hue ? – For 5 days.
A. How long
B. How thick
C. How high
D. How old
11. It’s a beautiful day today. Let’s _____________ for a walk.
A. go
B. going
C. to go
D. to going
12.. Yoko is from ________________ . She speaks __________________ .
A. France – French
B. China – Chinese C. Viet Nam - Vietnamese
II. Pronunciation. ( 1m )
Which underlined part is pronounced differently from the others ?
1. A. spring
B. winter
C. rice
D. fish
B. potato
C. cold
D. orange
2. A. nose
B. population
C. capital
D. nationality
3. A. language
B. leg
C. chest
D. menu
4. A. tired

D. Japan - Japanese


===========
PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH
TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN
====

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2011-2012
Môn : TIẾNG ANH 6
Thời gian làm bài : 45 phút ( không kể thời gian phát đề )

Giám thị : ………………………………...
Thí sinh : …………………………………

Lớp : 6 ……..

* PHẦN TỰ LUẬN ( thời gian làm bài 30 phút )

B. READING. ( 3 ms )
I. Complete the dialogue. (1m)
Salesgirl: Can I (1) ___________ you?
Nam:

Yes. I’d like some eggs, (2)____________.

Salesgirl: How (3)____________ eggs do you want?
Nam:

Half a (4)____________, please.

II. Read the pasage carefully, then answer the questions below. (2ms)
Dam Vinh Hung is a singer. He works in Ho Chi Minh City. He is tall and strong. He has short
brown hair. He has an oval face. Dam Vinh Hung likes white color. After work, he would like a hot
drink or some lemonade. He doesn’t like iced drinks. He thinks they’re not good for his health.
* Questions :
1. Where does Dam Vinh Hung work? ________________________________________________
2. Does his hair black ? ____________________________________________________________
3. Which color does he like? ________________________________________________________
4. Does he like iced drinks? Why (Why not)? ___________________________________________

C. WRITING. ( 3 ms )
I. Unscramble and write the sentences. ( 1.5 ms )
1. the highest / Phanxipang / is / in / Viet Nam / mountain / . /
 ________________________________________________________________________
2. going / bike / to / What about / Long Son Pagoda / by / ?
 ________________________________________________________________________
3. sister / I / late / school / are / my / for / and / never / . /
 ________________________________________________________________________
II. Answer these questions about you. ( 1.5 ms )
1. Where are you from?
 ________________________________________________________________________
2. Which language do you speak?
 ________________________________________________________________________
3. What are you going to do this summer vacation?
 ________________________________________________________________________
+++++ The end ++++


ANSWER KEYS (A)
A. LANGUAGE FOCUS. ( 4ms )
I/ ( 0.25 m x 12 sentences = 3 mS )
1. B
2. B
3. A
4. C
5. B
6. B
7. D
8. A
9. D
10. D
11. A
12. A
II/ ( 0.25 m x 4 words = 1 m ) 1. B
2. B
3. D
4. A
B. READING. ( 3ms )
I/ ( 0.25 m x 4 words = 1 m )
1. help 2. pplease
3. many 4. dozen
II/ ( 0.5 m x 4 sentences = 2 ms )
1. In Ho Chi Minh City.
3. He likes white color.
2. No, it doesn’t.
4. No, he doesn’t. Because he thinks they’re not good for his health.

C. WRITING. ( 3ms )
I/ ( 0.5 m x 3 sentences = 1.5 ms )

1. Phanxipang is the highest mountain in Viet Nam.
2. What about going to Long Son Pagoda by bike?
3. My sister and I are never late for school.
II/ Write 3 sentences ( 1.5ms) ( students’ answer )

MA TRẬN ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II – LỚP 6
Nhận biết
Chủ đề
A. TỪ &
VĂN PHẠM
16 C
4.0
40%
B. ĐỌC
8C
3.0 30%
C. VIẾT
6C
3.0
30%
30 C
10.0
100%

TNKQ

TL

Đọc
6C
1.5

Thông hiểu
TNKQ
Đọc
5C
1.25

TL

Vận dụng
Cấp độ thấp
Cấp độ cao
TNKQ
TL
TNKQ
TL
Đọc
4C
1.0

Đọc
1C
0.25

Đọc
4C
1.0
Viết
2C
1.0
6C
2C
5C
6C
4C
1.5
1.0
1.25
2.0
1.0
15%
10% 12.5%
20%
10%

Đọc
1C
0.5
Viết
3C
1.5
4C
1C
2.0
0.25
20% 2.5%

Đọc
2C
1.0

Cộng

16 C
4.0 = 40%
Đọc
1C
0.5
Viết
1C
0.5
2C
1.0
10%

8C
3 = 30%
6C
3.0 = 30%
30 C
10 điểm


ĐỀ KIỂM TRA MÔN TIẾNG ANH, HỌC KỲ II, LỚP 6
Đề số 1 ( Thời gian làm bài: 45 phút)
A. MA TRẬN (BẢNG 2 CHIỀU)
Néi dung

NhËn biÕt
KQ
TL

Th«ng hiÓu
KQ
TL

VËn dông
KQ
TL

5

I. Listening

Tæng sè:
5

0,5

2,5

5

II. Reading

5
0,5

2,5

III.
Language 10
0,25
focus
IV. Writing

10
2,5
5

5
0,5

Tæng sè:

10

10
2,5

5
5

2,5
25

2,5

10

B. NỘI DUNG ĐỀ
I. LISTENING
Listen to the passage and circle the best option (A, B or C) to complete each
of the sentences. (2.5 pts)
1. My father is ____________.
A. a teacher
B. an engineer
2. He is _____________ years old.
A. 35
B. 45
3. He teaches at grade ___________.
A. 6
B. 7
4. He goes to work by ____________ .
A. bike
B. motorbike
5. He goes home at ________________ .
A. 4.00
B. 4.15

C. a doctor
C. 55
C. 8
C. car
C. 4.30

II. READING
Choose the best option (A, B, C or D) to complete the passage. (2.5 pts.)
Phong likes jogging very much. Every morning he (1) ______ with his father.
When it is warm, Phong goes (2) _______ in a small river with his uncle. Phong
travels a lot. (3) ______ summer, he (4) _______ going to visit Ha Long Bay with
his family. He is going to stay in a small hotel (5) ________ two weeks.

1


1.

A. jog

B. jogging

C. jogs

D. jogged

2.

A. shopping

B. dancing

C. jogging

D. fishing

3.

A. Those

B. This

C. That

D. These

4.

A. are

B. am

C. will

D. is

5.

A. for

B. into

C. on

D. at

III. LANGUAGE FOCUS
Each of the following sentences has 4 underlined parts (A, B, C and D). One
of these parts contains an error. For each sentence, choose the part that
contains the error. (2.5 pts)
1. My school is in the city. They is big.
A
B
C
D
2. We have English at Monday and Friday .
A
B C
D
3. My mother often get up at 6.00 o’clock in the morning.
A
B C
D
4. What does Mr. Minh travel to work?
A
B
C
D
5. I’m hungry. I’d like some chicken and some rices.
A
B
C
D
6. What are you going do on the weekend?
A
B
C
D
7. The Nile River is the longer river in the world.
A
B
C
D
8. We are burning too many coal, oil and gas.
A
B
C
D
9. She cooks in the kitchen now .
A B C
D
10. We have lots of beautiful beach.
A B
C
D
IV. WRITING
Write about your parents using the following suggestions. (2.5 pts)
Your
parents
Father

Name
Quang

Age
Job
doctor

47

2

Place of
work
hospital


Mother

Lan

41

teacher

Thang Long
School

My father is …………………………………………………………….
.................................................................................................................
...................................................................................................................
My mother is ……………………………………………………………
………..……………..................................................................................
....................................................................................................................

3


PHÒNG GIÁO DỤC BẢO LỘC

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II

LÂM ĐỒNG

MÔN TIẾNG ANH LỚP 6
Thời gian làm bài: 45 phút

I. Circle the best answer A, B, or C to complete each of the following
sentences (3 pts)
1. I'm _______ . I'd like some biscuits.
A. full

B. hungry

C. thirsty

2. There is _______ milk in the glass.
A. a

B. any

C. some

3. What's he doing? He's _______ English.
A. learn

B. learns

C. learning

4. We go to the cinema _______ Saturday afternoon.
A. at

B. on

C. to

5. It's very _______ in the summer.
A. hot

B. hotter

C. hottest

6. I am doing_______ homework at the moment.
A. me

B. my

C. mine

7. He often _______ to the radio.
A. listens

B. reads

C. watches

8. How_______ is this T. shirt? It's 40,000 dong.
A. old

B. many

C. much

9. - How _______ does she go shopping? - Every day.
A. far

B. long

C. often

10. _______ is the weather like in the spring?
A. How

B. What

C. Which


11. The Great Wall of China is the world's_______ structure.
A. long

B. longer

C. longest

12. What about _______ to Ha Long Bay?
A. go

B. to go

C. going

II. Complete the passage with words in the box (1.5 pts)
much

to

go

they

tent fresh

Mai and Lan are close friends. They often (1)……. to the cinema at the weekend.
They sometimes go to the museum. They also have a picnic, but not always.
They go (2)…….the countryside. They always take a (3)……., some water and a
camping stove. Sometimes,(4)……camp overnight. They like camping very
(5)…….. . They can enjoy the (6) ………. air and the natural beauty.

III. Read the passage and decide if these statements are True (T) or False
(F) (1pt)
My uncle is a doctor. His name is Duc. He is going on vacation this summer.
First, he is going to visit Ha Long Bay. He is going to stay in a small hotel near
the Bay for two days. Then he is going to visit Da Lat for three days. Finally, he
is going to visit some friends in Ho Chi Minh City. He is going to stay there for
one day. They are going to walk along Sai Gon River. He is going to fly home.
T
1. He is going to visit three cities this summer.
2. He is going to visit Ha Long Bay first, then Ho Chi Minh City,
and finally Da Lat.
3. He is going to stay in Da Lat for three days.
4. He is going to come back home by train.

F


IV. Match a line in A with a line in B (2pts)
A

B

1. How do you feel ?

A. Ten kilos.

2. What's your favorite sport?

B. I feel happy.

3. How much sugar do you want?

C. Yes, it is.

4. Is China bigger than Viet Nam?

D. It is football.

1+……..

3 +……..

2+…….

4 +……..

V. Rearrange these set of words into complete sentences (0.5 pt)
1. very/ my/ is/ handsome/ brother
…………….…………………………..
2. more / sister / beautiful /is/ my/ I/ than
……………………………………….

VI. Listen and complete the table (2.0 pts)

* Name: Quoc Anh
1. Age:______________________________
2. Nationality:________________________
3. Language:_________________________
4. Name of school:____________________
* Address: 47 Tran Xuan Soan street
5. Grade:____________________________
6. Class:_____________________________
7. Home address:______________________
8. Phone number:______________________

------------ THE END ------------


PHÒNG GD&ĐT BẢO LỘC

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II

LÂM ĐỒNG

MÔN TIẾNG ANH, LỚP 6
Thời gian làm bài: 45 phút

I. Vocabulary and Grammar
Circle the best option A, B, or C to complete each of the following sentences. (2.5
points)
1. I'm ____. I'd like some noodles.
A. thirsty

B. hungry

C. empty

2. There is____ water in the bottle.
A. any

B. many

C. some

3. What's he doing? He's ____.
A. swims

B. swimming C. swim

4. We go to the movies____ Sunday evening.
A. to

B. at

C. on

5. It's very ____ in the winter.
A. cold

B. hot

C. cool

6. They are doing ____ homework at the moment.
A. them

B. theirs

C. their

7. He sometimes____ to pop music.
A. listens

B. reads

C. watches

8. - How ____ is a sandwich? - It's 2,000 dong.
A. many

B. much

C. old

9. - How____ does she go jogging? - Every evening.
A. many

B. much

C. often

10. ____ is the weather like in the summer?
A. What

B. Which

C. How

II. Reading
A. Fill in the blanks with the words from the box (2.5 points)


much
go

to
they

natural
tent

picnic

sometimes

Huong and Hoa are close friends. They often (1)____ to the movie theater at the
weekend. They (2) _______ go to the zoo. They also have a (3) ______, but not
always. They go (4) ____ the countryside. They always take a (5) ____, some water
and a camping stove. Sometimes, (6) ____ camp overnight. They like camping very (7)
____. They can enjoy the fresh air and the (8) ____ beauty.

B. Read the passage and do the tasks that follow.
My uncle is an engineer. His name is Hung. He is going on vacation this summer. First,
he is going to visit Ha Long Bay. He is going to stay in a small hotel near the bay for
two days. Then he is going to visit Da Lat for three days. Finally, he is going to visit
some friends in Ho Chi Minh City. He is going to stay there for one day. He is going to
walk along Saigon River. He is going to fly home.

Decide if these statements are True (T) or False (F) (l.0point)
T
1. Mr. Hung is going to visit three cities this summer.
2. He is going to visit Ha Long Bay first, then Ho Chi
Minh City, and finally Da Lat.
3. He is going to stay in Da Lat for three days.
4. He is going to travel home by train.

Answer the following questions (1.0point)
1. Where is Mr. Hung going to stay in Ha Long Bay?
………………………………………………………………
2. Is he going to visit some friends in Ho Chi Minh City ?
………………………………………………………………

F


III. Writing
A. Match a sentence in column A with a sentence in column B (2.0 points)
A

B

1. How do you feel?

a. Two kilos.

2. What's your favorite sport?

b. I feel happy.

3. How much meat do you need?

c. Yes, it is.

4. Is Ha Not smaller than Ho Chi

d. It is soccer.

Minh City?
Your answers: 1- …..

2 - ….. 3 - ….. 4 - …..

B. Rearrange these sets of words to make complete sentences (l.0 point)
1. very/ my/ is/ beautiful/ country
2. smaller/ is/ house/ my/ than / Lan's house
----------- THE END -----------


TRƯỜNG THCS NGUYỄN HUỆ

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II

DIÊN KHÁNH – KHÁNH HÒA

MÔN TIẾNG ANH LỚP 6
Thời gian làm bài: 45 phút

I. Listening (2.0 points)
Listen to the passage and match the person’s name in column A to the
thing(s) she brings in column B.
A

B

(names)

(things they are going to bring)

1. Vui

a. a ball

2. Lan

b. some food

3. Ly

c. a tent

4. Nga

d. some drinks

5. Mai

e. a camera

Your answers:

1-c

2-……

3-…….

4-……

5-……

II. Circle the best answer A, B, or C to complete each of the following
sentences. (2.5 points)
1. - How many _________does he want? - One kilo.
A. potatoes

B. rice

C. beef

2. Mai is _________aerobics at the moment.
A. having

B. doing

C. playing

3. _________are you going to do this summer vacation?
A. What

B. When

C. Who

4. Mai's family are going to stay _________a hotel for a week.
A. on

B. of

C. in

5. We don't want _________to Hue.
A. go

B. to go

C. going

6. She often listens to the music in _________free time.
A. her

B. his

C. your


7. Minh likes _________in the mountain.
A. walking

B. walks

C. walk

8. - _________you like playing soccer? -Yes, a lot.
A. Are

B. Do

C. Is

9. Would you like _________tea?
A. some

B. any

C. an

10. My sister doesn't like volleyball at all. She _________ plays volley ball.
A. sometimes

B. always

C. never

III. Complete the dialogue (2.0 points)
Nam: What (1) ....................you (2).................... do tonight?
Nga : I (3) ..................... .......................................... see a film.
Nam : What film (4) ............................... it?
Nga: It (5) ............................ " Jurassic Park".
Nam: Which movie theater?
Nga: Thang Long Movie Theater. (6)...........................about you?
Nam: Tonight, I (7)....................................... visit my grandparents with
my mother. We (8)......................................... dinner with them.
Nga: Have a good time then.
Nam: Thank you.

IV. Read the passage and answer the questions. (2 points)
There are four seasons in a year. They are: spring, summer, fall, and winter.
In the spring the weather is usually warm. There are many flowers in the
spring. After spring comes summer. In the summer, it is often hot. People like
to go swimming in this season. The fall is the season of fruits. The weather is
often cool in the fall. In the winter, it is usually very cold. The day is short and
the night is long.
1. How many seasons are there in a year?
……………………………………………………………….


2. What are there in the spring?
……………………………………………………………….
3. Is the fall the season of fruits?
……………………………………………………………….
4. What is the weather like in the winter?
……………………………………………………………….

V. Complete the sentences about what you are going to do this vacation. (1.5
points)
1. I am going to visit ……………………………….. .
2. I am going to stay ……………………………….. .
3. I am going to …………………………………….. .
------------ THE END -------------


TRƯỜNG THCS PHAN CHU TRINH

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II

DIÊN KHÁNH – KHÁNH HÒA

MÔN TIẾNG ANH, LỚP 6
Thời gian làm bài: 45 phút

I. Give the topic of these words in each line. (1 pt)
1. badminton ,

tennis ,

volleyball

2. black,

white , blue

3. summer,

winter ,

4. beef,

_______
_______

fall

chicken , pork

_______
_______

II. Choose the correct answer by circling A, B or C. ( 2pts )
1. It is very hot, so I feel _______. I'd like something to drink.
A. hungry

B. thirsty

C. cold

2. What's your _______? I'm Canadian.
A. nationality

B. country

C. language

3. She's _______aerobics now.
A. do

B. does

C. doing

4. There isn't _______beef in the bowl.
A. some

B. any

C. many

5. How _______is an ice-cream ? It's 1,000 dong.
A. long

B. much

C. many

6. It's usually _______in the winter.
A. cool

B. cold

C. hot

7. My family often has _______at 12:00.
A. lunch

B. dinner

C. breakfast

8. She has_______ .
A. long black hair B. black long hair C. hair long black

III. Change these sentences into the negative form. (1 pt )


1. He has some bread and milk for breakfast.
______________________________________
2. Lan is tired.
______________________________________
IV. Complete sentences by putting the following words in the right order. (1 pt )
1. always / they/ go / jogging / in / winter / the/ friends/ with/ their
________________________________________________
2. favorite/ food/ is/ my/ beef
________________________________________________
V. Supply the correct form of the verbs in the brackets. (1 pt)
1. There (not be) _______any water in the bottle.
2. _______ your sister ( read ) _______a book now ?
3. Lan often (do) _______aerobics after school.
4. She (visit ) _______ Da Lat this summer vacation.
VI. Write questions for the underlined words. (1 pt)
1. They go fishing once a week .
___________________________
2. She likes cool weather .
___________________________
VII. Read a text, then answer the questions.
Phong is from Viet Nam. He speaks Vietnamese. He lives in an apartment in Nha
Trang City. Every morning, he goes to school by bike. He is in grade 6 at Quang Trung
School. After school, he usually plays badminton with his friends.
* Answer the questions (2pts )
1. Where is Phong from ?
___________________________
2. Where does he live ?
___________________________
3. How does he go to school ?


Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×