Tải bản đầy đủ

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 trường THCS Thị Trấn Hưng Hà, Thái Bình năm học 2015 - 2016

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

Phòng GD - ĐT Hưng Hà
Trường THCS Thị Trấn HH
-----------------

ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ 1
Năm học: 2015 - 2016
Môn: Tiếng Anh - Lớp 8
Thời gian làm bài : 45 phút

Mã đề: 132
Chọn từ có phần gạch dưới được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi
câu sau.
1. A. pancake
B. surface
C. paper
D. late
2. A. wanted
B. played
C. learned

D. returned
3. A. saucepan
B. precaution
C. caught
D. laugh
4. A. answer
B. always
C. wrong
D. write
5. A. injure
B. knife
C. kill
D. sink
Chọn từ có cách đánh trọng âm khác với các từ còn lại.
6. A. compost
B. reuse
C. fabric
D. glassware
7. A. environment
B. vegetable
C. natural
D. organize
Chọn câu trả lời đúng nhất.
8. Lan is a friendly person with a great sense of...............
A. humor
B. humorous
C. annoying
D.
annoyance
9. It’s raining. Let’s go...............
A. insides
B. outside
C. inside
D. outsides
10. Deaf-mutes can.........speak..............hear.
A. either/or
B. both/and
C. either/nor
D.
neither/nor

11. Everyone left the movies so early because the film was..................
A. bored
B. boring
C. boringly
D. boredom
12. The play is different..............what I have seen before.
A. in
B. with
C. for
D. from
13. I’m tired and I’m getting...............
A. more angry
B. angrily
C. anger
D. angrier
14. The teacher told us.................talk.
A. not
B. don’t
C. not to
D. to not
15. Children...............to drink milk every day. It’s good for them.
A. must
B. don’t have to
C. ought
D. must not
16. Sally ..............him to come home early.
A. tell
B. say
C. ask
D. told
17. Of all my friends, Bao is.............sociable.
A. more
B. most
C. the most
D. the more
18. I .............in this school for 2 years.
A. am taught
B. have taught
C. has taught
D. had teach
19. We must be there.............8.30 and 9.15
A. in
B. on
C. between
D. at
20. You can buy fish at a..................


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

A. shop
B. stall
C. restaurant
D. wet
market
Chọn câu viết đúng.
21. He moved into this house last week.
A. He has move into this house last week.
B. He moved into this house since last
week.
C. He has moved into this house for last week. D. He has moved into this house since
last week.
22. There was a lake behind my parents’ house, but there isn’t any more.
A. There used to be a lake behind my parents’ house.
B. There use to be a lake behind my parents’ house.
C. There used be a lake behind my parents’ house.
D. There use be a lake behind my parents’ house.
23. Mr. David is a careful driver.
A. Mr. David always drive careful.
B. Mr. David always drives
careful.
C. Mr. David always drives carefully.
D. Mr. David drives more careful.
24. According to Tomorrow’s weather forecast, it is going to have a lot of black
clouds.
A. It’s going raining tomorrow.
B. It’s going to rain tomorrow.
C. It’s is to rain tomorrow.
D. It’s going to raining tomorrow.
25. Don’t stay up late every night.
A. You shouldn’t stay up late
B. You shouldn’t go to bed early.
C. You should stay up late
D. You shouldn’t to stay up late.
Chọn từ / cụm từ có gạch dưới cần phải sửa dể các câu sau trở thành chính xác.
26. In many ways, I always prefer country life than city life.
A
B
C
D
27. The food in the city is expensiver than in the country.
A
B
C
D
28. We are so proud about her for telling the truth.
A
B
C
D
29. Did you used to go to the movies every Sunday last year?
A
B
C
D
30. They have been here since a while.
A
B
C
D
Đọc kỹ đoạn văn sau, chọn phương án đúng cho mỗi chỗ trống.
A. Mrs. Marlene often spends too much money (31) clothes. She needs no new (32)
but she loves buying them. Yesterday, she (33) a beautiful coat in a shop window.
She went in and put on. It was the right (34) but it was very expensive. Mrs. Marlene
did not have (35) money, so she got back home.
31. A. in
B. on
C. at
D. for
32. A. rugs
B. ties
C. clothes
D. rags
33. A. see
B. saw
C. seen
D. sees


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

34. A. length
B. width
C. size
D. meter
35. A. many
B. much
C. more
D. enough
B. Hi, My name is John. I live in Liverpool. Liverpool is a large city in the North of
England. I live with my parents, my two brothers and my sister. We live in a large
house.
In our house, there is a big kitchen, a dining room, a large living room, and a
toilet. There is also a separate room for our washing machine and freezer. Upstairs
there are five bedrooms, two bathrooms, and another toilet. Outside, there is a large
garden. There are two garages.
36. Where does John live?
A. In England
B. In Wales
C. In Scotland
D. In France
37. How many people are there in John’s family?
A. 4
B. 5
C. 6
D. 7
38. How many rooms are there in John’s house?
A. 10
B. 11
C. 13
D. 14
39. Dining room is the room in a house where you..............
A. usually relax in comfortable chairs
B. eat meals
C. cook food and wash dishes
D. wash your body
40. Which of the following is not true?
A. John’s family live in a large house.
B. The kitchen is big.
C. John’s house doesn’t have any gardens D. His house has two garages
THE END


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KỲ 1 MÔN TIẾNG ANH LỚP 8
1-B
2-A
3-D
4-B
5-B

6-B
7-A
8-A
9-C
10 - D

11 - B
12 - D
13 - D
14 - C
15 - C

16 - D
17 - C
18 - B
19 - C
20 - D

21 - D
22 - A
23 - C
24 - B
25 - A

26 - D
27 - C
28 - C
29 - B
30 - C

31 - B
32 - C
33 - B
34 - C
35 - D

36 - A
37 - C
38 - C
39 - B
40 - C



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×