Tải bản đầy đủ

Đề thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 6 trường THCS Trần Hưng Đạo, Đắk Lắk năm học 2016 - 2017 có đáp án

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
PHÒNG GIÁO DỤC HUYỆN EA SÚP
TRƯỜNG THCS TRẦN HƯNG ĐẠO
ĐỀ CHÍNH THỨC

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I - NĂM HỌC 2016-2017
MÔN: TIẾNG ANH - THỜI GIAN: 45 PHÚT
(không tính thời gian giao đề)

Họ và tên:...........................................................................
Lớp: 6....
Điểm
Lời phê của giáo viên:

A. LISTEN. (2pts)
Listen and choose True or False.
True

False

1. Nga gets up at 7:00 am. every day.

2. She goes to school in the afternoon.
3. She plays games every afternoon.
4. She does her homework in the evening.
B. LANGUAGE FOCUS. (3pts)
1. Thanh and Nga play sports.........................school.
A. in
B. after
C. to
D. on
2. .........................does she have lunch? – At eleven thirty.
A. What
B. Where
C. When
D. How
3. What do you and Linh do o Sunday morning? -.........................go to the English Club.
A. She
B. I
C. Her
D. We
4. Is your school..........................the market?
A. next
B. front of
C. to the right
D. opposite.
5. My mother gets up.........................5:00 am. Every day?
A. on
B. at
C. in
D. from
6. Mr.Smith.........................to work on Saturdays.
A. isn’t go
B. don’t go
C. not go
D. doesn’t go
7. We usually listen to.........................in the evening.
A. television
B. book
C. newspapers
D. music
8. This is my good students. .........................books are always new.

A. My
B. His
C. Their
D. Our
9. .........................? – She is my English teacher.
A. What is this?
B. Where is she?
C. Who are they?
D. Who is that?
10. .........................? He is a doctor.
A. Is your sister a doctor? B. Is this a doctor? C. What does she do? D. Is he a doctor or a teacher
11. Studets.........................to school on Sundays.
A. aren’t go
B. don’t go
C. doesn’t go
D. not go


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
12. how many ...................................do you have in your school bag?
A. class
B. chairs and desks
C. pens

D. bikes

C. READ:
I. Complete the passage with the words in the box. (2pts)
after
from
does
every
Lan gets up at six (1).........................morning, (2).........................breakfast she go to school. She has
classes (3) .........................seven o’clock to half past ten. After school, she goes home. She has lunch at
half past eleven. She (4) .........................her homework in the aftenoon. After that she watch television,
and she goes to bed at ten o’clock.
II. Read the pasage above again and choose True or False. (1pt)
True False
1. Lan gets up at 6:00 am. every moring.
2. She has classes from 8:00 am.
3. She has lunch at 11:00 am.
4. She does her homework in the afternoon.

D. WRITE:
I. Choose the best answer. (2pts)
1. rooms/ there/ in/ house/ your/ How/ are/ you/?
A. How many rooms are there in your house?
B. How many there are rooms in your house?
C. there are how many rooms in your house?
C. there are rooms how many in your hose?
2. go/ to/ I/ school/ by/ bus/ Every/ day/
A. I go to school day Every by bus
B. Evey day I go to school by bus.
C. I go by bus to school Every day.
D. Every school I go to by bus day.
3. is/ The bookstore/ and/ the toy store/ between/ the restaurant/
A. the toy store is between The bookstore and the restaurant.
B. the toy store is between the restaurant and The bookstore.
C. The bookstore is between the toy store and the restaurant.
D. the restaurant is between the toy store and The bookstore.
4. your/ school/ big/ Is/ small/ or/ ?
A. your school Is big or small?
B. your school big or small Is?
C. your big school is or small?
D. Is your school big or small?
-Good luck-


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I - NĂM HỌC 2016-2017
A. LISTEN
(4X05đ/câu = 2đ)
B. LAGUAGE FOCUS
(12X0.25đ/câu = 3đ)
C. READ (3đ)

D. WRITE (2đ)

Listen and choose True or False. (2pts)
1. F
2. F
3. T
4. T
1. B
2. C
3. D
4. D
5. B
6.D
7. D
8. B
9. D
10. D
11. B
12. D
I. Complete the passage with the words in the box. (2pts)
1. every
2. after
3. from
4. does
II. Read the pasage above again and choose True or False. (1pts)
1. T
2. F
3. F
4. T
I. Choose the best answer. (2pt)
1. A
2. B
3. C
4. D

DUYỆT TỔ CHUYÊN MÔN



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×