Tải bản đầy đủ

bo de thi hoc ki 1 mon tieng anh lop 10 truong thpt tam giang thua thien hue nam 2014 2015

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
TRƯỜNG THPT TAM GIANG

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I – NĂM HỌC 2014 - 2015
MÔN: TIẾNG ANH 10
Thời gian làm bài: 45 phút;
Mã đề thi 132

Họ, tên thí sinh:............................................................ Lớp: .......................SBD:........................
HỌC SINH TÔ KÍN Ô TRÒN ĐÁP ÁN ĐÚNG
Câu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
A
A A A A A A A A A A A A A A A A A A
B
B B B B B B B B B B B B B B B B B B
C
C C C C C C C C C C C C C C C C C C
D
D D D D D D D D D D D D D D D D D D
Câu 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
A

A A A A A A A A A A A A A A A A A A
B
B B B B B B B B B B B B B B B B B B
C
C C C C C C C C C C C C C C C C C C
D
D D D D D D D D D D D D D D D D D D

19
A
B
C
D
39
A
B
C
D

20
A
B
C
D
40
A
B
C
D

A. MULTIPLE CHOICE:
Choose the best answer.
Câu 1: By the time they got to the shopping center, all the shops....................................
A. had closed
B. closed
C. were closed
D. were being closed
Câu 2: Tom: ...............................................................................................
Bob: Oh, my weekend was terrific. thanks.
A. How did you spend your weekend?

B. How was your weekend?
C. What did you do on weekend?
D. Did you have a good weekend?
Câu 3: Mary: ...............................................................................................
Daisy: Well, a microwave is used to cook or heat food.
A. Please tell me how to use a microwave?
B. Could you tell me what a microwave is used for?
C. Could you tell me what is a microwave used for? D. Can you tell me what is used for cooking'?
Câu 4: Jame..................basketball, but now he is too busy.
A. used to playing
B. used to play
C. is used to playing
D. is used to play
Câu 5: ................................................? - In 1945.
A. Where did the. Second World War end
B. When did the. Second World War end
C. What time did the. Second World War end
D. How long did the. Second World War end
Câu 6: My glasses are in my bag, but I don't remember............... them there.
A. putting
B. to put
C. I put
D. put
Câu 7: The doctor is a good man. I told you about him last week
A. The doctor who is a good man I told you about last week.
B. The doctor is a good man who I told you about last week.
C. The doctor who I told you about last week is a good man.
D. The doctor whom I told you about him last week is a good man.
Câu 8: ………………..that exercise yet?
A. Has you finished
B. Have you finished
C. Did you finish
D. Will you finish
Câu 9: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. lunch
B. pump
C. hungry
D. put
Câu 10: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. pan
B. bat
C. man
D. tall
Câu 11: Computer models help to determine whether a particular area is likely to flood.
A. find out
B. take over
C. put up
D. make up
Trang 1/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Câu 12: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Could you tell me what the air conditioner use for?
A. use
B. for
C. Could
D. what
Câu 13: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Since I begin school. I haven't had much spare time.
A. haven’t had
B. much
C. Since
D. begin
Câu 14: Marie Curie was born................November 7, 1867.
A. in
B. at
C. on
D. from
Câu 15: Choose the word with the different stress pattern.
A. reading
B. family
C. diploma
D. chemistry
Câu 16: Choose the word with the different stress pattern.
A. professor
B. student
C. teacher
D. children
Câu 17: ..................is it to the post office? ~ About two hundred meters.
A. How far
B. How long
C. How often
D. How much
Câu 18: There are a lot of black couds in the sky. It .......................................
A. will rain
B. is raining
C. is going to rain
D. rains
Câu 19: The old…………………a lot of experience of life and can deal with most situation.
A. have
B. has
C. is having
D. had
Câu 20: She is interested in teaching..............................because she loves working with children.
A. semester
B. work
C. profession
D. communication
Câu 21: What’s the name of the song ……………………..those girls are singing?
A. what
B. whom
C. who
D. which
Câu 22: ..........................we were tired, we sat down beside the stream.
A. Because
B. Because of
C. In spite of
D. Although
Câu 23: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Why you call me so late last night?
A. late
B. last night
C. call
D. Why you
Câu 24: Johnny.................the paper when I............. him.
A. read/ interrupted
B. was reading/ interrupted
C. has read/ interrupted
D. read/ was interrupting
Câu 25: Mrs. Brown: Would you like some coffee?
Mr. Browwn: .........................................
A. Yes, let's.
B. Yes, I would
C. Not at all
D. No, thanks.
Câu 26: ................. all my warnings, he tried to fix the computer himself.
A. In spite of
B. Because
C. Although
D. Instead of
Câu 27: We were stuck in heavy .............................for more than an hour.
A. class
B. worry
C. traffic
D. lesson
Read the passage and choose the best answer.
Hearing – impaired people cannot hear sounds well. How do they “ hear” words and “talk”?
Many hearing-impaired people use American Sign Language (ASL). They talk with their hands.
Sometimes two hearing-impaired people talk to each other. They both use ASL. Sometimes a person who
can hear interprets for hearing-impaired people. The person listens to someone talking, and then he or she
makes hand signs.
There are two kinds of sign language. One kind has a sign for every letter in the alphabet. The person
spells words. This. is finger spelling. The other kind has a sign for whole words. There are about five
thousand of these signs. They are signs for verbs, things and ideas. Some of the signs are very easy, for
example, eat, milk, and horse. You can see what they mean. Others are more difficult, for example, star,
egg, or week.
People from any country can learn ASL. They don't speak words. They use signs, so they can
understand people from other countries.
ASL is almost like a dance. The whole body talks. American Sign Language is a beautiful language.
Trang 2/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Câu 28: How do many hearing-impaired people "talk"?
A. by signals
B. by words
C. by eyes
D. by hands
Câu 29: How does a person interpret for hearing-impaired people?
A. He listens to someone talking and writes down the words.
B. He talks through a special equipment used for the deaf.
C. He listens to someone talking, and then makes hand signs.
D. He uses hand signs to translate what hearing-impaired people say.
Câu 30: Why can people from different countries talk to each other?
A. Because they understand each other.
B. Because they can not hear.
C. Because they speak different languages.
D. Because they use signs instead of words.
Câu 31: Which of the following sentences is not TRUE?
A. Africans cannot learn ASL because they don't speak English.
B. There are more signs for words than for letters.
C. Hearing-impaired people cannot hear sounds well.
D. A person who interprets for hearing-impaired people can hear.
Câu 32: What is the main idea of the text?
A. There are two kinds of sign language.
B. ASL is a beautiful language that helps hearing-impaired people talk to others.
C. People in different countries can use American Sign Language to communicate with each other.
D. ASL helps hearing-impaired people talk, but it is difficult to learn.
B. WRITING:
Put the words in the correct order to make meaningful sentences.
33. do/subject/ you/ what/ best/ like?
→.................................................................................................................................
34. just/ new/ has/ school/ a/ been/ my village/built/ in.
→.................................................................................................................................
Rewrite the following sentenes.
35. I bought a cell phone. I can use it to send and receive e-mails.
→ I................................................................................................................................
36. Although the weather was bad, we had a picnic.
→ In spite......................................................................................................................
----------- HẾT ----------

Trang 3/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
TRƯỜNG THPT TAM GIANG

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I – NĂM HỌC 2014 - 2015
MÔN: TIẾNG ANH 10
Thời gian làm bài: 45 phút;
Mã đề thi 209

Họ, tên thí sinh:............................................................. Lớp: .......................SBD:......................
Câu
A
B
C
D
Câu
A
B
C
D

HỌC SINH TÔ KÍN Ô TRÒN ĐÁP ÁN ĐÚNG
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
A A A A A A A A A A A A A A A
B B B B B B B B B B B B B B B
C C C C C C C C C C C C C C C
D D D D D D D D D D D D D D D
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
A A A A A A A A A A A A A A A
B B B B B B B B B B B B B B B
C C C C C C C C C C C C C C C
D D D D D D D D D D D D D D D

16
A
B
C
D
36
A
B
C
D

17
A
B
C
D
37
A
B
C
D

18
A
B
C
D
38
A
B
C
D

19
A
B
C
D
39
A
B
C
D

20
A
B
C
D
40
A
B
C
D

A. MULTIPLE CHOICE:
Read the passage and choose the best answer.
Hearing – impaired people cannot hear sounds well. How do they “ hear” words and “talk”?
Many hearing-impaired people use American Sign Language (ASL). They talk with their hands.
Sometimes two hearing-impaired people talk to each other. They both use ASL. Sometimes a person who
can hear interprets for hearing-impaired people. The person listens to someone talking, and then he or she
makes hand signs.
There are two kinds of sign language. One kind has a sign for every letter in the alphabet. The person
spells words. This. is finger spelling. The other kind has a sign for whole words. There are about five
thousand of these signs. They are signs for verbs, things and ideas. Some of the signs are very easy, for
example, eat, milk, and horse. You can see what they mean. Others are more difficult, for example, star,
egg, or week.
People from any country can learn ASL. They don't speak words. They use signs, so they can
understand people from other countries.
ASL is almost like a dance. The whole body talks. American Sign Language is a beautiful language.
Câu 1: How do many hearing-impaired people "talk"?
A. by words
B. by eyes
C. by signals
D. by hands
Câu 2: How does a person interpret for hearing-impaired people?
A. He listens to someone talking and writes down the words.
B. He listens to someone talking, and then makes hand signs.
C. He uses hand signs to translate what hearing-impaired people say.
D. He talks through a special equipment used for the deaf.
Câu 3: Why can people from different countries talk to each other?
A. Because they use signs instead of words.
B. Because they speak different languages.
C. Because they understand each other.
D. Because they can not hear.
Câu 4: Which of the following sentences is not TRUE?
A. Africans cannot learn ASL because they don't speak English.
B. A person who interprets for hearing-impaired people can hear.
C. There are more signs for words than for letters.
D. Hearing-impaired people cannot hear sounds well.
Câu 5: What is the main idea of the text?
A. There are two kinds of sign language.
Trang 4/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
B. ASL helps hearing-impaired people talk, but it is difficult to learn.
C. ASL is a beautiful language that helps hearing-impaired people talk to others.
D. People in different countries can use American Sign Language to communicate with each other.
Choose the best answer.
Câu 6: Tom: ...............................................................................................
Bob: Oh, my weekend was terrific. thanks.
A. How did you spend your weekend?
B. What did you do on weekend?
C. How was your weekend?
D. Did you have a good weekend?
Câu 7: ................................................? - In 1945.
A. How long did the. Second World War end
B. Where did the. Second World War end
C. What time did the. Second World War end
D. When did the. Second World War end
Câu 8: The doctor is a good man. I told you about him last week
A. The doctor who is a good man I told you about last week.
B. The doctor who I told you about last week is a good man.
C. The doctor is a good man who I told you about last week.
D. The doctor whom I told you about him last week is a good man.
Câu 9: What’s the name of the song ……………………..those girls are singing?
A. what
B. which
C. whom
D. who
Câu 10: ………………..that exercise yet?
A. Have you finished
B. Has you finished
C. Will you finish
D. Did you finish
Câu 11: By the time they got to the shopping center, all the shops....................................
A. were being closed
B. closed
C. were closed
D. had closed
Câu 12: Marie Curie was born................November 7, 1867.
A. in
B. at
C. on
D. from
Câu 13: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. tall
B. pan
C. man
D. bat
Câu 14: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Could you tell me what the air conditioner use for?
A. for
B. use
C. Could
D. what
Câu 15: Choose the word with the different stress pattern.
A. chemistry
B. family
C. diploma
D. reading
Câu 16: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. lunch
B. put
C. hungry
D. pump
Câu 17: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Why you call me so late last night?
A. late
B. Why you
C. last night
D. call
Câu 18: ..................is it to the post office? ~ About two hundred meters.
A. How much
B. How often
C. How long
D. How far
Câu 19: Jame..................basketball, but now he is too busy.
A. used to playing
B. is used to playing
C. is used to play
D. used to play
Câu 20: Choose the word with the different stress pattern.
A. professor
B. student
C. teacher
D. children
Câu 21: We were stuck in heavy .............................for more than an hour.
A. class
B. traffic
C. worry
D. lesson
Câu 22: ................. all my warnings, he tried to fix the computer himself.
A. In spite of
B. Because
C. Although
D. Instead of
Câu 23: Mrs. Brown: Would you like some coffee?
Mr. Browwn: .........................................
A. Yes, let's.
B. Not at all
C. No, thanks.
D. Yes, I would
Trang 5/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Câu 24: Johnny.................the paper when I............. him.
A. read/ interrupted
B. read/ was interrupting
C. has read/ interrupted
D. was reading/ interrupted
Câu 25: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Since I begin school. I haven't had much spare time.
A. begin
B. much
C. Since
D. haven’t had
Câu 26: There are a lot of black couds in the sky. It .......................................
A. will rain
B. is raining
C. is going to rain
D. rains
Câu 27: The old…………………a lot of experience of life and can deal with most situation.
A. have
B. has
C. is having
D. had
Câu 28: She is interested in teaching..............................because she loves working with children.
A. semester
B. work
C. profession
D. communication
Câu 29: Computer models help to determine whether a particular area is likely to flood.
A. take over
B. make up
C. put up
D. find out
Câu 30: ..........................we were tired, we sat down beside the stream.
A. Because
B. Because of
C. In spite of
D. Although
Câu 31: My glasses are in my bag, but I don't remember............... them there.
A. I put
B. put
C. putting
D. to put
Câu 32: Mary: ...............................................................................................
Daisy: Well, a microwave is used to cook or heat food.
A. Can you tell me what is used for cooking'?
B. Could you tell me what a microwave is used for?
C. Could you tell me what is a microwave used for?
D. Please tell me how to use a microwave?
B. WRITING:
Put the words in the correct order to make meaningful sentences.
33. do/subject/ you/ what/ best/ like?
→ .................................................................................................................................
34. just/ new/ has/ school/ a/ been/ my village/built/ in.
→ .................................................................................................................................
Rewrite the following sentenes.
35. I bought a cell phone. I can use it to send and receive e-mails.
→ I................................................................................................................................
36. Although the weather was bad, we had a picnic.
→ In spite......................................................................................................................
----------- HẾT ----------

Trang 6/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
TRƯỜNG THPT TAM GIANG

ĐỀ THI HỌC KÌ I – NĂM HỌC 2014-2015
MÔN: TIẾNG ANH 10
Thời gian làm bài: 45 phút;
Mã đề thi 357

Họ, tên thí sinh:............................................................. Lớp: .......................SBD:.....................
Câu
A
B
C
D
Câu
A
B
C
D

HỌC SINH TÔ KÍN Ô TRÒN ĐÁP ÁN ĐÚNG
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
A A A A A A A A A A A A A A A
B B B B B B B B B B B B B B B
C C C C C C C C C C C C C C C
D D D D D D D D D D D D D D D
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
A A A A A A A A A A A A A A A
B B B B B B B B B B B B B B B
C C C C C C C C C C C C C C C
D D D D D D D D D D D D D D D

16
A
B
C
D
36
A
B
C
D

17
A
B
C
D
37
A
B
C
D

18
A
B
C
D
38
A
B
C
D

19
A
B
C
D
39
A
B
C
D

20
A
B
C
D
40
A
B
C
D

A. MULTIPLE CHOICE:
Choose the best answer.
Câu 1: There are a lot of black couds in the sky. It .......................................
A. is going to rain
B. rains
C. is raining
D. will rain
Câu 2: ................................................? - In 1945.
A. Where did the. Second World War end
B. How long did the. Second World War end
C. When did the. Second World War end
D. What time did the. Second World War end
Câu 3: The doctor is a good man. I told you about him last week
A. The doctor who is a good man I told you about last week.
B. The doctor whom I told you about him last week is a good man.
C. The doctor is a good man who I told you about last week.
D. The doctor who I told you about last week is a good man.
Câu 4: Choose the word with the different stress pattern.
A. student
B. teacher
C. professor
D. children
Câu 5: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Why you call me so late last night?
A. call
B. Why you
C. last night
D. late
Câu 6: Choose the word with the different stress pattern.
A. chemistry
B. reading
C. family
D. diploma
Câu 7: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. tall
B. pan
C. man
D. bat
Câu 8: Tom: .........................................................................................
Bob: Oh, my weekend was terrific. thanks.
A. How did you spend your weekend?
B. What did you do on weekend?
C. How was your weekend?
D. Did you have a good weekend?
Câu 9: Jame..................basketball, but now he is too busy.
A. used to playing
B. used to play
C. is used to play
D. is used to playing
Câu 10: ..........................we were tired, we sat down beside the stream.
A. Because of
B. Because
C. In spite of
D. Although
Câu 11: ................. all my warnings, he tried to fix the computer himself.
A. Because
B. In spite of
C. Although
D. Instead of
Trang 7/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Câu 12: We were stuck in heavy .............................for more than an hour.
A. traffic
B. worry
C. lesson
D. class
Câu 13: Johnny.................the paper when I............. him.
A. read/ interrupted
B. read/ was interrupting
C. was reading/ interrupted
D. has read/ interrupted
Câu 14: Mrs. Brown: Would you like some coffee?
Mr. Browwn: .........................................
A. Not at all
B. Yes, let's.
C. Yes, I would
D. No, thanks.
Read the passage and choose the best answer.
Hearing – impaired people cannot hear sounds well. How do they “ hear” words and “talk”?
Many hearing-impaired people use American Sign Language (ASL). They talk with their hands.
Sometimes two hearing-impaired people talk to each other. They both use ASL. Sometimes a person who
can hear interprets for hearing-impaired people. The person listens to someone talking, and then he or she
makes hand signs.
There are two kinds of sign language. One kind has a sign for every letter in the alphabet. The person
spells words. This is finger spelling. The other kind has a sign for whole words. There are about five
thousand of these signs. They are signs for verbs, things and ideas. Some of the signs are very easy, for
example, eat, milk, and horse. You can see what they mean. Others are more difficult, for example, star,
egg, or week.
People from any country can learn ASL. They don't speak words. They use signs, so they can
understand people from other countries.
ASL is almost like a dance. The whole body talks. American Sign Language is a beautiful language.
Câu 15: How do many hearing-impaired people "talk"?
A. by hands
B. by words
C. by signals
D. by eyes
Câu 16: How does a person interpret for hearing-impaired people?
A. He listens to someone talking and writes down the words.
B. He talks through a special equipment used for the deaf.
C. He uses hand signs to translate what hearing-impaired people say.
D. He listens to someone talking, and then makes hand signs.
Câu 17: Why can people from different countries talk to each other?
A. Because they speak different languages.
B. Because they use signs instead of words.
C. Because they can not hear.
D. Because they understand each other.
Câu 18: Which of the following sentences is not TRUE?
A. There are more signs for words than for letters.
B. A person who interprets for hearing-impaired people can hear.
C. Hearing-impaired people cannot hear sounds well.
D. Africans cannot learn ASL because they don't speak English.
Câu 19: What is the main idea of the text?
A. There are two kinds of sign language.
B. ASL helps hearing-impaired people talk, but it is difficult to learn.
C. ASL is a beautiful language that helps hearing-impaired people talk to others.
D. People in different countries can use American Sign Language to communicate with each other.
Choose the best answer.
Câu 20: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Since I begin school. I haven't had much spare time.
A. begin
B. much
C. Since
D. haven’t had
Câu 21: ………………..that exercise yet?
A. Will you finish
B. Has you finished
C. Have you finished
D. Did you finish
Câu 22: What’s the name of the song ……………………..those girls are singing?
A. who
B. whom
C. what
D. which
Câu 23: My glasses are in my bag, but I don't remember............... them there.
A. I put
B. put
C. putting
D. to put
Trang 8/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Câu 24: Computer models help to determine whether a particular area is likely to flood.
A. take over
B. make up
C. put up
D. find out
Câu 25: ..................is it to the post office? ~ About two hundred meters.
A. How much
B. How far
C. How often
D. How long
Câu 26: The old…………………a lot of experience of life and can deal with most situation.
A. have
B. has
C. is having
D. had
Câu 27: She is interested in teaching..............................because she loves working with children.
A. profession
B. work
C. semester
D. communication
Câu 28: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Could you tell me what the air conditioner use for?
A. for
B. what
C. Could
D. use
Câu 29: By the time they got to the shopping center, all the shops....................................
A. were closed
B. had closed
C. were being closed
D. closed
Câu 30: Mary: ......................................................................
Daisy: Well, a microwave is used to cook or heat food.
A. Can you tell me what is used for cooking'?
B. Could you tell me what a microwave is used for?
C. Could you tell me what is a microwave used for? D. Please tell me how to use a microwave?
Câu 31: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. lunch
B. put
C. hungry
D. pump
Câu 32: Marie Curie was born................November 7, 1867.
A. in
B. at
C. on
D. from
B. WRITING:
Put the words in the correct order to make meaningful sentences.
3. do/subject/ you/ what/ best/ like?
→ ...................................................................................................................................
34. just/ new/ has/ school/ a/ been/ my village/built/ in.
→ ...................................................................................................................................
Rewrite the following sentenes.
35. I bought a cell phone. I can use it to send and receive e-mails.
→ I ................................................................................................................................
36. Although the weather was bad, we had a picnic.
→ In spite ......................................................................................................................
----------- HẾT ----------

Trang 9/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
TRƯỜNG THPT TAM GIANG

ĐỀ THI HỌC KÌ I – NĂM HỌC 2014 - 2015
MÔN: TIẾNG ANH 10
Thời gian làm bài: 45 phút;
Mã đề thi 485

Họ, tên thí sinh:..................................................... Lớp: .......................SBD:..............................

HỌC SINH TÔ KÍN Ô TRÒN ĐÁP ÁN ĐÚNG
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Câu 1 2 3
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
Câu 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
B
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
C
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
D
A. MULTIPLE CHOICE:
Choose the best answer.
Câu 1: Johnny.................the paper when I............. him.
A. has read/ interrupted
B. read/ was interrupting
C. read/ interrupted
D. was reading/ interrupted
Câu 2: Mrs. Brown: Would you like some coffee?
Mr. Browwn: .........................................
A. No, thanks.
B. Not at all
C. Yes, let's.
D. Yes, I would
Câu 3: We were stuck in heavy .............................for more than an hour.
A. worry
B. traffic
C. lesson
D. class
Câu 4: ................. all my warnings, he tried to fix the computer himself.
A. Instead of
B. Although
C. In spite of
D. Because
Câu 5: Computer models help to determine whether a particular area is likely to flood.
A. take over
B. make up
C. put up
D. find out
Câu 6: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Could you tell me what the air conditioner use for?
A. for
B. what
C. use
D. Could
Câu 7: My glasses are in my bag, but I don't remember............... them there.
A. putting
B. I put
C. put
D. to put
Câu 8: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. pan
B. tall
C. bat
D. man
Câu 9: Choose the word with the different stress pattern.
A. teacher
B. student
C. children
D. professor
Câu 10: ..................is it to the post office? ~ About two hundred meters.
A. How much
B. How far
C. How long
D. How often
Câu 11: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Since I begin school. I haven't had much spare time.
A. begin
B. much
C. Since
D. haven’t had
Câu 12: ………………..that exercise yet?
A. Has you finished
B. Did you finish
C. Have you finished
D. Will you finish
Trang 10/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Câu 13: Choose A, B, C or D that needs correcting.
Why you call me so late last night?
A. Why you
B. late
C. last night
D. call
Câu 14: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.
A. lunch
B. put
C. hungry
D. pump
Câu 15: Marie Curie was born................November 7, 1867.
A. in
B. at
C. on
D. from
Câu 16: What’s the name of the song ……………………..those girls are singing?
A. who
B. whom
C. what
D. which
Câu 17: Choose the word with the different stress pattern.
A. family
B. diploma
C. chemistry
D. reading
Câu 18: Mary: .............................................................
Daisy: Well, a microwave is used to cook or heat food.
A. Can you tell me what is used for cooking'?
B. Could you tell me what a microwave is used for?
C. Could you tell me what is a microwave used for? D. Please tell me how to use a microwave?
Câu 19: ................................................? - In 1945.
A. When did the. Second World War end
B. What time did the. Second World War end
C. Where did the. Second World War end
D. How long did the. Second World War end
Câu 20: The old…………………a lot of experience of life and can deal with most situation.
A. have
B. has
C. is having
D. had
Câu 21: Jame..................basketball, but now he is too busy.
A. used to playing
B. is used to play
C. is used to playing
D. used to play
Read the passage and choose the best answer.
Hearing – impaired people cannot hear sounds well. How do they “ hear” words and “talk”?
Many hearing-impaired people use American Sign Language (ASL). They talk with their hands.
Sometimes two hearing-impaired people talk to each other. They both use ASL. Sometimes a person who
can hear interprets for hearing-impaired people. The person listens to someone talking, and then he or she
makes hand signs.
There are two kinds of sign language. One kind has a sign for every letter in the alphabet. The person
spells words. This. is finger spelling. The other kind has a sign for whole words. There are about five
thousand of these signs. They are signs for verbs, things and ideas. Some of the signs are very easy, for
example, eat, milk, and horse. You can see what they mean. Others are more difficult, for example, star,
egg, or week.
People from any country can learn ASL. They don't speak words. They use signs, so they can
understand people from other countries.
ASL is almost like a dance. The whole body talks. American Sign Language is a beautiful language.
Câu 22: How do many hearing-impaired people "talk"?
A. by words
B. by signals
C. by eyes
D. by hands
Câu 23: How does a person interpret for hearing-impaired people?
A. He talks through a special equipment used for the deaf.
B. He listens to someone talking, and then makes hand signs.
C. He listens to someone talking and writes down the words.
D. He uses hand signs to translate what hearing-impaired people say.
Câu 24: Why can people from different countries talk to each other?
A. Because they can not hear.
B. Because they understand each other.
C. Because they use signs instead of words.
D. Because they speak different languages.
Câu 25: Which of the following sentences is not TRUE?
A. Africans cannot learn ASL because they don't speak English.
B. A person who interprets for hearing-impaired people can hear.
C. There are more signs for words than for letters.
D. Hearing-impaired people cannot hear sounds well.
Trang 11/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí
Câu 26: What is the main idea of the text?
A. People in different countries can use American Sign Language to communicate with each other.
B. ASL is a beautiful language that helps hearing-impaired people talk to others.
C. ASL helps hearing-impaired people talk, but it is difficult to learn.
D. There are two kinds of sign language.
Choose the best answer.
Câu 27: The doctor is a good man. I told you about him last week
A. The doctor whom I told you about him last week is a good man.
B. The doctor is a good man who I told you about last week.
C. The doctor who is a good man I told you about last week.
D. The doctor who I told you about last week is a good man.
Câu 28: There are a lot of black couds in the sky. It .......................................
A. is raining
B. is going to rain
C. rains
D. will rain
Câu 29: Tom: ...........................................................................................
Bob: Oh, my weekend was terrific. thanks.
A. Did you have a good weekend?
B. How did you spend your weekend?
C. How was your weekend?
D. What did you do on weekend?
Câu 30: ..........................we were tired, we sat down beside the stream.
A. Because of
B. In spite of
C. Because
D. Although
Câu 31: By the time they got to the shopping center, all the shops....................................
A. were closed
B. had closed
C. were being closed
D. closed
Câu 32: She is interested in teaching..............................because she loves working with children.
A. communication
B. profession
C. work
D. semester

B. WRITING:
Put the words in the correct order to make meaningful sentences.
33. do/subject/ you/ what/ best/ like?
→.......................................................................................................................
34. just/ new/ has/ school/ a/ been/ my village/built/ in.
→.......................................................................................................................
Rewrite the following sentenes.
35. I bought a cell phone. I can use it to send and receive e-mails.
→ I......................................................................................................................
36. Although the weather was bad, we had a picnic.
→ In spite......................................................................................................................
----------- HẾT ----------

Trang 12/13 - Mã đề thi 132


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

ĐÁP ÁN
Mã đề STT

132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132
132

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

Đáp án STT Mã đề

A
B
B
B
B
A
C
B
D
D
A
A
D
C
C
A
A
C
A
C
D
A
D
B
D
A
C
D
C
D
A
B

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209
209

STT

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

Đáp án Mã đề STT

D
B
A
A
C
C
D
B
B
A
D
C
A
B
C
B
B
D
D
A
B
A
C
D
A
C
A
C
D
A
C
B

357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357
357

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

Đáp án

A
C
D
C
B
D
A
C
B
B
B
A
C
D
A
D
B
D
C
A
C
D
C
D
B
A
A
D
B
B
B
C

Mã đề

485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485
485

STT

Đáp án

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32

D
A
B
C
D
C
A
B
D
B
A
C
A
B
C
D
B
B
A
A
D
D
B
C
A
B
D
B
C
C
B
B

What subject do you like best?
A new school has just been built in my village.
I bought a cell phone which I can use to send and receive e-mails.
In spite of the bad weather, we had a picnic.

Trang 13/13 - Mã đề thi 132



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×