Tải bản đầy đủ

Kiểm tra HK I (2010-2011)-Trucch

KIỂM TRA HỌC KỲ I

2010-2011

PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TÂN CHÂU
KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2010 – 2011
MÔN: TIẾNG ANH – LỚP 6 (Thời gian: 60 phút)
I/ Circle the word whose underlined, bold part is pronounced differently from the others (1pt)
1. A. five
B. nine
C. fine
D. children
2. A. this
B. that
C. thanks
D. those
3. A. park
B. bag
C. yard
D. car
4. A. country

B. sound
C. around
D. house
II/ Circle the best words or phrases to complete the sentences (2pts)
5. This is my father. ……. name is Ha.
A/ My
B. His
C. Her
D. Your
6. I …. breakfast at six o’clock ?
A/ go
B. play
C. have
D. get
7. My house is next …. a bookstore.
A/ at
B. for
C. to
D. by
8. How many …… are there in the classroom?
A/ table
B. board
C. benches
D. teacher
9. ……………..is your school?
A/ Which
B. When
C. What
D. Where
10. Her apartment is on the ……………. floor.
A/ five
B. four
C. fifth
D. six
11. I go to the ……………… to send s letter for Huong.
A/ post office
B. theater
C. police station
D. supermarket
12. That is her sister. ……………..is a doctor.

A/ He
B. She
C. It
D. Her
III/ Use the correct form or tense of the verb in each bracket (1pt)
13. Lan (be) a student.
14. They (not, have) English on Monday and Friday.
15. Mai (watch) TV after school.
16. Lan (play) badminton every afternoon.
IV/ Complete the passage. Then answer the questions (3pts)
takes
home
gets
has
near
Nam is a student. He (17) up at half past five. He (18) a shower and gets dressed. He (19) his breakfast then
end
leaves the house at a quarter past six. The school is (20) his house, so he walks. Classes start at seven and
(21) at half past eleven. He walks (22) and has lunch at twelve o’clock.
Answer the questions:
23. Does Nam get up at 5.30?
24. How does Nam go to school?
Teacher: Le thị Thanh Truc

Page 1


KIỂM TRA HỌC KỲ I

2010-2011

PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TÂN CHÂU
25. What time do classes start?
V/ Rearrange the words into the meaningful sentences (1pt)
26. Thu’s / is/ small/ school/ ?
27. there / tall/ are/ the/ behind/ trees/ house .
VI/ Write a passage about yourself by answering these questions (2pts)
28. How old are you?
29. Which grade are you in?
30. What time do you go to school?
31. How many students are there in your class?
32. When do you have English?
33. What time do your classes end?
34. When do you do your homework?
35. What time do you go to bed?

ANSWER KEY (KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2010 – 2011)
1. D
2. C
3. B
4. A
5. B
6. C
7. C
8. C
9. D
10. C
11. A
12. B
13. is
14. don’t have
15. watches
16. plays
17. gets
18. takes
19. has
20. near
21. end
22. home
23. Yes, he does.
Teacher: Le thị Thanh Truc

Page 1


KIỂM TRA HỌC KỲ I

2010-2011

PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TÂN CHÂU
24. He walks to school.
25. They start at seven.
26. Is Thu’s school small?
27. There are tall trees behind the house.
28. I am eleven. I am in grade 6. I go to school at six fifteen. There are 40 students in my class. I
have English on Monday and Wednesday. Classes end at eleven. I do my homework at seven
p.m . I go to bed at nine.

Teacher: Le thị Thanh Truc

Page 1



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×