Tải bản đầy đủ

Đề thi TA 6 HKII

A

ĐỀ THAM KHẢO HKII NĂM HỌC 2010-2011
MÔN : ANH VĂN 6
Thời gian : 60 phút
PART 1 : LISTENING: (1.5 pts)
*Listen to the tape and circle the words you hear . You will hear it three times
My name is Daisy. I live in England. There are_(1)____________ seasons in my country.
Spring, Summer, Fall, and_(2)____________ In the summer, it is (3)________and sunny. I usually
_(4)__________swimming. It is cool in the fall. I often go fishing. In the winter, it is cold. I
sometimes plays_(5)___________. In the spring it is warm and beautiful. I sometimes
go_____________
1.
A. two
B. three
C. four
D. five
2.
A. spring
B. summer
D. Fall

D. Winter
3.
A. hot
B. cold
C. cool
D. warm
4.
A. do
B. go
C. come
D. going
5.
A. sailing
B. fishing
C. swimming
D. soccer
6.
A. camp
B. camping
C. picnic
D. jog
PART 2: LEXICO – GRAMMAR (3,5 pts)
* Choose the most suitable answer to complete the following sentences by circling a, b, c or
d:
1. She is in the kitchen. She is______________
a. playing
b. working
c .cooking
d. doing
2. Which word is different from the others?
a. summer
b. flower
c. spring
d. winter
3. Pick out the word which has different stress pattern from that of the rest
a. pastime
b. badminton
c. weather
d. activities
4. She usually ______________volleyball with her friends.

a. play
b. plays
c. playing
d. does
5. Where ________we going to stay ?
a. are
b. is
c. am
d. do
6. _____________She ________fried rice?- Yes, she does.
a. Do- likes
b. does- like
c. do - like
d. does-likes
7. He is light but he isn’t _______________
a. weak
b. tall
c. short
d. long
8
do you usually go camping with ?- Two friends
a. What
b. Who
c. How
d. Which
9. My sister is waiting ____________a bus.
a. for
b. to
c. in
d. on
10. When it’s hot, people often feel
.
a. hungry
b. thirsty
c. happy
d. full
11. You must _________careful when you cross the streets.
a. is
b. am
c. are
d. be
12.
are you going stay here? – For two weeks.
a. How often
b. How long
c. How far
d. How much
13.Pick out the word whose underlined part is pronounced different from that of the orders .
a. farmer
b. farm
c. warm
d. park
14. She listens to music .........................
a. three times week .
c. a week three times.
b. one a week .
d. three times a week.
PART 3: READING COMPREHENSION (3pts)


I./ Match the questions in column A with the correct answers in column B ( 1.5pts)
A
B
1. How do you feel?
a. She is reading a book
1+
2. What’s the weather like today?
b. Hungry
2+
3. What would he like?
c. Brown
3+
4. What does Ba do when it’s cold?
d. Some vegetables
4+
5. What color are your eyes?
e. Hot
5+
6. What is your sister doing?
f. Play soccer
6+
II. Read the passage carefully and do the tasks
Tomorrow is Sunday. Lan’s family are free, so they are going to have a picnic. First, they are
going to take a bus to the countryside. Then they walk about twenty minutes to the picnic near a
lake. Lan is going to bring her camera. She wants to take some photos there. Her mother is going to
bring some food such as chicken, meat, fish,… Her father is going to bring some drinks.
a. True (T) or False (F) statements: (0.5pt)
1. Lan is going to bring a camera.
2. The picnic is near a river.
b. Answer the questions: (1pt)
1).Is tomorrow Saturday?
.
2).Where are they going to have a picnic?
.
3).What food is her mother going to bring?
.
4). What is her father going to bring ?
.
PART 4 : WRITING: (2pts)
I./.Put the words in the correct order: (1pt)
1). The boy / tall/ big/ and/ is
.
2).never / I / late / school / for /am
.
3) Mai/ basketball/ the/ Lan are/ and/ at/ playing/ moment
.
4) for / what / do / have / you / lunch / ?
______________________________________________________?
II./. Make questions for the underlined words .(0.5pt)
1._________________________________________
- Yes. There is some apples on the table.
2..___________________________________________?
- They are going to stay in Nha Trang for a week
III./.Answer about you (0.5 pt)
1. How often do you go to the school ?
__________________________________
2. What weather do you like ?
____________________________________

THE END


ĐÁP ÁN ĐỀ THAM KHẢO HỌC KÌ II
PART 1 : LISTENING: (1.5 pts)
*Listen to the tape and circle the words you hear . You will hear it three times
1.
4..

C. four
B. go

2.
5.

D. Winter
D. soccer

3.
6.

A. hot
B. camping

PART 2: LEXICO – GRAMMAR (3,5 pts)
* Choose the most suitable answer to complete the following sentences by circling a, b, c or d:
1. c
2.b
3.d
4.b
5.
a
6.b
7.a
8.b
9.a
10.b
11.d
12.
b
13.
c
14. d
PART3: READING COMPREHENSION (3pts)
I./. Match the questions in column A with the correct answer in column B ( 1.5pts)
1+b
2+e
3+d
4+f
5+c
6+a
II. Read the passage carefully and do the tasks
1. T
2.F
b. Answer the questions: (1pt)
1. No, it isn’t.
2.They are going to have a picnic in the countryside.
3.Her mother is going to bring some food such as chicken, meat, fish,…
4.Her father is going to bring some drinks .
PART 4 : WRITING: (2pts)
I./.Put the words in the correct order: (1pt)
1.The boy is tall and big
2.I am never late for school.
3.Mai and Lan are playing basketball at the moment.
4. What do you have for lunch?
II./. Make questions for the underlined words .(05pt)
1. Is there any apples on the tables?
2.How long are they going to stay?
III./.Answer about you (0.5 pt)
1.I go to the school 6 times a week.
2.I like hot weather.

THE END
BÀI NGHE:
My name is Daisy. I live in England. There are four seasons in my country. Spring, Summer, Fall,
and winter In the summer, it is hot and sunny. I usually go swimming. It is cool in the fall. I often
go fishing. In the winter, it is cold. I sometimes plays soccer. In the spring it is and beautiful. I
sometimes go camping.




Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×