Tải bản đầy đủ

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Phòng GD-ĐT Châu Thành, Bến Tre năm học 2012 - 2013

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

ĐỀ KIỂM TRA HKII, NĂM HỌC 2012 - 2013

CHÂU THÀNH

MÔN: TIẾNG ANH - LỚP 7

---------------------------

Thời gian: 45 phút (không kể phát đề)

ĐỀ CHÍNH THỨC
Điểm bằng số

Điểm bằng chữ

Giám khảo 1


Số thứ tự

Giám khảo 2

Số phách

I. Choose the correct answers: (5pts)
1. We ________ our classroom every day.
A. clean

B. are cleaning

C. cleaned

D. will clean

2. They _______ many colorful fish in Nha Trang last Sunday.
A. see

B. are seeing

C. saw

D. will see

3. Ba _______ the vegetables carefully last night.
A. not wash

B. doesn’t wash

C. didn’t wash

D. wasn’t wash

4. Tomorrow, I ________ to my grandmother.
A. talk

B. are talking

C. talked


D. will talk

5. Vinh : Where _______ you yesterday, Lan? – Van : Oh, I had a bad cold. I stayed at home.
A. is

B. are

C. was

D. were

6. Tan : Why did Minh feel scared? – Hoa : _______ he hated the sound of the drill.
A. But

B. Because

C. And

D. For

7. Nga: What was ______ with you? – Nhi : Oh, I feel terribly tired.
A. wrong

B. worried

C. matter

D. scared

8. Peter : How _______ are you? – Mary : I’m 41 kilos.
A. tall

B. height

C. heavy

D. weight

9. Susan : What’s your __________ ? – Ann: I’m 1 meter 45 centimeters.
A. tall

B. height

C. heavy

D. weight

10. They don’t eat a lot of meat and _______ do I.
A. too

B. so

C. either

D. neither


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

11. Hoa likes coffee milk and Lan likes coffee milk , ______.
A. too

B. so

C. either

D. neither

12. I eat bread for breakfast and _______ does my sister.
A. too

B. so

C. either

D. neither

13. I don’t like chicken and Nam doesn’t like chicken , _______.
A. too

B. so

C. either

D. neither

14. My brother is a good badminton player. He plays badminton _______.
A. good

B. well

C. bad

D. badly

15. Would you like ______ chess with me, Minh?
A. to play

B. play

C. playing

D. played

16. You ought to ______ your homework first.
A. to do

B. do

C. doing

D. did

17. you/ like / go / would / to / the / to / cinema?
A. Would you to like to go to the cinema?

B. Would you like to go to the cinema?

C. Would like you to go to the cinema?

D. Would to you like to go to the cinema?

18. she / student / a / good / is ?
A. Is a good student she ?

B. Is she a student good?

C. Is she a good student ?

D. Is a good she student ?

19. is / her / she / exercise / doing / now.
A. She her exercise is doing now.

B. She doing her exercise is now

C. She is doing exercise her now

D. She is doing her exercise now

20. travels / she / Hue City / to / air / by.
A. She travels to air by Hue City.

B. She by air travels to Hue City.

C. She travels to Hue City by air.

D. She to Hue City by air travels.

II. Read the following text carefully then circle the correct answers: (1pt)
Millions of young people play video games. Some play them at home, others play them in
arcades. The inventors of the games become very rich. Some of the inventors are as young as 14 or 15.
These games are good fun., but players must be careful. They should not spend much time on
these games because they can become tired or dizzy. Sometimes, players spend too much time on their
own because they like to play video games so much. One doctor says, “This is very bad for children.


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

They must take part in activities with others. All students should play outdoors and develop their social
skills. They should be with people of their own age. Children should spend only a small part of their
free time playing video games. They mustn’t forget to do other things too”.
1. Many young people _________ video games.
A. playing

B. plays

C. played

D. play

2. Some inventors of video games ________ very rich.
A. become

B. became

C. becomes

D. becoming

3. The doctor thinks ____ children should take part in out door activities with their friends.
A. more

B. older

C. all

D. some

4. The doctor says you should spend ________ playing video games.
A. lots of time

B. little time

C. all your time

D. most of your time

III. Rewrite the second sentences so that it has the same meaning (1pt) (Viết lại câu giữ nguyên
nghĩa):
1. My father is a safe driver.
He drives ………………………………………………….……
2. She is a skillful tennis player.
She plays ……………………………………………….….........
3. They like to travel to Nha Trang on their vacation.
They enjoy ...................................................................................
4. Let’s see a detective film.
How about………………………………..…………………….?
IV. Supply the correct form of the verb (1pt) (Chia động từ trong ngoặc):
1. Lan’s family always (watch) …………………… TV in the evening.
2. I’d like (tell) …………………… you something about myself.
3. Many years ago, most people in Vietnam (not have) ……………… TV sets.
4. They (perform) ………………… “Romeo and Juliet” last Sunday.
V. Put these verbs into the correct column (1pt) (Chia các động từ có đuôi “ed” ra làm 3 cách đọc
khác nhau)


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

played,

watched, started,

looked

/t/: ...........................................................
/d/: ...........................................................
/id/: ...........................................................
VI. Answer these questions about you (1pt) (Trả lời những câu hỏi về chính bạn)
1. Do you like walking?
...........................................................................................................................................………………
2. How often do you play sports?
………………………………………………………………………………..
3. What do you do in your free time ?
……………………………………………………………………………
4. Are you a good student?
………………………………………………………………………………………
- The end -


VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí

ANSWER KEYS
I. Choose A,B,C or D.
Mỗi câu đúng 0.25 đ (0.25 đ x 20 = 5 đ)
1. A

2. C

3. C

4. D

5. D

6. B

7. A

8. C

9. B

10. D

11. A

12. B

13. C

14. B

15. A

16. B

17. B

18. C

19. C

20. C

II. Read the following text carefully then circle the correct answers:
Mỗi câu đúng 0.25 đ (0.25 đ x 4 =1 đ)
1. D

2. A

3.C

4. B

III. Rewrite the second sentences so that it has the same meaning
Mỗi câu đúng 0.25 đ (0.25 đ x 4 =1 đ)
1.

………..safely.

2.

………..tennis skillfully.

3.

………..traveling to Nha Trang on their vacation.

4.

………..seeing a detective film?

IV. Supply the correct form of the verb
Mỗi câu đúng 0.25 đ (0.25 đ x 4 =1 đ)
1. watches

2. to tell

3. didn’t have

V. Put these verbs into the correct column
Mỗi câu đúng 0.25 đ (0.25 đ x 4 =1 đ)
/t /: looked, watched
/d/: played
/id/: started.
VI. Answer these questions about you
Mỗi câu đúng 0.25 đ (0.25 x 4 =1 đ)

4. performed



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×