Tải bản đầy đủ

Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 8 Cơ bản Phòng GD-ĐT Thái Thụy, Thái Bình năm học 2015 - 2016

PHÒNG GD&ĐT
THÁI THỤY
MÃ ĐỀ 156

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II
NĂM HỌC 2015 - 2016
Môn : Tiếng Anh 8 - Chương trình đại trà
(Thời gian làm bài 45 phút)

I. Choose the word or the phrase (A, B, C or D) that are not correct.
Câu 1. I advised her to go on with her new neighbors and she agreed
A
B
C
D
Câu 2. He slept in his room when the fire alarm rang.
A
B
C
D
Câu 3. The book writing by Jack London is very popular in the world.

A
B
C
D
Câu 4. The hospital hasn't been repaired since it built.
A
B
C
D
Câu 5. The ambulance will be there for about ten minutes.
A
B
C
D
II. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete each sentence.
Câu 6. Cloth bags ought . . . . . used instead of plastic bags.
A. to be
B. to been
C. been
D. be
Câu 7. Your money is going to be . . . . . if you're not careful.
A. stole
B. stealing
C. stolen
D. steal
Câu 8. . . . . . is waste from the body of a large animal such as an elephant or a cow.
A. Fertilizer
B. Garbage
C. Compost
D. Dung
Câu 9. We couldn't help . . . . . when he told us what had happened.
A. to laugh
B. to laughing
C. laugh
D. laughing
Câu 10. She locked the door . . . . . .
A. so that to go to bed
B. to enter the house
C. in order to be disturbed
D. in order not to be disturbed

Câu 11. Jane . . . . . just a few minutes ago.
A. left
B. was leaving
C. has left
D. leaved
Câu 12. I am not surprised that Lan failed to solve that problem . She did it . . . . . to get it right.
A. so quickly
B. very quickly
C. too quickly
D. quite quickly
Câu 13. This is an emergency. Please send . . . . . to Tran Hung Dao Street.
A. a cart
B. an ambulance
C. an engine
D. a tank
Câu 14. Things . . . . . in tree leaves are better than in plastic bags.
A. wrapped
B. are wrapped
C. wrapping
D. are wrapping
Câu 15. Tell me when you . . . . ., I'll pick you up at the airport.
A. go
B. arrive
C. leave
D. will arrive
Câu 16. Someone . . . . . tickets were free.
A. told to me
B. told me
C. said me
D. said me that
Câu 17. Calm . . . . . and tell me what happened.
A. in
B. up
C. out
D. down
Câu 18. We are not used to . . . . . in a cold climate.
A. living
B. be lived
C. leave
D. live
Câu 19. Don't shout, dear. I can't . . . . . the shout!
A. listen
B. afford
C. stand
D. hear
Câu 20. Have you had your house . . . . . yellow?
A. repaint
B. painting
C. repainted
D. be repainted
Câu 21. You . . . . . forget what I told you. It's very important.
A. don't have to
B. needn't
C. can't
D. mustn't


Câu 22. Would you mind . . . . . this essay for me?
A. type
B. typed
C. will type
Câu 23. Cool the burns immediately so as to . . . . . tissue damage.
A. minimize
B. maximize
C. relieve
Câu 24. I asked her why . . . . . school the day before.
A. all are correct
B. she didn't go
C. she has gone to
Câu 25. He was sitting on the beach when he . . . . . a shout.
A. was hearing
B. has heard
C. heard

D. typing
D. ease
D. she hasn't gone to
D. hears

III. Read the passage below carefully, choose the best anwer (A, B, C or D) to fill in each
numbered blank from number 26 to number 30.
One of the most famous statues in the (26) . . . . . stands on an island in New York Harbor.
This statue is, of course, the Statue of Liberty. The Statue of Liberty is a woman (27) . . . . . holds a
torch up high. Visitors can go inside the statue. The statue weighs 225 tons and is 301 feet (28) . . . .
The Statue of Liberty was put up in 1886. It was a gift to the United States (29) . . . . . the people of
France. In the years after the statue was put up, many immigrants came to the United States through
New York. As they entered New York Harbor, they saw the Statue of Liberty (30) . . . . . up her
torch. She symbolized a welcome to a land of freedom.
Câu 26. A. world
B. countries
C. earth
D. cities
Câu 27. A. what
B. who
C. where
D. which
Câu 28. A. width
B. height
C. length
D. tall
Câu 29. A. since
B. at
C. from
D. in
Câu 30. A. is holding
B. held
C. holding
D. hold
IV. Choose one word (A, B, C or D) that has the underlined part pronounced differently.
Câu 31. A. jungle
B. adjust
C. husk
D. bulletin
Câu 32. A. honor
B. hour
C. horse
D. honest
Câu 33. A. Christmas
B. chemistry
C. charity
D. chorus
Câu 34. A. invitation
B. information
C. suggestion
D. option
Câu 35. A. sandy
B. many
C. handy
D. candy
V. Listen carefully and choose the best answer (A, B or C) to complete each sentence.
Câu 36. What is the purpose of the woman's visit?
A. business
B. pleasure
C. business and pleasure
Câu 37. Where will the woman stay during her trip?
A. at a friend's home
B. at a hotel
C. at a university dormitory3.
Câu 38. About how long will the woman be in the country?
A. one or two days
B. three or four days
C. more than four days
Câu 39. What things are in the woman's luggage?
A. clothing, computer, and books
B. CD player, clothing, and books
C. books, gifts and computer
Câu 40. What other piece of information do we learn about the woman?
A. Her parents are on the same trip.
B. She enjoys traveling to different countries.
C. She was born in that country

- The end –

Họ và tên thí sinh: ………………………………………. Số báo danh: …………


PHÒNG GD&ĐT
THÁI THỤY
MÃ ĐỀ 190

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II
NĂM HỌC 2015 - 2016
Môn : Tiếng Anh 8 - Chương trình đại trà
(Thời gian làm bài 45 phút)

I. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete each sentence.
Câu 1. Cool the burns immediately so as to . . . . . tissue damage.
A. maximize
B. minimize
C. ease
D. relieve
Câu 2. She locked the door . . . . ..
A. to enter the house
B. in order not to be disturbed
C. so that to go to bed
D. in order to be disturbed
Câu 3. Jane . . . . . just a few minutes ago.
A. has left
B. was leaving
C. left
D. leaved
Câu 4. Would you mind . . . . . this essay for me?
A. typing
B. will type
C. typed
D. type
Câu 5. We are not used to . . . . . in a cold climate.
A. leave
B. live
C. be lived
D. living
Câu 6. Don't shout, dear. I can't . . . . . the shout!
A. stand
B. hear
C. afford
D. listen
Câu 7. Calm . . . . . and tell me what happened.
A. up
B. in
C. out
D. down
Câu 8. He was sitting on the beach when he . . . . . a shout.
A. has heard
B. was hearing
C. heard
D. hears
Câu 9. This is an emergency. Please send . . . . . to Tran Hung Dao Street.
A. an ambulance
B. a cart
C. an engine
D. a tank
Câu 10. We couldn't help . . . . . when he told us what had happened.
A. to laugh
B. to laughing
C. laughing
D. laugh
Câu 11. . . . . . is waste from the body of a large animal such as an elephant or a cow.
A. Compost
B. Garbage
C. Dung
D. Fertilizer
Câu 12. You . . . . . forget what I told you. It's very important.
A. needn't
B. can't
C. don't have to
D. mustn't
Câu 13. I asked her why . . . . . school the day before.
A. all are correct
B. she has gone to
C. she hasn't gone to D. she didn't go
Câu 14. Someone . . . . . tickets were free.
A. told me
B. told to me
C. said me that
D. said me
Câu 15. Tell me when you . . . . ., I'll pick you up at the airport.
A. arrive
B. leave
C. will arrive
D. go
Câu 16. I am not surprised that Lan failed to solve that problem . She did it . . . . . to get it right.
A. very quickly
B. too quickly
C. quite quickly
D. so quickly
Câu 17. Your money is going to be . . . . . if you're not careful.
A. stealing
B. stole
C. stolen
D. steal
Câu 18. Things . . . . . in tree leaves are better than in plastic bags.
A. wrapping
B. wrapped
C. are wrapped
D. are wrapping
Câu 19. Cloth bags ought . . . . . used instead of plastic bags.
A. to be
B. be
C. been
D. to been
Câu 20. Have you had your house . . . . . yellow?
A. be repainted
B. repaint
C. painting
D. repainted
II. Choose one word (A, B, C or D) that has the underlined part pronounced differently.
Câu 21. A. information
B. suggestion
C. option
D. invitation
Câu 22. A. Christmas
B. chemistry
C. chorus
D. charity


Câu 23. A. sandy
B. handy
C. candy
D. many
Câu 24. A. adjust
B. husk
C. jungle
D. bulletin
Câu 25. A. honor
B. horse
C. hour
D. honest
III. Read the passage below carefully, choose the best anwer (A, B, C or D) to fill in each
numbered blank from number 26 to number 30.
One of the most famous statues in the (26) . . . . . stands on an island in New York Harbor.
This statue is, of course, the Statue of Liberty. The Statue of Liberty is a woman (27) . . . . . holds a
torch up high. Visitors can go inside the statue. The statue weighs 225 tons and is 301 feet (28). . . .
The Statue of Liberty was put up in 1886. It was a gift to the United States (29) . . . . . the people of
France. In the years after the statue was put up, many immigrants came to the United States through
New York. As they entered New York Harbor, they saw the Statue of Liberty (30) . . . . . up her
torch. She symbolized a welcome to a land of freedom.
Câu 26. A. earth
B. countries
C. world
D. cities
Câu 27. A. where
B. which
C. who
D. what
Câu 28. A. length
B. tall
C. height
D. width
Câu 29. A. at
B. in
C. since
D. from
Câu 30. A. held
B. hold
C. is holding
D. holding
IV. Choose the word or the phrase (A, B, C or D) that are not correct.
Câu 31. I advised her to go on with her new neighbors and she agreed
A
B
C
D
Câu 32. He slept in his room when the fire alarm rang.
A
B
C
D
Câu 33. The hospital hasn't been repaired since it built.
A
B
C
D
Câu 34. The ambulance will be there for about ten minutes.
A
B
C
D
Câu 35. The book writing by Jack London is very popular in the world.
A
B
C
D
V. Listen carefully and choose the best answer (A, B or C) to complete each sentence.
Câu 36. What is the purpose of the woman's visit?
A. business
B. pleasure
C. business and pleasure
Câu 37. Where will the woman stay during her trip?
A. at a friend's home
B. at a hotel
C. at a university dormitory3.
Câu 38. About how long will the woman be in the country?
A. one or two days
B. three or four days
C. more than four days
Câu 39. What things are in the woman's luggage?
A. clothing, computer, and books
B. CD player, clothing, and books
C. books, gifts and computer
Câu 40. What other piece of information do we learn about the woman?
A. Her parents are on the same trip.
B. She enjoys traveling to different countries.
C. She was born in that country

- The end –

Họ và tên thí sinh: ………………………………………. Số báo danh: …………


PHÒNG GD&ĐT
THÁI THỤY
MÃ ĐỀ 224

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II
NĂM HỌC 2015 - 2016
Môn : Tiếng Anh 8 - Chương trình đại trà
(Thời gian làm bài 45 phút)

I. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete each sentence.
Câu 1. Things . . . . . in tree leaves are better than in plastic bags.
A. are wrapped
B. are wrapping
C. wrapping
D. wrapped
Câu 2. Would you mind . . . . . this essay for me?
A. type
B. will type
C. typed
D. typing
Câu 3. He was sitting on the beach when he . . . . . a shout.
A. was hearing
B. has heard
C. heard
D. hears
Câu 4. Have you had your house . . . . . yellow?
A. repaint
B. painting
C. be repainted
D. repainted
Câu 5. We are not used to . . . . . in a cold climate.
A. live
B. living
C. be lived
D. leave
Câu 6. Your money is going to be . . . . . if you're not careful.
A. steal
B. stolen
C. stole
D. stealing
Câu 7. Tell me when you . . . . ., I'll pick you up at the airport.
A. arrive
B. leave
C. go
D. will arrive
Câu 8. I asked her why . . . . . school the day before.
A. she hasn't gone to
B. she didn't go
C. all are correct
D. she has gone to
Câu 9. Someone . . . . . tickets were free.
A. said me that
B. told to me
C. told me
D. said me
Câu 10. Cool the burns immediately so as to . . . . . tissue damage.
A. minimize
B. relieve
C. ease
D. maximize
Câu 11. Calm . . . . . and tell me what happened.
A. down
B. up
C. out
D. in
Câu 12. We couldn't help . . . . . when he told us what had happened.
A. to laugh
B. laughing
C. laugh
D. to laughing
Câu 13. Cloth bags ought . . . . . used instead of plastic bags.
A. to been
B. to be
C. been
D. be
Câu 14. She locked the door . . . . ..
A. in order to be disturbed
B. so that to go to bed
C. to enter the house
D. in order not to be disturbed
Câu 15. . . . . . is waste from the body of a large animal such as an elephant or a cow.
A. Garbage
B. Dung
C. Fertilizer
D. Compost
Câu 16. You . . . . . forget what I told you. It's very important.
A. needn't
B. can't
C. mustn't
D. don't have to
Câu 17. This is an emergency. Please send . . . . . to Tran Hung Dao Street.
A. a cart
B. an engine
C. a tank
D. an ambulance
Câu 18. I am not surprised that Lan failed to solve that problem . She did it . . . . . to get it right.
A. quite quickly
B. too quickly
C. so quickly
D. very quickly
Câu 19. Jane . . . . . just a few minutes ago.
A. has left
B. leaved
C. left
D. was leaving
Câu 20. Don't shout, dear. I can't . . . . . the shout!
A. hear
B. listen
C. stand
D. afford
II. Choose one word (A, B, C or D) that has the underlined part pronounced differently.
Câu 21. A. bulletin
B. adjust
C. husk
D. jungle
Câu 22. A. sandy
B. handy
C. many
D. candy
Câu 23. A. hour
B. honest
C. horse
D. honor


Câu 24. A. information
Câu 25. A. Christmas

B. suggestion
B. charity

C. option
C. chorus

D. invitation
D. chemistry

III. Read the passage below carefully, choose the best anwer (A, B, C or D) to fill in each
numbered blank from number 26 to number 30.
One of the most famous statues in the (26) . . . . . stands on an island in New York Harbor.
This statue is, of course, the Statue of Liberty. The Statue of Liberty is a woman (27) . . . . . holds a
torch up high. Visitors can go inside the statue. The statue weighs 225 tons and is 301 feet (28) . . . .
The Statue of Liberty was put up in 1886. It was a gift to the United States (29) . . . . . the people of
France. In the years after the statue was put up, many immigrants came to the United States through
New York. As they entered New York Harbor, they saw the Statue of Liberty (30) . . . . . up her
torch. She symbolized a welcome to a land of freedom.
Câu 26. A. countries
B. cities
C. earth
D. world
Câu 27. A. what
B. which
C. who
D. where
Câu 28. A. tall
B. height
C. length
D. width
Câu 29. A. from
B. in
C. at
D. since
Câu 30. A. held
B. holding
C. hold
D. is holding
IV. Choose the word or the phrase (A, B, C or D) that are not correct.
Câu 31. The ambulance will be there for about ten minutes.
A
B
C
D
Câu 32. The hospital hasn't been repaired since it built.
ABCD
Câu 33. I advised her to go on with her new neighbors and she agreed
A
B
C
D
Câu 34. He slept in his room when the fire alarm rang.
A
B
C
D
Câu 35. The book writing by Jack London is very popular in the world.
A
B
C
D
V. Listen carefully and choose the best answer (A, B or C) to complete each sentence.
Câu 36. What is the purpose of the woman's visit?
A. business
B. pleasure
C. business and pleasure
Câu 37. Where will the woman stay during her trip?
A. at a friend's home
B. at a hotel
C. at a university dormitory3.
Câu 38. About how long will the woman be in the country?
A. one or two days
B. three or four days
C. more than four days
Câu 39. What things are in the woman's luggage?
A. clothing, computer, and books
B. CD player, clothing, and books
C. books, gifts and computer
Câu 40. What other piece of information do we learn about the woman?
A. Her parents are on the same trip.
B. She enjoys traveling to different countries.
C. She was born in that country

- The end –

Họ và tên thí sinh: ………………………………………. Số báo danh: …………


PHÒNG GD&ĐT
THÁI THỤY
MÃ ĐỀ 258

ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II
NĂM HỌC 2015 - 2016
Môn : Tiếng Anh 8 - Chương trình đại trà
(Thời gian làm bài 45 phút)

I. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete each sentence.
Câu 1. I asked her why . . . . . school the day before.
A. she hasn't gone to
B. she didn't go
C. she has gone to
D. all are correct
Câu 2. Things . . . . . in tree leaves are better than in plastic bags.
A. are wrapped
B. wrapping
C. are wrapping
D. wrapped
Câu 3. This is an emergency. Please send . . . . . to Tran Hung Dao Street.
A. a tank
B. an engine
C. a cart
D. an ambulance
Câu 4. Cool the burns immediately so as to . . . . . tissue damage.
A. maximize
B. ease
C. relieve
D. minimize
Câu 5. He was sitting on the beach when he . . . . . a shout.
A. hears
B. heard
C. was hearing
D. has heard
Câu 6. Jane . . . . . just a few minutes ago.
A. was leaving
B. has left
C. leaved
D. left
Câu 7. Your money is going to be . . . . . if you're not careful.
A. stealing
B. stolen
C. steal
D. stole
Câu 8. I am not surprised that Lan failed to solve that problem . She did it . . . . . to get it right.
A. too quickly
B. quite quickly
C. very quickly
D. so quickly
Câu 9. Cloth bags ought . . . . . used instead of plastic bags.
A. to be
B. been
C. to been
D. be
Câu 10. Don't shout, dear. I can't . . . . . the shout!
A. listen
B. stand
C. hear
D. afford
Câu 11. We are not used to . . . . . in a cold climate.
A. live
B. leave
C. be lived
D. living
Câu 12. . . . . . is waste from the body of a large animal such as an elephant or a cow.
A. Dung
B. Compost
C. Garbage
D. Fertilizer
Câu 13. Someone . . . . . tickets were free.
A. told me
B. told to me
C. said me
D. said me that
Câu 14. Tell me when you . . . . ., I'll pick you up at the airport.
A. will arrive
B. leave
C. arrive
D. go
Câu 15. Have you had your house . . . . . yellow?
A. painting
B. repaint
C. repainted
D. be repainted
Câu 16. Calm . . . . . and tell me what happened.
A. in
B. up
C. down
D. out
Câu 17. Would you mind . . . . . this essay for me?
A. will type
B. type
C. typed
D. typing
Câu 18. You _____ forget what I told you. It's very important.
A. needn't
B. don't have to
C. can't
D. mustn't
Câu 19. She locked the door . . . . ..
A. in order to be disturbed
B. so that to go to bed
C. in order not to be disturbed
D. to enter the house
Câu 20. We couldn't help . . . . . when he told us what had happened.
A. laughing
B. to laugh
C. laugh
D. to laughing
II. Choose one word (A, B, C or D) that has the underlined part pronounced differently.
Câu 21. A. option
B. suggestion
C. information
D. invitation
Câu 22. A. charity
B. chorus
C. chemistry
D. Christmas
Câu 23. A. many
B. sandy
C. candy
D. handy


Câu 24. A. honor
Câu 25. A. husk

B. horse
B. adjust

C. hour
C. bulletin

D. honest
D. jungle

III. Read the passage below carefully, choose the best anwer (A, B, C or D) to fill in each
numbered blank from number 26 to number 30.
One of the most famous statues in the (26) . . . . . stands on an island in New York Harbor.
This statue is, of course, the Statue of Liberty. The Statue of Liberty is a woman (27) . . . . . holds a
torch up high. Visitors can go inside the statue. The statue weighs 225 tons and is 301 feet (28) . . . .
..
The Statue of Liberty was put up in 1886. It was a gift to the United States (29) . . . . . the people of
France. In the years after the statue was put up, many immigrants came to the United States through
New York. As they entered New York Harbor, they saw the Statue of Liberty (30) . . . . . up her
torch. She symbolized a welcome to a land of freedom.
Câu 26. A. world
B. earth
C. cities
D. countries
Câu 27. A. what
B. who
C. which
D. where
Câu 28. A. height
B. length
C. tall
D. width
Câu 29. A. since
B. at
C. in
D. from
Câu 30. A. is holding
B. held
C. holding
D. hold
IV. Choose the word or the phrase (A, B, C or D) that are not correct.
Câu 31. He slept in his room when the fire alarm rang.
A
B
C
D
Câu 32. The book writing by Jack London is very popular in the world.
A
B
C
D
Câu 33. I advised her to go on with her new neighbors and she agreed
A
B
C
D
Câu 34. The hospital hasn't been repaired since it built.
A
B
C
D
Câu 35. The ambulance will be there for about ten minutes.
A
B
C
D
V. Listen carefully and choose the best answer (A, B or C) to complete each sentence.
Câu 36. What is the purpose of the woman's visit?
A. business
B. pleasure
C. business and pleasure
Câu 37. Where will the woman stay during her trip?
A. at a friend's home
B. at a hotel
C. at a university dormitory3.
Câu 38. About how long will the woman be in the country?
A. one or two days
B. three or four days
C. more than four days
Câu 39. What things are in the woman's luggage?
A. clothing, computer, and books
B. CD player, clothing, and books
C. books, gifts and computer
Câu 40. What other piece of information do we learn about the woman?
A. Her parents are on the same trip.
B. She enjoys traveling to different countries.
C. She was born in that country

- The end –

Họ và tên thí sinh: ………………………………………. Số báo danh: …………


HƯỚNG DẪN CHẤM KIỂM TRA HỌC KỲ II
NĂM HỌC 2015 - 2016
Môn : Tiếng Anh 8 - Chương trình đại trà

PHÒNG GD&ĐT
THÁI THỤY

Đáp án mã đề: 156
01. - - = -

10. - - - ~

19. - - = -

28. - - - ~

02. ; - - -

11. ; - - -

20. - - = -

29. - - = -

03. - / - -

12. - - = -

21. - - - ~

30. - - = -

04. - - - ~

13. - / - -

22. - - - ~

31. - - - ~

05. - - = -

14. ; - - -

23. - - - ~

32. - - = -

06. ; - - -

15. - / - -

24. - / - -

33. - -

07. - - = -

16. - / - -

25. - - = -

34. - - = -

08. - - - ~

17. - - - ~

26. ; - - -

35. - / - -

09. - - - ~

18. ; - - -

27. - / - -

36. C

37. B

38. C

39. B

= -

40. C

Đáp án mã đề: 190
01. - - = -

10. - - = -

19. ; - - -

28. - / - -

02. - / - -

11. - - = -

20. - - - ~

29. - - - ~

03. - - = -

12. - - - ~

21. - / - -

30. - - - ~

04. ; - - -

13. - - - ~

22. - - - ~

31. - - = -

05. - - - ~

14. ; - - -

23. - - - ~

32. ; - - -

06. ; - - -

15. ; - - -

24. - - - ~

33. - - - ~

07. - - - ~

16. - / - -

25. - / - -

34. - - = -

08. - - = -

17. - - = -

26. - - = -

35. - / - -

09. ; - - -

18. - / - -

27. - - = -

36. C

37. B

38. C

39. B

40. C


Đáp án mã đề: 224
01. - - - ~

10. - - = -

19. - - = -

28. ; - - -

02. - - - ~

11. ; - - -

20. - - = -

29. ; - - -

03. - - = -

12. - / - -

21. ; - - -

30. - / - -

04. - - - ~

13. - / - -

22. - - = -

31. - - = -

05. - / - -

14. - - - ~

23. - - = -

32. - - - ~

06. - / - -

15. - / - -

24. - / - -

33. - - = -

07. ; - - -

16. - - = -

25. - / - -

34. ; - - -

08. - / - -

17. - - - ~

26. - - - ~

35. - / - -

09. - - = -

18. - / - -

27. - - = -

36. C

37. B

38. C

39. B

40. C

Đáp án mã đề: 258
01. - / - -

10. - / - -

19. - - = -

28. - - = -

02. - - - ~

11. - - - ~

20. ; - - -

29. - - - ~

03. - - - ~

12. ; - - -

21. - / - -

30. - - = -

04. - / - -

13. ; - - -

22. ; - - -

31. ; - - -

05. - / - -

14. - - = -

23. ; - - -

32. - / - -

06. - - - ~

15. - - = -

24. - / - -

33. - - = -

07. - / - -

16. - - = -

25. - - = -

34. - - - ~

08. ; - - -

17. - - - ~

26. ; - - -

35. - - = -

09. ; - - -

18. - - - ~

27. - / - -

36. C

37. B

38. C

39. B

40. C


Đáp án mã đề: 156
01. C; 02. A; 03. B; 04. D; 05. C; 06. A; 07. C; 08. D; 09. D; 10. D; 11. A; 12. C; 13. B; 14.
A; 15. B;
16. B; 17. D; 18. A; 19. C; 20. C; 21. D; 22. D; 23. D; 24. B; 25. C; 26. A; 27. B; 28. D; 29.
C; 30. C;
31. D; 32. C; 33. C; 34. C; 35. B; 36. C; 37. B; 38. C; 39. B; 40. C

Đáp án mã đề: 190
01. C; 02. B; 03. C; 04. A; 05. D; 06. A; 07. D; 08. C; 09. A; 10. C; 11. C; 12. D; 13. D;
14. A; 15. A;
16. B; 17. C; 18. B; 19. A; 20. D; 21. B; 22. D; 23. D; 24. D; 25. B; 26. C; 27. C; 28. B; 29.
D; 30. D;
31. C; 32. A; 33. D; 34. C; 35. B; 36. C; 37. B; 38. C; 39. B; 40. C

Đáp án mã đề: 224
01. D; 02. D; 03. C; 04. D; 05. B; 06. B; 07. A; 08. B; 09. C; 10. C; 11. A; 12. B; 13. B; 14.
D; 15. B;
16. C; 17. D; 18. B; 19. C; 20. C; 21. A; 22. C; 23. C; 24. B; 25. B; 26. D; 27. C; 28. A; 29.
A; 30. B;
31. C; 32. D; 33. C; 34. A; 35. B; 36. C; 37. B; 38. C; 39. B; 40. C

Đáp án mã đề: 258
01. B; 02. D; 03. D; 04. B; 05. B; 06. D; 07. B; 08. A; 09. A; 10. B; 11. D; 12. A; 13. A; 14.
C; 15. C;
16. C; 17. D; 18. D; 19. C; 20. A; 21. B; 22. A; 23. A; 24. B; 25. C; 26. A; 27. B; 28. C; 29.
D; 30. C;
31. A; 32. B; 33. C; 34. D; 35. C; 36. C; 37. B; 38. C; 39. B; 40. C



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay

×